₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مراسم ازدواج خصوصی برد پیت و آنجلینا جولی در جزایر کایکاس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مراسم ازدواج خصوصی برد پیت و آنجلینا جولی در جزایر کایکاس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مراسم ازدواج خصوصی برد پیت و آنجلینا جولی در جزایر کایکاس

417 بازدید، 12 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تلگراف : این زوج سرشناس و مشهور هالیوودی از زمان آشنایی در سال 2004 تا کنون همواره زیر ذره بین رسانه ها و خبرنگاران بوده اند.

تصویر در دسترس نیست

از آشنایی جنجال برانگیز این زوج در فیلم"آقا و خانم اسمیت" در حالیکه هردو متاهل بودند تا به دنیا آمدن فرزندانشان و فرزند خوانده هایی از چند کشور مختلف همواره تیتر اول رسانه ها بوده اند. اما اخیرا همه در پی یافتن تاریخ دقیق ازدواج این زوج هنرمند هالیوودی هستند.

به گزارش روزنامه تلگراف این زوج در تعطیلات کریسمس در جزایر کایکاس به صورت کاملا خصوصی و خانوادگی مراسم ازدواجشان را بر پا کرده اند. این درحالی است که حدود 8 ماه از نامزدی رسمی برد پیت و آنجلینا جولی میگذرد.

این زوج حدود 7 سال است که باهم زندگی میکنند و حاصل این زندگی مشترک 3 فرزند اصلی و 3 فرزند خوانده است. این زوج پر طرفدار تعطیلات را به همراه خانواده برد پیت در سواحل کارائیب میگذرانند.

بنابرگزارشات این زوج در روز 27 نوامبر سال گذشته حلقه های ازدواج خود را که توسط طراح معروف "نیل لین"طراحی و ساخته شده است دریافت کردند.

برد پیت قبل از این ازدواج 5 سال با "جنیفر انیستون" زندگی مشترک را تجربه کرد این درحالی است که آنجلینا جولی دو ازدواج نا موفق در کارنامه زندگی خصوصی اش دارد.

10 سپاس: mahsa joon، gilas، دلشاد، ماهی، sib، MarMar، levrone، magmag206، آدم برفي، بندری

• Mahboob

284
    اول اول اول .... اول شدم اول اول .... 284

نمایش یا پنهان متنوای چقدر دلم تنگ شده بود واسه اول شدنا اصلا انگاری به بار حجیمی از روی شونه هام برداشته شد ... لبخند نزن کاملا جدی ام .... با بروبچه های قهقرا سیتی شوخی موخی خبری نیستا 290

1 سپاس: diver20

• Mahboob

میگم اینا دو تا میذاشتن با عروسی بچه ی اولشون خودشونم عروسی کنن بیشتر مخصوص باشن ... والله 1132

• mahsa joon

نقل قول: Mahboob
    امروز, 03:33 3
    میگم اینا دو تا میذاشتن با عروسی بچه ی اولشون خودشونم عروسی کنن بیشتر مخصوص باشن ... والله

اي جانم آره راست ميگي.
    من دوسش دارم.ماشالا چه قد خوشن 24 ساعته در حال ازدواجه دوبارن .
    مرسي بهنام جان 280

• mani66

یه پیژامه دارم انقدر راحته وقتی تنم میکنم هر 5دقه یه بار نگا میکنم ببینم پامه یا نه ...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    معاوضه با زمین یا خودرو

2 سپاس: gilas، diver20

• gilas

طفلکیا:4:

چقدر زود صبر میکردن یه چند وقت بگذره یه ذره آشنایی با هم پیدا کنن بعد عروسی میگیرفتن :4:

• دلشاد

مبارکشون باشه :4:

• ماهی

چه عالمی دارن به حضرت عباس :4:

• sib

• MarMar

چه باحال البته من فکر کنم خیلی زود اقدام کردن ,برای ازدواج کارشون یه کم با عجله بودا !!! 264 247 270

• levrone

ویلاشون یک راست تو حلقم!
    جیگره آنجی :8:

• mahsa joon

نقل قول: mani66
    امروز, 08:31 5
    یه پیژامه دارم انقدر راحته وقتی تنم میکنم هر 5دقه یه بار نگا میکنم ببینم پامه یا نه ...
    .
    .
    .

247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: