₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » استعفای ناگهانی "هیلدا سولیس" وزیر کار امریکا !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » استعفای ناگهانی "هیلدا سولیس" وزیر کار امریکا !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

استعفای ناگهانی "هیلدا سولیس" وزیر کار امریکا !

180 بازدید، 4 پست، نویسنده: diver20

• diver20

واشنگتون پست: استعفای ناگهانی و بدون دلیل "هیلدا سولیس" وزیر کار امریکا همه را شوکه کرد.

تصویر در دسترس نیست

خانم "هیلدا سولیس" وزیر کار امریکا هفته گذشته بدون ارائه هیچ دلیل خاصی از کار استعفا داد تا به کالیفرنیا محل زادگاهش باز گردد. به احتمال زیاد او صاحب کرسی هیئت نظارت در منطقه کالیفرنیا خواهد بود.

یک منبع نزدیک به این خانم میگوید: او این تصمیم را بعد از صحبت با اعضای خانواده و دوستان نزدیکش طی تعطیلات کریسمس گرفته است.

او که یک اسپانیایی الاصل است یکی از بالاترین رتبه ها را در دولت اوباما داشته و مورد ستایش اتحادیه کارگران برای اجرای تهاجمی قوانین در مورد دستمزد و ساعات کار و مقررات ایمنی بوده است.

وی در مورد تصمیمش میگوید: خارج شدن از سازمان یکی از سخت ترین تصمیمات زندگی من بود. چرا که من باتمام وجودم کار میکردم. وی ادامه میدهد پدر و مادرم هردو کارگر بدند و زندگی متوسطی داشتیم و این افتخار بزرگی برای من بوده است که به عنوان اولین شخص از دنیای لاتین وارد سیاست امریکا شده ام.

اوباما بارها فعالیتهای او را به عنوان یک زن خستگی ناپذیر و مسئولیت پذیر ستوده است و میگوید او همواره منتقد طرحهای اقتصادی دولت من در مورد بحران اقتصادی بود. و 1.7 میلیون نفر در پروژه برنامه آموزشی او برای کار قرار گرفتند.

3 سپاس: دلشاد، sib، gilas

• دلشاد

منم استعفا دادم
    1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: