₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: جان گرفتن نوزاد در غسالخانه بوشهر / قانون شهر هرت!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: جان گرفتن نوزاد در غسالخانه بوشهر / قانون شهر هرت!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: جان گرفتن نوزاد در غسالخانه بوشهر / قانون شهر هرت!! ::

306 بازدید، 13 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

جان گرفتن نوزاد در غسالخانه بوشهر

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنيعني احساس مسوليت و قانون مداري مردم و مسولان اين سرزمين منو كشته مرده خودش كرده! قربون اين همه همدردي و احساس مسوليت برم من كه ديگه جايي براي حرف باقي نزاشته!

نوزاد یک‌روزه‌ای که توسط پدرش برای دفن به آرامستان بوشهر برده شده بود، زنده شد اما گویا کسی از زنده شدن این نوزاد خوشحال نشد.

به گزارش خبرنگار مهر، مردی که برای دفن نوزاد یک‌روزه خود به آرامستان بوشهر مراجعه کرده بود، هنگامی که با خبر زنده بودن این نوزاد مواجه شد، نوزاد را از کارکنان آرامستان تحویل گرفت و پس از چند روز ادعا کرد که این کودک فوت شده بود و خود آن را در گوشه‌ای دیگر دفن کرده است. والدین این نوزاد هنگامی که خبر زنده‌بودن وی را شنیدند، باور نمی‌کردند این نوزاد که هنگام تولد فوت شده بود و پزشک بیمارستان نیز فوت این نوزاد را تائید کرده بود، زنده شود. در حالی که بر اساس نظر پزشک بیمارستان، این کودک همه علائم حیاتی خود را از دست داده بود، در غسالخانه آرامستان بوشهر جان گرفته و گریه کرد. البته گواهی ای که این پدر هنگام دفن فرزند خود به غسالخانه ارائه داده بود از سوی پزشک بیمارستان صادر شده بود ولی به تائید پزشکی قانونی نرسیده بود.

نوزاد مرده هنگام غسل شروع به گریه کرد

مدیر آرامستان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح این واقعه پرداخت و اظهار داشت: روز یکشنبه حوالی ساعت 12 ظهر بود که والدین این نوزاد با در دست داشتن یک کارتن به آرامستان مراجعه کردند و خواستند که فرزند فوت شده خودشان را دفن کنند. غلامرضا کرده‌بندی اضافه کرد: ما نیز طبق معمول این درخواست را برای شستشوی نوزاد به غسال‌خانه ارجاع دادیم تا کارهای شستشو و آماده‌سازی این نوزاد برای دفن انجام شود. وی اضافه کرد: در حالی که همکاران ما در غسالخانه مشغول بیرون‌آوردن نوزاد از لباس یا پوشش پارچه‌ای وی بودند، به یکباره متوجه می شوند که این نوزاد زنده است و نوزاد گریه می کند.

ممانعت پدر نوزاد از فیلمبرداری کارکنان غسالخانه/ اورژانس آمبولانس نداشت

مدیر آرامستان بوشهر گفت: این اتفاق باعث شد تا همکاران ما همگی بالای سر این نوزاد جمع شوند و همه دیدند که این نوزاد زنده است و وقتی قصد داشتند از این واقعه فیلمبرداری کنند با ممانعت پدر این نوزاد مواجه شدند. وی اضافه کرد: در این هنگام برای اینکه اتفاقی برای این نوزاد نیافتد و بتواند به حیات خود ادامه دهد، سریعا با اورژانس تماس گرفتیم و تقاضای آمبولانس کردیم که متاسفانه اورژانس به ما گفت که در حال حاضر آمبولانس در اختیار ندارد. کره‌بندی افزود: پدر این نوزاد که اصلا از شنیدن خبر زنده بودن این نوزاد خوشحال نشده بود، بچه را داخل کارتن انداخت و گفت که خودم او را به بیمارستان می‌رسانم.

سکوت و صحبت‌های مشکوک پدر هنگام شنیدن خبر زنده‌بودن نوزاد

وی ادامه داد: در حالی که از این مردم می‌پرسیدیم که چرا وقتی فرزند شما زنده است، بیمارستان برای او گواهی فوت صادر کرده است، او فقط سکوت می‌کرد و یا در جواب به برخی سوال‌ها به صورت مشکوکی طفره می‌رفت. مدیر آرامستان بوشهر اضافه کرد: این مرد نیز با خودروی پراید خود، کودک را برد تا او را به بیمارستان منتقل کند ولی از رفتار و صحبت‌های او معلوم بود که قصد این کار را ندارد. وی ادامه داد: برای پیگیری این موضوع بیش از 15 بار با این مرد تماس گرفتم ولی جواب نداد. برای بررسی موضوع به بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر نیز رفتم ولی خبری از این مرد و نوزاد وی نبود. کره‌بندی افزود:‌ هنگامی که برای پیگیری این موضوع به حراست و پلیس 110 اطلاع دادم، آنها گفتند که باید این شکایت و درخواست پیگیری از سوی پدر نوزاد مطرح شود. وی در تشریح ادامه این ماجرا گفت: پس از تماس‌های مکرر با پدر این نوزاد، بالاخره موفق شدم با وی ارتباط برقرار کنم و در پارکینگ یکی از بیمارستان‌های با وی قرار گذاشتم و با وی صحبت کردم.

