سر سفره شام بودیم که من همش شلوغ میکردم نمیزاشتم مامان و بابا غذاشون رو بخورن مامانی اومد کنارم که بهم شیر بده منم قهر کردم نخوردم بعد لباسم رو در اورد گفت شاید گرممه که اینقدر بی تابی میکنم این وسط من هی جیغ بنفش میکشیدم که یهو مامان گفت اون سفیده چیه تو دهنش فکر کرد من چیزی از رو زمین برداشتم خوردم هی لبم رو کشید پایین دید یه چیز سفیدی از تو لثه ام زده بیرون یهو با خوشحالی گفت بابا بابا دنیز دندون در اورده بابا باور نکرد فکر کرد مامی اشتباه میکنه واسه همین خودش دست کشید به لبت و یهو خندید گفت ای وروجک چه دندون تیزی داری
یکی دیگه هم بود خاله اما اون ایستاده نبود این خوشمل تر بود
کلی عکس کیک دندونی تو کامم دارم ولی اینو بیشتر خوشم اومد ولی این عکسه که من دارم که همین کیکه یکم تمیز تر درست شده خدا کنه قنادی ما هم گند نزنه به کیک .. این کیکه چون کوچیک بود خوشم اومد اون کیک خابیده ها همشون تکراری هستن این از همشون با حال تره
وووی راستی یادمه دنیز تازه دنیا اومده بود ماهی جون گفته بود مراسم و اش دندونی خاصی دارن برای جشن دندونی لطفا اگه اومد برام بنویسه حتما میخونم و استفاده میکنم هر کی جشن یا مراسم خاصی تو جشن دندونی انجام میده بهم بگه ایده بگیرم یه ایده جالب هم امین بهم داده خوشم اومده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به زودی درست میکنم خاله بچه رفته خارجه بر گرده جشنش میگیرم و اش دندونی هم میپزم زود باشید از رسم و رسوماتون بگیییییییییییییییییییییییییید و الا دنیز گاز گازتون میکنه ها
کلی عکس کیک دندونی تو کامم دارم ولی اینو بیشتر خوشم اومد ولی این عکسه که من دارم که همین کیکه یکم تمیز تر درست شده خدا کنه قنادی ما هم گند نزنه به کیک .. این کیکه چون کوچیک بود خوشم اومد اون کیک خابیده ها همشون تکراری هستن این از همشون با حال تره
اوهوم
یه سری هم الویه رو شکل دندون درست کرده بدون خدایی بعضیاش اصلا خوب نبود
آهان روی آرش رو هم که با کشک تزیین کرده بودن عکس دندون کشیده بودن باحال بود هم عکس یه لبخند که یهدونه دندون موشی داره یا همین شکلی که کیک هست
نقل قول: نخبه
مراسم و اش دندونی خاصی دارن برای جشن دندونی
باید آَش دندونی شیراز خوشمزه باشه
نقل قول: mz56mz
اين هم كباب
عمو عجب کبابی
نقل قول: نخبه
زود باشید از رسم و رسوماتون بگیییییییییییییییییییییییییید
چند جا این رسم دندونک شمال رو خوندم اما مال شهرهای دیگه رو ندیدم
gilas
من اومدم با دندونام
می خوام نشونتون بدم
صاحب مروارید منم
یواش یواش و بی صدا
شدم جز کباب خورا
اولین دندون دنیز خانم درومده
نقل قول از صفحه شخصی مامانش
17 دیماه اولین دندون دنیز خوشگلم در اومد
سر سفره شام بودیم که من همش شلوغ میکردم نمیزاشتم مامان و بابا غذاشون رو بخورن مامانی اومد کنارم که بهم شیر بده منم قهر کردم نخوردم بعد لباسم رو در اورد گفت شاید گرممه که اینقدر بی تابی میکنم این وسط من هی جیغ بنفش میکشیدم که یهو مامان گفت اون سفیده چیه تو دهنش فکر کرد من چیزی از رو زمین برداشتم خوردم هی لبم رو کشید پایین دید یه چیز سفیدی از تو لثه ام زده بیرون یهو با خوشحالی گفت بابا بابا دنیز دندون در اورده بابا باور نکرد فکر کرد مامی اشتباه میکنه واسه همین خودش دست کشید به لبت و یهو خندید گفت ای وروجک چه دندون تیزی داری
نخبه
شدم جز کباب خورا
اخ جون کباب
وووی خاله گیلاسی عکس کیکی که واسه جشن دندون دنیز میخام سفارش بدم گذاشتی منم میخام همین کیک رو سفارش بدم امیدوارم تمیز درش بیارن
میسی خاله جون برای تاپیک قشنگت ان شالله میام علوسیت یه عالمه خوراکی میخورم با دندونام
نخبه
gilas
همین جا
یکی دیگه هم بود خاله اما اون ایستاده نبود این خوشمل تر بود
تازه کیک دنیز خاله از اینم قشنگتر میشه
ای جووونم بچم که هماهنگه
نخبه
نخبه
ژنرال
mz56mz
اين هم كباب
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
مبارکه مبارکه مبارکه
نهنه فندق پس آش دندونش کو
نخبه
به زودی درست میکنم خاله بچه رفته خارجه بر گرده جشنش میگیرم و اش دندونی هم میپزم زود باشید از رسم و رسوماتون بگیییییییییییییییییییییییییید و الا دنیز گاز گازتون میکنه ها
شهلا
مبارکش باشه اولین دندون.
نشانه اینه که خرج مامان باباش زیاد می شه.
gilas
اوهوم
یه سری هم الویه رو شکل دندون درست کرده بدون خدایی بعضیاش اصلا خوب نبود
آهان روی آرش رو هم که با کشک تزیین کرده بودن عکس دندون کشیده بودن باحال بود
هم عکس یه لبخند که یهدونه دندون موشی داره یا همین شکلی که کیک هست
باید آَش دندونی شیراز خوشمزه باشه
عمو عجب کبابی
چند جا این رسم دندونک شمال رو خوندم اما مال شهرهای دیگه رو ندیدم
ماهی
اینقدر سرعتم پایینه هلاک میشم یه تاپیکو باز می کنم
پس این قطعی فیبر نوری که درست میشه
بهونه
نخبه
آهان روی آرش رو هم که با کشک تزیین کرده بودن عکس دندون کشیده بودن باحال بود
هم عکس یه لبخند که یهدونه دندون موشی داره یا همین شکلی که کیک هست
همه رو تو کامم سیو کردم قراره منم از همون کارا بکنم تو وبلاگم نگاه کن اونجا تو پیوندها ادرس سایته هستش
sib
نخبه
میسی خاله ماهی و دائی بهونه ای
منم هر چی سرچ کردم فقط واسه شمال اومد و یه دونه اذربایجان هم بود ولی فقط گفته بود چه مدلی اش رو میپزن که میدونم ولی من دنبال رسم و رسومشون بودم
هاچو هاچو
مبارکه
مرسی خاله گیلی
KuRoSh
سرعتش رشدش چند برابر شده شیرین بزنم به تخته چند وقت دیگه مثل خودت میشه
ما آش می خوایم یالا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→