ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هديه زیبای مدير یک رستوران آمریکایی به يک زن باردار!
diver20
يک خانم باردار امريکايي که ماههاي آخر بارداري اش را سپري ميکرد براي ميل کردن يک وعده غذايي وارد يک رستوران شيک شد. او خسته و سنگين روي يکي از صندليها نشست و غذاي خود را سفارش داد و بعد از خوردن غذا درخواست صورت حساب کرد او روي فيش صورت حساب جمله اي ديد که باعث تعجب ودر عين حال خوشحالي اش شد.
اين خانم باردار که نامش فاش نشده است ميگويد: وقتي صورت حساب را ديدم کمي جا خوردم اما هم دلگرم شدم و هم احساس خوبي به من دست داد از اينکه يک فرد غريبه براي من و شاد کردن من کاري انجام داده است.
روي فيش صورتحساب به جاي نام خريدار نوشته شده بود" مادر زيبا و خوش شانس آينده" صاحب اين رستوران که خود يک زن مهربان و خوش قلب است از دريافت پول غذا نيز خودداري کرده و به مادر باردار گفت اين وعده غذايي هديه رستوران ما به شما و فرزندتان است و اميدواريم از اين غذا لذت برده باشيد.
اين مسئله عکس العمل مثبت وسيع رسانه اي به همراه داشته است . يک پزشک متخصص بارداري ميگويد:ماههاي آخر بارداري خانمها به دليل سنگيني زياد و اختلالات در خواب راحت و خستگي مداوم اکثرا دچار افسردگي ميشوند و اين بسيار مهم است که از سوي اطرافيان حمايت شده و مورد توجه قرار گيرند. اين اتفاق اگرچه ساده و پيش پا افتاده تاثير بسيار زيادي روي اين خانم خواهد داشت.
اين زن باردار ميگويد به قدري تحت تاثير اين اتفاق قرار گرفته و احساس خوشايندي را تجربه کرده است که تصميم دارد نام صاحب رستوران را روي فرزندش که يک دختر است بگذارد.
diver20
قیمت باورنکردنی گرانترين اسپاگتي دنيا در نيويورک!
دیلی میل: يک رستوران نيويورکي گرانترين اسپاگتي دنيا را وعده اي 2013 دلار چیزی در حدود 5.5 میلیون تومان سرو ميکند. در تهيه اين اسپاگتي گرانقيمت به ميزان دو پوند گوشت خرچنگ تازه و يک اونس قارچ و خاويار سياه و سفيد استفاده شده است که از آن يک وعده غذايي اعياني ساخت است که هرکسي قادر به خريد آن نيست.
به گفته سرآشپز مکزيکي مرغوبيت مواد استفاده شده در اين غذا باعث ميشود که فرد احساس کند غذا دردهانش ذوب ميشود و بوي مطبوع آن اشتهاي هر فردي را تحريک ميکند
اين سرآشپز ميگويد چيزي که اين خوراک ويژه را منحصر به فرد ميکند سرو کردن آن در بشقابي است که با برگهاي طلايي و امضاي ورساچه به فروش ميرسد. خريداران ميتوانند بشقاب آن را براي خود بردارد.
گفته ميشود ورساچه که در سال 1997 در گذشته است از هواداران اين نوع اسپاگتي که در ميلان ايتاليا و از سال 1926 طبخ ميشود بوده است.
حدود 800 بشقاب مخصوص با امضاي ورساچه و لوگوي اين رستوران تهيه شده است که عليرغم قيمت بالاي آن 45 عدد از آن باقي مانده است.
اين رستوران يک رستوران زنجيره اي معروف است که به زودي شعباتي در روسيه و اکراين و آذربايجان و پاکستان و عربستان سعودي افتتاح خواهد کرد.
serpent
دلشاد
sib
ژنرال
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→