ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اقدام جالب و پرهزینه یک مرد هندی برای جلب توجه زنان!
diver20
دیلی میل: غالباً می گویند پول نمی تواند عشق بخرد اما یک مرد هندی با پرداخت 14 هزار پوند برای ساخت یک لباس طلا امیدوار است توجه زنان را به خود جلب کند. این مرد 32 ساله با پرداخت این مبلغ و صرف 16 ساعت روزانه طی دو هفته توانست یک تی شرت از جنس طلا بسازد، او این لباس را با مچ بند و گردنبند و ساعت طلا ست کرده است.
او می گوید شاید من زیباترین مرد دنیا نباشم اما آیا زنی میتواند در مقابل این همه طلا مقاومت کند. لباس طلا یکی از آرزوهای من بود که به حقیقت پیوست این لباس 6 دکمه الماس دارد و حتی یک کمربند طلا نیز روی آن قرار دارد.
او می گوید از این به بعد به من "مرد طلایی" خواهند گفت. من امیدوارم بتوانم توجه زنی را به خودم جلب کنم و او را راضی به زندگی در کنار خودم کنم.
mz56mz
حورا
gilas
در کنار تو زندگی نمیکنه که در کنار طلا ها میخواد زندگی کنه
دلشاد
jaj
ماهی
خول وضعی هم شاخ و دم نداره که
هاچو هاچو
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
شهلا
آخر این جور ازدواج ها گریه است مثل خود فیلم هندی ها .
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
sib
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→