₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختری 20 ساله ای که از نظر جسمی در حد یک کودک 9 ماهه است!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختری 20 ساله ای که از نظر جسمی در حد یک کودک 9 ماهه است!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دختری 20 ساله ای که از نظر جسمی در حد یک کودک 9 ماهه است!

251 بازدید، 9 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: این دختر 20 ساله که "بروک" نام دارد از نظر جسمی و روانی همچنان شبیه یک کودک نوپا باقی مانده است.

تصویر در دسترس نیست

پزشکان میگویند این بیماری عحیب و نادری است که هیچ نام شناخته شده ای ندارد و به سندرم ایکس مشهور است. آنها احتمال میدهند علت این بیماری ممکن است یک جهش ژنتیکی باشد.

تصویر در دسترس نیست

اگرچه حدود 20 سال از تولد "بروک" میگذرد اما او از نظر جسمی و روانی در حد یک کودک 9 ماهه تا 1 ساله باقی مانده است و هنوز قادر به راه رفتن نیست و دندانهای شیری اش را دارد.

تصویر در دسترس نیست

پدر او میگوید تا حدود 4 سالگی اش او تقریبا رشد خوبی داشت اما رشد او بعد از آن کاملا متوقف شد. او بارها توسط پزشکان و متخصصان مختلف مورد آزمایش قرار گرفته اما هنوز بیماری او ناشناخته باقی مانده است. او 15 سال است در یک سایز مشخص باقی مانده و نیازمند نگهداری 24 ساعته پدر و مادرش است.

تصویر در دسترس نیست

دانشمندان علت این امر را یک جهش ژنتیکی میدانند که در روند رشد او تاثیر گذار بوده است. او تا کنون مورد 7 عمل جراحی قرار گرفته است و در یکی از این جراحی ها در سن 4 سالگی به مدت 14 روز در کما بود. مادر او میگوید : "بروک" را همانگونه که هست دوست دارم و زمانیکه کسی در مورد او سوال میکند و سنش را میپرسد من واقعیت را نمیگویم.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: ژنرال، serpent، دلشاد، sib، شهلا، maryamlondon1، gilas، jaj، mahsa joon، leila2013

• ژنرال

ای بابا...

خدا شفاش بده ...

2 سپاس: diver20، serpent

• serpent

من كه خيلى ناراحت شدم ، مرسى
    1 سپاس: diver20

• sib

• شهلا

واقعا مورد عجیب و نادریه توی دنیا :22: