₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » رابطه همزمان بيوه بد نام و ثروتمند اسپانیایی با 3 مرد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » رابطه همزمان بيوه بد نام و ثروتمند اسپانیایی با 3 مرد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رابطه همزمان بيوه بد نام و ثروتمند اسپانیایی با 3 مرد!

708 بازدید، 13 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: بيوه 38 ساله اسپانيايي درمورد عاشقان ثروتمند وشيوه عجيب زندگي اش ميگويد ، خانم "لوئيس وندر ولد" در اسپانيا نام شناخته شده اي است اما از او به عنوان يک زن خوب ياد نمي شود.

او 9 سال پيش همسر دکترش را از دست داد و تصميم گرفت ديگر هرگز ازدواج نکند اما شيوه جديدي از زندگي را پيش گرفت که باعث شهرت او شد. او در حال حاضر با سه مرد از از اصناف مختلف که همگي ثروت افسانه اي دارند رابطه دارد. او اکنون کتابي در رابطه با تجربياتش در دست چاپ دارد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

او ميگويد مرداني که با او رابطه برقرار کرده اند ميدانند که تنها فرد زندگي او نيستند اما با اينحال با خوشحالي خواهان ادامه رابطه هستند. او ميگويد روش زندگي وي براي هرکسي مناسب نيست اما براي او زندگي شادي را رقم زده است.

تصویر در دسترس نیست

او يک دختر 11 ساله و يک پسر 16 ساله دارد و تاکيد ميکند آنها را از زندگي عجيبش دور نگه داشته است. او ميگويد با يکي از عشاق ثروتمندش که يک کارخانه بزرگ در دوبي دارد 6 سال پيش آشنا شده است. نفر دوم يک جوان سي و چند ساله است که يک سال است وارد زندگي او شده است و نفر سوم يک مهندس بسيار جوان در زمينه الکترونيک است که در نزديکي او زندگي ميکند و هر زمان او اراده کند در خدمتش است.

او معتقد است کسانيکه ميگويند ازدواج شادي دارند در حال فريب دادن خود هستند . وي ميگويد عقايد من مخصوص خودم است و شايد هرکسي آن را درک نکد اما من به رابطه ها به شيوه مدرن نگاه ميکنم و اگرچه انتقادات زيادي داشته ام اما روش زندگي خود را دوست دارم.

13 سپاس: ماهی، arash52، بندری، behnam25، lion1360، gilas، soheyla، taha_1990، Kishe Mehr، ژنرال، mahsa joon، sib، levrone

• ماهی

diver20,
    این چرا فرم سینه هاش تو عکسای مختلف اینقدر متفاوته؟ :9:

4 سپاس: arash52، Kishe Mehr، diver20، ژنرال

• arash52

ماهی,
    :9:
    دست خودش كه نيست با سه تا سليقه متفاوت روبروئه :9:

5 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، jaj، diver20، ژنرال

• meshkat

چه جالب تمام تفاوت سلیقه ای رو تو یه عضو بدنش میشه دید
    3 سپاس: Kishe Mehr، jaj، diver20

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    نقل قول: diver20

او معتقد است کسانيکه ميگويند ازدواج شادي دارند در حال فريب دادن خود هستند

خیلی ببخشید ولی او خیلی چیز خورده . پدرسوخته ... 848

نقل قول: diver20
    وي ميگويد عقايد من مخصوص خودم است و شايد هرکسي آن را درک نکند

بله . همین کار درسته . لطفاً عقاید حیوانیت و برای خودت نگه دار . هنوز تو این دنیا خیلیا هستن که میخوان مثل آدم زندگی کنن :1: .

3 سپاس: arash52، ژنرال، diver20

• Kishe Mehr

حالا خوبه ادم بدنامیه ، اگه خوش نام بود میخواست با چندتا مرد رابطه همزمان داشته باشه؟ :4:

نقل قول: arash52
    دست خودش كه نيست با سه تا سليقه متفاوت روبروئه

:23: حالا خوبه که اختلاف نظر فقط در همین مورد نمود پیدا کرده :23: :4:

4 سپاس: arash52، ژنرال، ماهی، diver20

• serpent

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    1 سپاس: diver20

• jaj

بیوه هم بیوه های قدیم
    2 سپاس: ژنرال، diver20

• ژنرال

چه خوش اشتها ! :70:

نقل قول: ماهی
    این چرا فرم سینه هاش تو عکسای مختلف اینقدر متفاوته؟

اسپانیایی ها نژادشون اینجوریه :4: :9:

سلایق هرچه لایق ! :51:

3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، diver20

• mahsa joon

خاك تو سرش چه قدم زشته اه اه... :30:

• sib

اینم یه جورشه دیگه!

• levrone

چه شهوتی تو چشاشه ...