ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
علیک
اون صداي زنگ تلفن رو من هم روو گوشيم دارم، به خيال اينكه فقط من ميشنيدم انداخته بودم روو آرين صدا! پدرم صداش در اومد گفت مگه كري نمشنوي اينقدر صداشو بلند كردي!
کاش مینداختیش رو آخرین صدا
Life Dream
چرا پست منو دستكاري كردي؟!
Kishe Mehr
یره ادم تا کی باید اویزیون اینو اون باشه؟
از دستم در رفت
هاچو هاچو
ببشخید...بار اولمه
mahsa joon
zrnznn
این هاچو کار همیشه اشه
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
شايد به گوش شما نيز اين خبر رسيده باشد که "زنگ موبايلي که فقط گوش هاي جوان مي شنوند". اين زنگ موبايل که به Dark Tune معروف شده است، در حقيقت يک فايل صوتي که با فرکانسي نزديک به 20000 هرتز است که(مقداري بالاتر) توسط کساني که اندام هاي شنواييشان ضعف يا پيري پيدا کرده قابل شنيدن نيست. زيرا محدوده ي شنوايي اين افراد از 2000 – 20 هرتز کاهش پيدا کرده است. موارد استفاده ي بسياري دارد که از جمله ي آن مي توان به استفاده سر کلاس هاي دانشگاه خصوصا براي گوشي هاي فاقد ويبراتور نام برد. متخصصان گوش دادن مداوم به اين صدا را توصيه نمي کنند. زيرا باعث سردرد و سرگيجه مي شود. اين زنگ قابل اجرا در کليه ي سيستم هاي ديجيتال مجهز به MP3 – Encoder مي باشد.اين نکته قابل ذکر است که تبديل اين زنگ به فرمتهاي ديگر کارايي ان را از بين مي برد.دانلود از اينجا
اينم يكي ديگه! اين يكي مخ آدمو رو ميتركونه اگه با صداي بلند گوش بديد!
دانلود
zrnznn
بیشتر شبیه صدای نشستن و بلند شدن یه هواپیما بود .....
بابای من گوششش سنگین شده بزار براش بزارم ببینم ...نتیجه رو بهتون میگم........
برا بابام دنبال یه صدای بلند میگردم ..... متاسفانه هیچ وقت متوجه صدای موبایل تو جیبش نمیشه
ژنرال
هاچو هاچو
کووو ببینم
Life Dream,
حورا
هاچو هاچو
خوشحالم خوشت اومد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→