ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کاترين زتاجونز قلعه باستاني متعلق به شاهزاده ولزي را خرید!
diver20
دیلی میل: "کاترين زتاجونز" هنرپيشه 43 ساله ی زيبا رو و مشهور هاليوود با هزينه کردن مقدار زيادي پول يک قلعه باستاني متعلق به يک شاهزاده ولزي را از تخريب نجات داد. او خود اصالتا اهل ولز است.
اين کاخ بزرگ بيش از 700 سال قدمت دارد. مسئول سايت برگزارکننده کمک خواهي مالي ميگويد مدت زمان زيادي است که اين کاخ به حال خود رها شده است. او معتقد است حضور شخصي مثل "کاترين زتا جونز" باعث خواهد شد که مردم براي حمايت از اين اثر تاريخي اقدام کنند و علاقه بيشتري نشان دهند. وي اضافه ميکند اين قلعه شواهد تاريخي بسياري دارد و از لحاظ باستان شناسي بسيار چشمگير است و حفظ اين اثر تاريخي تاثير زيادي بر نسل آينده خواهد داشت.
"کاترين زتا جونز" در اين رابطه ميگويد: هرچند ساکن امريکا هستم اما هرگز فراموش نميکنم از کجا آمده ام. ولز هميشه خانه من است و من براي حفظ آن هرکاري بتوانم انجام ميدهم. من شخصا به آثار تاريخي علاقه زيادي دارم و هرگز نميتوانم تحمل کنم اثري به اين زيبايي از بين برود. اين پول در مقابل نجات بخشي از هويت يک ملت واقعا ناچيز است.
diver20
یادگیری زبان توسط کودکان از چه زمانی آغاز میشود؟
دیلی میل: پژوهشهای اخیر نشان داده است اگرچه در گذشته تصور میشد که بچه ها از ماههای ابتدای تولد شروع به یادگیری زبان میکنند اما طبق آخرین پژوهشها زمان یادگیری و شناخت زبان از رحم مادر آغاز میشود.
طبق این مطالعات بچه ها حتی پیش ازتولد شروع به یادگیری و شناخت واژه های زبانی میکنند . طبق این گزارشات از هفته ده بارداری جنین در رحم مادر توانایی تشخیص واژه های زبانی را دارد.
مسئول این تحقیقات میگوید بیش از 30 سال است که ما به این نتیجه رسیده ایم که جنین در رحم مادر صدا را میشنود و حالا مشخص شده است بچه ها صداهای خاصی که مخصوص واج های هر زبانی است و توسط مادر ادا میشود را درک میکنند.
حدود 40 دختر و پسر تازه متولد شده در این زمینه در دو کشور سوئد و انگلستان مورد آزمایش قرار گرفتتند. این نوزادان با شنیدن واج های زبان مادری خود عکس العمل هایی نشان میدانند که هاکی از این مسئله است که آنان این زبان را درک میکنند.
نکته جالب اینکه بچه ها به صدای مادر خود حتی وقتی به زبان بیگانه صحبت میکرد عکس العمل نشان دادند.طبق این تحقیقات مشخص شد که بچه ها واج های زبانی را از هنگامیکه در رحم مادر هستند درک میکنند.
gilas
دلشاد
sib
jaj
serpent
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→