ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دخترانی که به هنگام درد زایمان مادرشان را صدا می کنند !
diver20
دیلی میل: در اين خانواده خوشبخت هنگاميکه درد زايمان سراغ دختران باردار آنها مي آيد به جاي صدا کردن يک ماما مادرشان را صدا ميکنند.
مادر این خانواده 49 ساله است و در سال 2002 بعد از سالها خدمت در پست دستياري در اتاق زايمان بالاخره موفق شد اجازه زايمان را پيدا کند.
هميشه شنيده ميشود که زنان دوست دارند هنگام زايمان مادرانشان در کنارشان باشند و اين شانس بزرگ براي دختران اين زن بوده است که هميشه در اين لحظات حساس مادرشان در کنارشان بوده است و بچه هاي آنها را به دنيا آورده است .او 8 نوه دارد که شش تاي آنها را خودش به دنيا آورده است.
اين زن ميگويد من معتقدم زن باردار بايد به ماما اعتماد داشته باشد و اين براي دختران من که مادرشان بچه را به دنيا مي آورد بسيار رابطه خوب و نزديک و خوشايندي است.
او اضافه ميکند هربار که يکي از نوه هايم را به دنيا مي آورم بهترين لحظات عمرم را تجربه ميکنم اگرچه اضطراب هم دارم و ديدن درد کشيدن دخترانم سخت است اما ميدانم که در بياد ماندني ترين لحظات زندگي آنها نيز حضور دارم و اين زيباترين مزيت اين شغل است. او حتی هنگام به دنيا آمدن نوه هاي دو قلويش به عنوان دستيار جراح در اتاق حاضر شده و شاهد عمل سزارين بود.
Ahora Quien
Life Dream
serpent
jaj
ولی اصلا بهش نمیاد 49 ساله باشه
lion1360
sib
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→