ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شايعه عاشق شدن آنجلينا جولي و کالين فارل دروغ یا واقعیت؟
diver20
دیلی میل: شايعه عاشق شدن "آنجلينا جولي" قبل از ازدواج با "برد پيت" دروغ يا واقعيت؟
هنوز تحقيقات پيرامون شايعه ازدواج "برد پيت" و "آنجلينا جولي" در شب کريسمس امسال ادامه دارد که شايعه جديدي زندگي اين زوج را وارد حاشيه اي تازه کرده است. . اين شايعه جديد به قدري داغ و غير قابل باور است که هرکس سعي دارد بفهمد دروغ است يا واقعيت.
شنيده ميشود که "آنجلينا جولي" 35 ساله قبل از آشنا شدن با "برد پيت" عاشق يکي از ستاره هاي هم بازي اش در يکي از فيلمها شده و فقط بخاطر ثروت و آرامش با "برد پيت" ازدواج کرده است.
گفته ميشود او عاشق "کالين فارل " بوده است و براي او پيامها و ويدئوهاي شيطنت آميز ميفرستاده است. که البته اين مسئله توسط منابع موثقي تاييد شده است، اما از همان زمان به نظر نميرسيد کالين به اين مسئله خيلي عاشقانه و رومانتيک نگاه کند و شايد همين امر باعث شد "آنجلينا جولي" به "برد پيت" نزديک شود.
بعد از بازي در "آقا و خانم اسميت" اين دو قلب "جنيفر انيستون" را شکستند و شروع کردن به گرفتن فرزند خوانده از کشورهاي مختلف اما اعلام ميشود که در همان زمان هم "آنجلينا جولي" همچنان عاشق "کالين فارل" بوده است. حتي گفته ميشود او نام اين هنرپيشه را در داخل لبهايش خالکوبي کرده است.
عليرغم رسانه اي شدن اين شايعه نه چندان خوشايند "آنجلينا جولي" همچنان سکوت کرده و هيچ عکس العملي در رابطه با آن از خود نشان نداده است.
diver20
وقتی جسیکا بیل تسلیم تصمیمات جاستین تیمبرلیک میشود!
دیلی میل: بسياري از رسانه ها به خصوص آنان که خط مشي فمينيستي دارند ميگويند: اين زن خود را قرباني رابطه اش کرده است و ديگر از خود هيچ اختياري ندارد او تسليم بي چون و چراي تصميمات همسرش است و اين براي بسياري از زنان جوان بد آموزي دارد.
اين ستاره معروف هاليوودي که اخيرا با "جاستين تيمبرليک" ازدواج کرده است به صورت رسمي در رسانه ها اعلام کرد که از حلقه ازدواج زشت خود متنفر است اما مسئول اصلي اين جريان خود اوست. در اکثر رسانه هاي سرگرمي در مورد سليقه وي و اينکه پيرو بي چون و چراي همسرش است صحبت ميشود. مدل لباس، جواهرات، دوستان، رستورانهايي که در آن غذا ميخورند و حتي مکانهايي که براي مسافرت در نظر ميگيرند همه و همه فقط به سليقه "جاستين تيمبرليک" انتخاب ميشود و او فقط خوشحال است که بخشي از اين تصميمات باشد. وي در مصاحبه اخيرش گفته است "تصميم گرفته ام از اين به بعد در بعضي از انتخابها آگاهانه شرکت کنم. اين را از زماني که حلقه ازدواج دست کرده ام فهميدم.
در گزارشات آمده است به جاي انتقاد از مدل حلقه ازدواج بهتر است اين بانوي هاليوودي به فکر تغيير نگرش به زندگي و از آن مهمتر رابطه اش با همسرش باشد.
او قبل از مراسم ازدواجش نیز اعلام کرده بود وقتي براي خريد لباس عروس رفتيم. من لباس مورد علاقه ام را پوشيدم و زمانيکه از اتاق پرو خارج شدم جاستين خيلي قاطعانه گفت از لباس خوشش نيامده و مرا مجبور کرد لباس ديگري انتخاب کنم و به اين ترتيب در مهمترين روز زندگيم هم تسليم تصميم او شدم.
دلشاد
levrone
دروغه! من دیشب باهاش صحبت کردم. گفت بهروز عزیز! هر کی ندونه تو میدونی که من چقدر به تو علاقه دارم!
البته اینو حمل بر ریا نذارین.
serpent
اين انجلينا عجب نامرديه ، به من هم همينو گفت ، فكر كنم ميخواد تلكه مون كنه
هاچو هاچو
sib
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→