₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اقدام غیر اخلاقی یک دختر 18 ساله برای درمان مادرش!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اقدام غیر اخلاقی یک دختر 18 ساله برای درمان مادرش!

بدون عکس

اقدام غیر اخلاقی یک دختر 18 ساله برای درمان مادرش!

1466 بازدید، 13 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: چندي پيش خبري مبني بر خودفروشی دختري 20 ساله از برزيل به گوش ميرسيد که جنجالی بسیاری در رسنه ها بپا کرد ، اکنون دختر ديگري به نام "ربکا برناردو" در اقدامي مشابه در حال تلاش براي جمع آوري پول جهت مداواي مادر زمين گيرش است.

تصویر در دسترس نیست

او که اين اقدام خود را يوتويوب اعلام کرده است ميگويد به محض اينکه تولد 18 سالگي ام به پايان رسيد تصميم گرفتم ايده ام را عملي کنم تا مادر مريضم درمان شود.

تصویر در دسترس نیست

او ميگويد : روشهاي گوناگوني را براي پيدا کردن يک شغل آبرومند امتحان کردم. براي مدت زيادي در يک رستوران خدمتکار بودم اما حقوق اين کار فقط به اندازه خورد و خوراک من و مادرم بود ولي ما براي نگهداري مادرم که کاملا زمين گير است يک پرستار دائم نياز داريم.

تصویر در دسترس نیست

به گفته همسايه ها اين خانواده هيچ کس را ندارند تا به آنها کمک کنند. مادر او در مصاحبه اش با رسانه ها اعلام کرده است از اين کار دخترش راضي نيست و به نظر او اين کار تن فروشي است و هيچ توجيهي ندارد.

تصویر در دسترس نیست

در برزيل اين کار دختران قانوني است و کسي نميتواند مانع آنها شود. اين دختر ميگويد تنها يک بار اين کار را خواهد کرد و بعد از آن زندگي خوبي را خواهد داشت .

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: arash52، behnam25، mahsa joon، gilas، دلشاد، ماهی، sib، maryamlondon1، jaj، آدم برفي، بندری، chelchele، ژنرال، علیرضا

• arash52

اينجاست كه ميگن هدف وسيله رو توجيه نميكنه :46:
    2 سپاس: diver20، jaj

• mahsa joon

1 سپاس: diver20

• mani66

ghabele tavajohe masolin khodemon

• 1 سپاس: diver20

• 1 سپاس: diver20

• ماهی

چی بگم والله :37: قبول ندارم.

• sib

• jaj

نقل قول: arash52
    اينجاست كه ميگن هدف وسيله رو توجيه نميكنه

به نظر من اینجا هدف وسیله رو توجیه میکنه
    این خانم کار واقعا با ارزش و شایسته ای را انجام می دهد
    دمش گرم
    و شرم بر مردانی که از این نیت صادقانه می خواهند سو استفاده کنند

• آدم برفي

در جامعه ي ما هم از اين ادما كم نيستن متاسفانه

خيلي تاسف آوره :32:

• دیااکو

نقل قول: diver20
    اين دختر ميگويد تنها يک بار اين کار را خواهد کرد و بعد از آن زندگي خوبي را خواهد داشت .

جل الخالق، مگه قیمت ... چنده اونجا که با انجام یکبارش بقیه عمرش زندگی خوبی داره، طلاییم باشه اینقدر نی ارزه،

• ژنرال

خیلی دردآوره . . . !

• amin854

درود به همه دوستان
    انچه معلوم هست این بانو نه برای هوی و هوس بلکه صرفا جهت نجات مادر و ارتزاق خودش دست به چنین کاری میخواد بزنه
    هر چند عملی نکوهیدس و اشکال از عملکرد نهادهای حمایتی در ان دولت است اما حالا که چاره ای جز این ندارد پس رفتار این بانو تقبیح شده نخواهد بود و شاید افرین نیز خواهد داشت

2 سپاس: jaj، diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: