₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » اعتیاد عجیب این زن به جراحی و هدیه عجیب به دخترش!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » اعتیاد عجیب این زن به جراحی و هدیه عجیب به دخترش!

بدون عکس

اعتیاد عجیب این زن به جراحی و هدیه عجیب به دخترش!

430 بازدید، 14 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

اگر قرار باشد که شما به یک دختر ۸ ساله هدیه بدهید، چه چیزی برای او انتخاب میکنید و میخرید؟ عروسک، لباس و غیره ، اما سارا یک مادر ۵۱ساله است که به دختر ۸ساله اش یک کادوی عجیب داده است.این زن معتاد به جراحی های زیبایی یک کوپن به ارزش ۱۳ هزار دلار داده است که مخصوص انجام جراحی زیبایی است!

تصویر در دسترس نیست

سارا که خودش به عمل زیبایی اعتیاد داشته و تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار دلار هزینه جراحی هایش شده است این هدیه عجیب را به دخترش داده است. سارا میگوید من این آزادی و حق انتخاب را به دخترم دادم تا وقتی که بزرگ شد، هر آنچه که دوست دارد انجام داده و ظاهر خود را متفاوت سازد.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

14 سپاس: lion1360، serpent، soheyla، gilas، behnam25، بهونه، sib، Life Dream، arash52، ماهی، maryamlondon1، mahsa joon، jaj، Aramesh

• lion1360

نقل قول: diver20
    این زن معتاد به جراحی های زیبایی یک کوپن به ارزش ۱۳ هزار دلار داده است که مخصوص انجام جراحی زیبایی است!

:99:

2 سپاس: serpent، diver20

• هاچو هاچو

من گفتم با این همه عمل الان آنجلینا شده دیگه :45:
    2 سپاس: serpent، diver20

• serpent

1 سپاس: diver20

• soheyla

سلام و سپاس :46: .

این همه زجر بکش اونم زمانیکه نمیدونی چقدر زنده ای ؟
    من با جراحی زیبائی مخالف نیستم . بعضی از مردم چه مرد و چه زن احتیاج به جراحی زیبائی دارن .
    بعضیا دندونای نامرتب دارن . یا دماغشون شکسته و آسیب دیده . بعضی از خانمها بعد از زایمان و شیردهی زیبائی اندام خودشون و کاملاً از دست میدن ...
    انسان میتونه عمل زیبائی داشته باشه ولی این همه جراحی چه معنی ای میتونه داشته باشه جز اینکه این خانم ذره ای اعتماد به نفس نداشته و معتاد به جراحی شده .
    و از همه بدتر اینه که دختر کوچیک و بی گناهشو هم داره تو مسیر غلط قرار میده ...

4 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، maryamlondon1، diver20

• mani66

• gilas

• sib

عجب احمقی.چه خیانتی در حق بچه ش میکنه

• Life Dream

بچه بيچاره، مشخصه عقب مانده ذهني هم هست، مامانش كه هر كاري كنه بازم همون ميمونه بهتره يه فكري به حال شفاي بچش بكنه.

• arash52

يكي به من بگه چرا اين بچه هه چشاش بسته و دهنش وازه :4:

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla
    بعضی از خانمها بعد از زایمان و شیردهی زیبائی اندام خودشون و کاملاً از دست میدن ...

من با حرفهای سهیلا جون به شدت موافقم :39: جراحی زیبائی را فقط وفقط برا عیبهای خلقی ومادر زادی را قبول دارم بقیه موارد به شدت مخالف :53: اما سهیلا جون زایمان وشیر دهی زیبائی بدن زن کاملا از دست نمیده .با ورزشهای بعد از زایمان وشیردهی وبستن شکم بند ووو نمیشه انجا نوشت میتونه بدنش عین ماقبل از زایمان خوب نگهداره .من با داشتن 3 تا بچه خواستگار داشتم :4: ولی وای از دست سزراین واقعا فاجعه است :68: این دور زمانه هم خانما نازک نارنجی شدن زایمان طبیعی نمی کنند شیر خشک به بچه میدن تا اندامشون زیبا بمونه در حالیکه اشتباه محض :2:

• mahsa joon

چه قدم زشته اه اه.... :30:

واقعا خدا شفاش بده ديوانه 390

• Aramesh

dige.. inam ye jor mariziye ravaniye..
    :28:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: