₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » صاحبان آیفون ۵ بیشتر دانلود میکنند اما گلکسی اس ۳ بیشتر آپلود میکنند
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » صاحبان آیفون ۵ بیشتر دانلود میکنند اما گلکسی اس ۳ بیشتر آپلود میکنند

بدون عکس

صاحبان آیفون ۵ بیشتر دانلود میکنند اما گلکسی اس ۳ بیشتر آپلود میکنند

174 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

بنابر گزارشات اخیر Arieso که مطالعاتی بر روی اطلاعات مصرفی اسمارت فون ها انجام داده، نشان داده می شود که کاربران آیفون ۵ بیشتر از افرادی که از اسمارت فون های دیگر استفاده می کنند، اطلاعات دانلود می کنند. در این مطالعات گفته می شود که کاربران آیفون ۵ نسبت به کاربران آیفون ۴ اس، ۵۰ درصد بیشتر اطلاعات دانلود می کنند. این درحالی است که این مقایسه با آیفون ۳ جی ۴ برابر خواهد بود.

در ادامه این گزارشات گفته می شود که کاربران گلکسی اس ۳ بیشتر از بقیه اطلاعات آپلود می کنند، جایگاه دوم هم برای صاحبان گلکسی نوت ۲ است و اما سومین جایگاه را آیفون ۵ تسخیر کرده است.

این گزارشات نشان می دهد که صاحبان اسمارت فون ها از کسانی که تبلت دارند بیشتر اطلاعات دانلود و آپلود می کنند.

شما جزء کدام دسته هستید؟ بیشتر دانلود می کنید یا آپلود؟

7 سپاس: Ahora Quien، serpent، بهونه، sib، gilas، Kishe Mehr، mahsa joon

• serpent

من که تبلت دارم و هم زیاد دانلود میکنم و هم زیاد اپلود ، شما باید اینو در نظر داشته باشی که کسایی که تبلت دارن خیلی خیلی کمتر هستن از اونایی که گوشی دارن
    1 سپاس: diver20

• 1 سپاس: diver20

• 1 سپاس: diver20

• Kishe Mehr

منم اسمارت فون دارم ولی بیشتر دانلود میکنم :4:

عنقریب میخوام یه دونه گالکسی اس 3 بخرم :24:

1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: