ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سوپر مدلهای مشهور دنیای مد از سختی کار میگویند!
diver20
دیلی میل: "نائومی کمبل" و "کیت موس" دو سوپر مدل معروف دنیا مد هستند که در یک مصاحبه با مجله ای آلمانی به سختی های زندگی به این شیوه پرداخته اند.
گفته میشود این سوپر مدلها برای حضور درنمایشگاههای مد کمتر از 10 هزار پوند دریافت نمی کنند اما این پول باعث نشده است که آنها از زندگی راضی باشند، آنها میگویند به قدری در گیر کار هستند که حتی فرصت ندارند اندکی به خود بپردازند.
"کیت موس" که دارای یک فرزند است در خانه ای 8 میلیون پوندی در شمال لندن زندگی میکند و "نائومی کمبل" نیز در یک خانه 12 میلیون پوندی در امریکا ساکن است و علاوه بر آن املاکی در ترکیه، افریقا و جامائیکا نیز دارد.او میگوید واقعا دوست دارد لحظه ای را تجربه کند که فارغ از استرس و با آرامش در خانه ای حتی کوچک برای لحظه ای استراحت کند. او میگوید زندگی اش مثل کولی هاست و به جایی تعلق ندارد و مدام در میان کشورهای مختلف در حال رفت و آمد است و حتی خودش فراموش کرده است که موطن اصلی اش کجاست.
آنها میگویند به قدری نگران بر هم خوردن اندام رویایی و معروفشان هستند که خوردن بسیاری از خوراکیها را بر خود حرام کرده اند.
"کیت موس" در این رابطه میگوید پیروی از رژیم سخت سبزیجات و نخوردن انواع شیرینیها و تنقلات و ورزشهای سخت روزانه برای او مثل یک کابوس شده است.
"نائومی کمبل" نیز دردسرهای شهرت را بدترین چیز میداند و میگوید همیشه احساس میکنم در یک خانه شیشه ای هستم و حتی خصوصی ترین لحظه های زندگیم نیز گاهی تیتر اول رسانه هاست.
diver20
بهترین بازیکن سافت بال دنیا صاحب یک دختر شد!
دیلی میل: خانم "جنیفر فینچ" بازیکن معروف سافت بال امریکا که حضور در چندین المپیک را در کارنامه ورزشی اش دارد برای سومین بار طعم مادر شدن را چشید.
او که اکنون 32 ساله است در مصاحبه اش در این زمینه با مجله "پی پل" اعلام کرده است از اینکه سومین فرزندم دختر است بسیار خوشحالم ، این برای من و همسرم یک اتفاق خوشایند است. او قبل از به دنیا آوردن این دختر صاحب دو فرزند پسر بود.
این ورزشکار حرفه ای و معروف در سال 2004 با رهبری فوق العاده اش موفق به دریافت مدال طلا به همراه تیم ملی امریکا شد و در المپیک 2008 نیز موفق شد به همراه این تیم گردن آویز طلا را از آن خود کند.
او میگوید واقعا زمان زود میگذرد اصلا باور نمیکنم که مادر سه فرزند هستم ، انگار همین دیروز بود که من مشغولیتی جز ورزش نداشتم و تنها نگرانی ام دیر شدن تمرینات منظم ورزشی ام بود. وی اعلام کرده است که در اواسط بازیهای المپیک متوجه بارداری اش شده است.
همسر او در رابطه با بدنیا آمدن دخترش گفته است: ما دو پسر داشتیم اما واقعا حضور یک دختر در زندگی ما ضروری بود. مطمئنا پسرها هم از داشتن یک خواهر خوشحال خواهند بود.
gilas
sib
serpent
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→