بچه مرده بود/ نوزادم را خودم دفن کردم

کره‌بندی بیان داشت: این مرد در حالی که نوزاد را زنده از آرامستان خارج کرده بود، خیلی طبیعی و بدون هیچ‌گونه ناراحتی به من گفت که این نوزاد فوت کرده بود و زنده نماند. وی به صحبت‌های مشکوک این مرد اشاره کرد و اظهار داشت: پدر این نوزاد می‌گفت که اگر شما هم جای من بودید، دوست داشتید که این نوزاد زنده نماند؛ البته دلیلی برای این موضوع ذکر نمی‌کرد ولی من به او گفتم که موضوع مرگ و زندگی یک انسان در میان است و باید قضیه روشن شود. مدیر آرامستان بوشهر افزود: وقتی به این مرد گفتم که باید برای دفن کردن این کودک از پزشکی قانونی مجوز بگیرد و با بردن این کودک به پزشکی قانونی، علت مرگ مشخص و مجوز دفن صادر شود ظاهرا قانع شد که این کار را انجام دهد ولی وی رفت و دیگر خبری از او نشد. وی گفت: وقتی بار دیگر با این مرد تماس گرفتم، وی به من گفت که نوزاد خود را برده‌ام و خودم او را دفن کرده و محل دفن و چگونگی دفن وی به شما هیچ ربطی ندارد. کره‌بندی در پاسخ به درخواست خبرنگار مهر برای در اختیار قرار دادن نام بیمارستان یا پزشک معالج و یا نام و شماره تماس پدر این نوزاد نیز بیان داشت: متاسفانه به دلیل شرایط خاص این واقعه، نمی‌توانم نامی از بیمارستان، پزشک و یا خانواده این نوزاد ببرم و در صورت مشخص شدن قضیه، اطلاعات بیشتری را بیان خواهم کرد.

گردآوری : پیچک . نت / مرجع خبر : تابناک
    تاریخ درج خبر : 1391/10/20

نمایش یا پنهان متناگه جزو بي تفاوت ترين و بي مسوليت ترين و با عرض معذرت گوسفندترين مردم جهان نباشيم، قطعاً چيزي هم براي گفتن نداريم! :frustrated:

نمایش یا پنهان متنتوقف هواپیما در ایستگاه بین‌ راهی برای سوار کردن مسافر

هواپیمای فوکر هما که قرار بود امشب مسافران را از شیراز به تهران منتقل کند، بدون اطلاع‌رسانی قبلی هم‌اکنون در فرودگاه اصفهان برای پیاده و سوار کردن مسافر توقف کرده است.

به گزارش فارس پرواز ساعت 21:55 شب گذشته شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به شماره پرواز IR329 که قرار بود مسافران را در پروازی مستقیم به سمت تهران جابجا کند، بدون اطلاع‌رسانی قبلی در فرودگاه اصفهان فرود آمد و در این حین مسافران اصفهان پیاده شدند و مسافران جدید سوار هواپیما شدند.

یکی از مسافران این پرواز در این‌باره گفت: این هواپیما بدون اطلاع‌رسانی به مسافران تهران در فرودگاه اصفهان فرود آمده است و این درحالی است که به هیچ یک از این مسافران درباره این توقف اطلاعاتی داده نشده بود. وی ادامه داد:‌تنها مسافران درحالی که در پشت گیت ورودی پرواز در فرودگاه شیراز بودند، به آنها اعلام شد که پرواز آنها در اصفهان توقف دارد و حدود 30 دقیقه در فرودگاه اصفهان معطلی خواهیم داشت. این مسافر افزود: زمانی که دیگر مسافران در این باره به میهمانداران اعتراض کردند، میهمانداران اعلام کردند که در حال سوختگیری هستیم و پس از اتمام سوختگیری دوباره پرواز می‌کنیم و این جای تعجب دارد که هواپیمایی از فرودگاه شیراز حرکت کند و آنقدر سوخت نداشته باشد که بخواهد باز در فرودگاه اصفهان توقف کرده و سوختگیری کند. درحالی که طبق قانون یک هواپیما باید به اندازه مسیر رفت و برگشت خود سوخت به همراه داشته باشد. این مسافر افزود: قطعا اگر اطلاع‌رسانی از قبل انجام می‌شد و مسافران می‌دانستند که در فرودگاه اصفهان معطل می‌شوند ایرلاینی دیگر را برای پرواز خود انتخاب می‌کردند. وی تصریح کرد: این نحوه مسافرگیری به شیوه حمل و نقل عمومی جاده‌ای آن هم در سال‌های قبل، در شرایطی انجام می‌شود که نرخ بلیت‌های هواپیما افزایش یافته و مسافران انتظار دارند در قبال این افزایش قیمت‌ها خدماتی با کیفیت بهتر دریافت کنند. این مسافر تصریح کرد: این عدم اطلاع‌رسانی درحالی است که اغلب مسافران بلیت‌های خود را از طریق اینترنت و سایت خرید بلیت ایران ایر خریداری کرده‌اند و همگی اذعان دارند که درباره اطلاعات این پرواز در آن سایت قید شده بود بدون انجام توقف، پرواز صورت می‌گیرد.

