ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حرکت بی شرمانه پرنس چارلز در لحظه ملاقات با کاترين زتاجونز!
diver20
در تصوير منتشر شده از لحظه ملاقات "کاترين زتاجونز" با پرنس چارلز به نظر ميرسد او شاد و بشاش است اما وي بالاخره اعتراف کرد که پرنس چارلز خيلي پررو بوده و او لحظات پر استرسي را پشت سر گذاشته است.
او به يک خبرنگار با اشاره به یک تصوير خاص اعلام کرد: لطفا به دستهايش نگاه کن. من خانواده سلطنتي را خيلي دوست دارم اما بايد بگويم او واقعا وقيح به نظر ميرسيد.
"کاترين زتاجونز" که اصالتا اهل ولز است نشان لياقت از پرنس چالز که پرنس ولز خوانده ميشود دريافت کرد. اما او ميگويد احساس ميکند که پرنس چالز پس از نصب مدال به سينه اش بدن او را لمس کرده است.
او به دليل خدماتش در زمينه صنعت فيلم و امور خيريه در فوريه سال 2011 به اين افتخار بزرگ نايل شد که از دستان پرنس چارلز نشان شواليه دريافت کند ، اما به گفته خودش لحظات بسیار سخت و پر استرسی را با وی سپری کرده است.
"کاترین" 43 ساله همسر يک هنرپيشه معروف هاليوودي به نام "مايکل داگلاس" 68 ساله است و دو فرزند 12 و 9 ساله دارند.
او هميشه به ريشه ولزي اش افتخار کرده است و ميگويد سعي دارد بچه هايش با آداب و سنن مربوط به اين کشور کوچک بريتانيايي آشنا شوند.
منبع خبر:
دیلی میل
دیلی میل
Ahora Quien
ژنرال
البته منهای عروس های خانواده مثل دایانا و میدلتون
هاچو هاچو
taha_1990
همیشه از چارلز متنفر بودم.
serpent
lion1360
sib