ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مراسم ازدواج خصوصی برد پیت و آنجلینا جولی در جزایر کایکاس
diver20
تلگراف : این زوج سرشناس و مشهور هالیوودی از زمان آشنایی در سال 2004 تا کنون همواره زیر ذره بین رسانه ها و خبرنگاران بوده اند.
از آشنایی جنجال برانگیز این زوج در فیلم"آقا و خانم اسمیت" در حالیکه هردو متاهل بودند تا به دنیا آمدن فرزندانشان و فرزند خوانده هایی از چند کشور مختلف همواره تیتر اول رسانه ها بوده اند. اما اخیرا همه در پی یافتن تاریخ دقیق ازدواج این زوج هنرمند هالیوودی هستند.
به گزارش روزنامه تلگراف این زوج در تعطیلات کریسمس در جزایر کایکاس به صورت کاملا خصوصی و خانوادگی مراسم ازدواجشان را بر پا کرده اند. این درحالی است که حدود 8 ماه از نامزدی رسمی برد پیت و آنجلینا جولی میگذرد.
این زوج حدود 7 سال است که باهم زندگی میکنند و حاصل این زندگی مشترک 3 فرزند اصلی و 3 فرزند خوانده است. این زوج پر طرفدار تعطیلات را به همراه خانواده برد پیت در سواحل کارائیب میگذرانند.
بنابرگزارشات این زوج در روز 27 نوامبر سال گذشته حلقه های ازدواج خود را که توسط طراح معروف "نیل لین"طراحی و ساخته شده است دریافت کردند.
برد پیت قبل از این ازدواج 5 سال با "جنیفر انیستون" زندگی مشترک را تجربه کرد این درحالی است که آنجلینا جولی دو ازدواج نا موفق در کارنامه زندگی خصوصی اش دارد.
Mahboob
اول اول اول .... اول شدم اول اول ....
نمایش یا پنهان متن
وای چقدر دلم تنگ شده بود واسه اول شدنا اصلا انگاری به بار حجیمی از روی شونه هام برداشته شد ... لبخند نزن کاملا جدی ام .... با بروبچه های قهقرا سیتی شوخی موخی خبری نیستاMahboob
mahsa joon
میگم اینا دو تا میذاشتن با عروسی بچه ی اولشون خودشونم عروسی کنن بیشتر مخصوص باشن ... والله
اي جانم آره راست ميگي.
من دوسش دارم.ماشالا چه قد خوشن 24 ساعته در حال ازدواجه دوبارن .
مرسي بهنام جان
mani66
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
معاوضه با زمین یا خودرو
gilas
چقدر زود صبر میکردن یه چند وقت بگذره یه ذره آشنایی با هم پیدا کنن بعد عروسی میگیرفتن
دلشاد
ماهی
sib
MarMar
levrone
جیگره آنجی
mahsa joon
یه پیژامه دارم انقدر راحته وقتی تنم میکنم هر 5دقه یه بار نگا میکنم ببینم پامه یا نه ...
.
.
.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→