₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چشم آبی ها غیرقابل اعتمادند یا چشم قهوه ای ها؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چشم آبی ها غیرقابل اعتمادند یا چشم قهوه ای ها؟

بدون عکس

چشم آبی ها غیرقابل اعتمادند یا چشم قهوه ای ها؟

348 بازدید، 11 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

TG DAILY: محققان دانشگاه چارلز در جمهوری چک به این نتیجه رسیده اند که با توجه به رنگ چشم افراد می توان قابل اعتماد بودن آنها را مشخص گرداند.

شرکت کنندگان در تحقیقات دانشمندان دانشگاه چارلز به ۴۰ عکس مرد و ۴۰ عکس زن در موضوعات قابل اعتماد بودن، جذابیت و نفوذ شخصیتی رای دادند. محققان با جمع بندی نتایج بدست آمده متوجه شدند که شرکت کنندگان به افرادی که چشمان قهوه ای دارند بیشتر اطمینان می کنند.

البته برای بالا رفتن دقت این تحقیقات، محققان در فاز دوم دو چهره شبیه به هم را به شرکت کنندگان نشان دادند که فقط رنگ چشم متفاوتی داشتند. نتیجه ها برابر بودند و نشان داد که هر دو رنگ از اطمینان بخش بودن برابری برخوردار هستند. این مسئله نشان می دهد که خصوصیات ظاهری چهره افراد است که اطمینان بخش بودن و یا نبودن آنها را مشخص می کند و نه رنگ چشم آنها.

در ادامه تحقیقات دانشمندان به این نتیجه رسیدند افرادی بیشتر دارای خصوصیات غیر قابل اعتماد بودن را دارند که رنگ چشمان شان آبی است. باید از این به بعد حواسمان به چشم آبی ها باشد!

حالا شما بگویید، آیا با این نتایج موافق هستید؟

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: sib، Life Dream، gilas، mojde، KuRoSh، taha_1990، mahsa joon، serpent، پرهام، ژنرال

• sib

شاید چشم آبی ها یا کلا کسایی که چشم زاغ دارن همچشن حسی رو القا میکنن به آدم ولی واقعا که غیر قابل اعتماد نیستن !
    3 سپاس: KuRoSh، serpent، diver20

• Life Dream

من چون چشم قهوه اي هستم فقط چشم قهوه اي ها رو دوس دارم! :4:
    يه جورايي چشم آبي ها آدم فكر ميكنه نميتونن متعهد بمونن! :66:

3 سپاس: KuRoSh، serpent، diver20

• 2 سپاس: serpent، diver20

• KuRoSh

به رنگ چشم نیست مهم خود شخصه که درونش چگونه هست
    :1: سپاس

2 سپاس: serpent، diver20

• taha_1990

نقل قول: diver20
    حالا شما بگویید، آیا با این نتایج موافق هستید؟

بقیه رو نمیدونم ولی حداقل این روش در مورد من صدق میکنه.
    مرسی دوست عزیز

• mahsa joon

من عاشقه چشماي رنگييم.. 979 979 979 979 979

• serpent

كلا ابيته. ......
    1 سپاس: diver20

• پرهام

نه به اینا نیس :19:
    1 سپاس: diver20

• ژنرال