گردآوری : پیچک . نت / مرجع خبر : تابناک
    تاریخ درج خبر : 1391/10/15

7 سپاس: zrnznn، sib، ماهی، هاچو هاچو، gilas، mojde، mahsa joon

• zrnznn

آره دیشب تو نت همین خبر نوزاده رو خوندم .... منم متاثر شدم :2: :21:
    1 سپاس: Life Dream

• sib

وای خدایا چه وحشتناک.نوزاد مضلوم بیگناه.حتما برده سر به نیستش کرده.
    از وقتی سپنتا به دنیا اومده وقتی میبینم چقدر بی دفاع و معصومه انقدر نسبت به قبل رقت قلبم به بچه ها زیادتر شده که با کوچکترین چیزی که دربارشون میشنوم قلبم میلرزه...

• ماهی

• هاچو هاچو

• 1 سپاس: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: zrnznn
    آره دیشب تو نت همین خبر نوزاده رو خوندم .... منم متاثر شدم

آدم با خوندن اين خبرها واقعاً به حال خودش تاسف ميخوره!
    نقل قول: sib
    وای خدایا چه وحشتناک.نوزاد مضلوم بیگناه.حتما برده سر به نیستش کرده.
    از وقتی سپنتا به دنیا اومده وقتی میبینم چقدر بی دفاع و معصومه انقدر نسبت به قبل رقت قلبم به بچه ها زیادتر شده که با کوچکترین چیزی که دربارشون میشنوم قلبم میلرزه...

درسته واقعاً آدم تا از نزديك شاهد حضور يه نوزاد توو زندگيش نباشه از معصوميت و مظلوميتش نميتونه خوب احساسش كنه.
    نقل قول: ماهی
    پناه بر خدا

هي روزگار
    نقل قول: هاچو هاچو
    چه وضعشه؟؟؟

بد وضعيه!
    نقل قول: gilas
    :14:

من دوتا :14: :14:

1 سپاس: gilas

• 1 سپاس: Life Dream

• mz56mz

نقل قول: Life Dream
    من دوتا

من سه تا :14: :14::14:

• mahsa joon

نقل قول: Life Dream
    بچه مرده بود/ نوزادم را خودم دفن کردم

989 989 989 989 989
    خدا لعنتشون كنه ايشالا .
    خدايا آخه اون بچه هه چه گناهي داشته . 817 817
    خيلي ناراحت شدم

• Life Dream

نقل قول: mojde
    :frustrated:

من دوتا :frustrated: :frustrated:
    نقل قول: mz56mz
    من سه تا :14: :14: :14:

چرا سه تا؟! :5:
    نقل قول: mahsa joon
    خدا لعنتشون كنه ايشالا .
    خدايا آخه اون بچه هه چه گناهي داشته .
    خيلي ناراحت شدم

اون چيزي كه حسابي كفر منو در اورد بي مسوليتي و خونسردي و بيتفاوتي مسولين بود كه اينقدر راحت دست رو دست گذاشتن و بچه رو به كشتن دادن.

چند روز قبل توو همين سايت خوندم كه يه همسايه اومده توو خونه شخصي يه خانواده مست و بچه رو از ترس اذيت كردن، اورده بود توو خونه خودش! خدايي من موندم به چي خودمون مينازيم! هر چي فرهنگ و انسانيت هست كه توو همون بلاد كفر هست، انسانيت و مسوليت پذيري اونها صد شرف داره به ما، فقط بلديم به اجداد چند هزار سال قبلمون افتخار كنيم و بگيم از هموناييم! من به پدرمم افتخار نميكنم چون اون واسه خودش و نسل خودشه نه من، نميدونم اينا چه طور رووشون ميشه به چند هزار سال قبلشون افتخار ميكنن، وقتي اين وضع و حالشونه!!!

• بابک

فقط بلديم به اجداد چند هزار سال قبلمون افتخار كنيم و بگيم از هموناييم! من به پدرمم افتخار نميكنم چون اون واسه خودش و نسل خودشه نه من، نميدونم اينا چه طور رووشون ميشه به چند هزار سال قبلشون افتخار ميكنن، وقتي اين وضع و حالشونه!!!
    Life Dream,

چه فرهنگی بچه زنده بگور کردن و سنگسار و شمشیر آغشته بخون را بما بیاموخت ؟
    اجداد چند هزار سال قبلمون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    :101: :101: :101:

2 سپاس: ماهی، Life Dream

• Life Dream

كوروش كبير و ساير شاهان ايران زمين! اوج تمدن، كسي نميتونه اينو انكار كنه.
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: