₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » ماريا شارپوا تنيسور معروف روس خط توليد شکر و آبنبات راه اندازي کرد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » ماريا شارپوا تنيسور معروف روس خط توليد شکر و آبنبات راه اندازي کرد!

بدون عکس

ماريا شارپوا تنيسور معروف روس خط توليد شکر و آبنبات راه اندازي کرد!

481 بازدید، 8 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: "ماريا شارپوا" تنيسور معروف روس خط توليد شکر و آبنبات و انواع تنقلات شيرين راه اندازي کرده است و آن را "شوگر پوآ" نام نهاده است. اين کارخانه 12 طعم مختلف شکر و آبنبات توليد ميکند که گفته ميشود هر بسته 84 گرمي اين محصول برابر با 21 قاشق چايخوري شکر و يا دو قوطي کوکاکولاست.

تصویر در دسترس نیست

شارپوآي 25 ساله به خاطر اين سرمايه گذاري جديد مورد انتقاد متخصصان تغذيه کودک قرار گرفته است. آنها اين مواد را فاقد ارزش غذايي معرفي کرده و حتي آن را براي زنان و دختران جوان مضر اعلام کرده اند.

تصویر در دسترس نیست

او در اين رابطه اعلام کرده است: من هميشه عاشق شيريني جات بوده ام و زمانيکه در روسيه بودم هميشه بعد از يک تمرين سخت از پدر و مادرم آبنبات چوبي پاداش ميگرفتم و هنوز هم دوست دارم بعد از تمرين آبنبات بخورم. همين انگيزه مرا وادار به راه اندازي خط توليد آبنبات کرده است.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

منتقدان ميگويند او به عنوان يک ورزشکار نقش مهمي در ارتقاي الگوي سلامت خانواده ها دارد. اما انتخاب آبنبات به عنوان يک منبع پول ساز انتخاب درستي از سوي اين ورزشکار نبوده است و مطمئنا" عواقب فراواني براي مصرف کنندگان آن در پي خواهد داشت. ناگفته نماند که قیمت هرکدام از اين بسته ها 5.99 دلار است.

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: gilas، mahsa joon، sib، levrone، ژنرال، kahkeshan، lion1360

• بابک

من هیچ وقت محصولات غذائی ، بهداشتی و در این زمینه ها را از تولیدات روس و روسی نمی خرم .
    1 سپاس: diver20

• gilas

خوشمزه است که :4:

• mahsa joon

وااااااي پاستيل ... 979
    من خوراكي دوست دارم 904 904 904 904 921 921 1045 1045 1113 904 904

• sib

وای چقدر هوس انگیزه.دست و پام شل شد:4:

• levrone