از یک تیوب خالی شده لوسیون بدن برای نگهداری پول و وسایلتان در ساحل استفاده کنید . ▧ تصویر در دسترس نیست
از یک بطری خالی می توانید برای نگهدارنده گوشی در هنگام شارژ استفاده کنید . ▧ تصویر در دسترس نیست
برای تمیز کردن سر دوش حمام از رسوبات ، یک شب تا صبح با اندکی آب با کیسه سرش را ببندید . ▧ تصویر در دسترس نیست
برای پیدا کردن یک چیز کوچک مثل گوشواره کافیست سر جارو برقی را با پارچه ای ببندید و با استفاده از جارو برقی آنرا بیابید . ▧ تصویر در دسترس نیست
از دستگیره باز کننده قوطی نوشابه برای وصل کردن چوب لباسیها به هم استفاده کنید تا در کمد جای بیشتری برایتان باز شود . ▧ تصویر در دسترس نیست
برای باز کردن گره کور نایلون ، سمت آزاد آنرا تا جایی که ممکن است بپیچانید تا محکم شود ،آنگاه آنرا به سمت گره کور فشار دهید ، می بینید که گره به راحتی باز می شود . ▧ تصویر در دسترس نیست
از یک خاک انداز برای زیخت آب در ظرفی که در سینک یا دستشویی جا نمی شود استفاده کنید . ▧ تصویر در دسترس نیست
برای جلوگیری از رنگی شدن دور قوطی رنگ، بندی را از وسط قوطی رد کنید تا رنگ روی برس را بوسیله آن صاف کنید . ▧ تصویر در دسترس نیست
برای تا نشدن کاغذ کادو و کاغذهای دیگر از رول وسط دستمال توالت استفاده کنید . ▧ تصویر در دسترس نیست
یه نکته خانه داری هم من بگم که این بلا سر همه اومده و هر کی میدوه دنبال یه دستمال برای پاک کردنش اقایون اگه خاستگاری رفتین و چایی از دستتون ریخت رو فرش و عروس هم هول کرد که چه جوری تمیزش کنه شما این راه رو بهش پیشنهاد بدین همه چی حله بعد عروسی هم فکر میکنه شما نخبه ای چیزی هستین حتما بهتون جواب مثبت میده برای پاک کردن لکه چایی روی فرش روی ان نمک بپاشید و نمک را با قاشق روی فرش فشار دهید تا هر چه چای لای پرز فرش است داخل نمک بره بعد هم که رنگ نمکتون عوض شد و فرشتون تمیز، نمکها رو بردارید نگران نباشید من امتحان کردم شده پس با خیال راحت این کارو انجام بدین
در مورد کلید ها من خودم از سرکلید های رنگی استفاده می کنم خیلی هم راحت و رنگش هم از بین نمیره
نقل قول: نخبه
یه نکته خانه داری هم من بگم که این بلا سر همه اومده و هر کی میدوه دنبال یه دستمال برای پاک کردنش اقایون اگه خاستگاری رفتین و چایی از دستتون ریخت رو فرش و عروس هم هول کرد که چه جوری تمیزش کنه شما این راه رو بهش پیشنهاد بدین همه چی حله بعد عروسی هم فکر میکنه شما نخبه ای چیزی هستین حتما بهتون جواب مثبت میده
ممنون آقاجون منم مثل خودت هوشمندهارو دوست دارم چقدر از دمپایی انگشتی بدم میومد
ممنون دوستان
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
این اقای همساده مون هر موقع میاد خونه ی ما چای رو میریزه روی فرش به بابام گفتم هر موقع این یارو خواست بیاد خونمون چاییش رو دم در بدیم دستش بگیم اول چای بخور بعد بیا داخل
arash52
▧ تصویر در دسترس نیست
برای محافظت از ناخنتان در هنگام انداختن کلید جدید به جا کلیدی از منگنه بازکن استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
کلیدهایتان را با لاک ناخن از هم متمایز کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
یک بیلچه یا خاک انداز به سادگی بسازید .
▧ تصویر در دسترس نیست
از یک تیوب خالی شده لوسیون بدن برای نگهداری پول و وسایلتان در ساحل استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
از یک بطری خالی می توانید برای نگهدارنده گوشی در هنگام شارژ استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای تمیز کردن سر دوش حمام از رسوبات ، یک شب تا صبح با اندکی آب با کیسه سرش را ببندید .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای پیدا کردن یک چیز کوچک مثل گوشواره کافیست سر جارو برقی را با پارچه ای ببندید و با استفاده از جارو برقی آنرا بیابید .
▧ تصویر در دسترس نیست
از دستگیره باز کننده قوطی نوشابه برای وصل کردن چوب لباسیها به هم استفاده کنید تا در کمد جای بیشتری برایتان باز شود .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای باز کردن گره کور نایلون ، سمت آزاد آنرا تا جایی که ممکن است بپیچانید تا محکم شود ،آنگاه آنرا به سمت گره کور فشار دهید ، می بینید که گره به راحتی باز می شود .
▧ تصویر در دسترس نیست
از یک خاک انداز برای زیخت آب در ظرفی که در سینک یا دستشویی جا نمی شود استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای جلوگیری از رنگی شدن دور قوطی رنگ، بندی را از وسط قوطی رد کنید تا رنگ روی برس را بوسیله آن صاف کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای تا نشدن کاغذ کادو و کاغذهای دیگر از رول وسط دستمال توالت استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
از جا جورابی آویز برای نگهداری وسایل شوینده استفاده کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
برای پاک کردن چراغ اتومبیل از خمیر دندان می توانید استفاده کنید تا حسابی براق و تمیز شود .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای باز کردن بسته بندی پلمب شده سفت می توانید بجای کار سخت با قیچی از در کنسرو باز کن به راحتی استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
برای جلوگیری از پایین و بالا شدن دمپایی لا انگشتی از نگهدارنده بسته نان استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
اگر نگران افتادن کودکتان از روی تخت هستید از لوله رولی استخر استفاده کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
mahsa joon
خيلي خوب بود مرسي آرش جان
mz56mz
مبارك امين خان
نخبه
برای پاک کردن لکه چایی روی فرش روی ان نمک بپاشید و نمک را با قاشق روی فرش فشار دهید تا هر چه چای لای پرز فرش است داخل نمک بره بعد هم که رنگ نمکتون عوض شد و فرشتون تمیز، نمکها رو بردارید
نگران نباشید من امتحان کردم شده پس با خیال راحت این کارو انجام بدین
ژنرال
والا مغز گردو انقدر گرونه که اگر خود مبل رو عوض کنیم، ارزونتر تموم میشه
مبارک آقای هوشمند
gilas
بابا هوشمند
دلشاد
مبارک داش امین
ماهی
به جون خودم من قبلا از این روش هوشمندانه استفاده کردم.
▧ تصویر در دسترس نیست
sib
هاچو هاچو
خفه نمیشه؟
mati
jaj
به خصوص این دو تایی که مربوط به کلیده
در ضمن بهترین راه برای باز کردن گره نایلون دندونه خیلی ها هم امتحان کردن شده
KuRoSh
در مورد کلید ها من خودم از سرکلید های رنگی استفاده می کنم خیلی هم راحت و رنگش هم از بین نمیره
پس روز خواستگاری همین داستان بوده برای آرش
حورا
بچه مثبت
منم مثل خودت هوشمندهارو دوست دارم
چقدر از دمپایی انگشتی بدم میومد
ممنون دوستان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مريل
سلام سعي كردم اولين پستمو براي شما بزارم كه نگن پارتي بازي كرده
arash52
حالا پارتيت كي هست ؟