₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختری که قربانی تجاوزهای گروهی و فیلمهای غیر اخلاقی شد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختری که قربانی تجاوزهای گروهی و فیلمهای غیر اخلاقی شد!

بدون عکس

دختری که قربانی تجاوزهای گروهی و فیلمهای غیر اخلاقی شد!

560 بازدید، 10 پست، نویسنده: diver20

• diver20

جيل مورنينگ" که اکنون به عنوان يک مدل نيمه وقت مشغول کار است از دوران سختي که به عنوان يک برده جنسي و هنرپیشه فیلمهای غیر اخلاقی توسط يک گروه متجاوز قاچاقچي انسان در ايالت کاروليناي شمالي مورد آزار و اذيت قرار ميگرفت سخن ميگويد.

تصویر در دسترس نیست

او ميگويد آن زمان 19 ساله بود و به همراه مديرش براي انجام پروژه هاي تبليغاتي و حرفه اي مدام در حال سفر بود . بعد از چند ماه از شروع اين سفرها مدير او مردان ديگري را هم به اتاق وي درهتلهاي محل اقامت راهنمايي ميکرد که او را مورد تجاوز گروهی قرار داده و صحنه هاي فيلم برداري شده را به صورت آنلاين در اينترنت به فروش ميرساندند. او ميگويد به خاطر ترس از قضاوت مردم و از دست رفتن همه روياهايم مجبور به سکوت بودم اگرچه اين مسئله واقعا مرا آزار ميداد و باعث سرخوردگي من شده بود.

تصویر در دسترس نیست

وي اضافه ميکند مديرم همواره تاکيد ميکرد اين قسمتي از شغل ماست و نبايد آن را به يک مسئله شخصي تبديل کنم.

فعالان و مسئولان مبارزه با قاچاق انسان ميگويند قاچاقچيان به اين وسيله اقدام به باجگيري از قربانيان خود ميکنند و آنها را همواره در ترس و هراس نگه ميدارند تا با پليس تماس نگيرند. اغلب قربانيان از نظر قوميت و وضعيت اجتماعي و اقتصادي بسيار آسيب پذير هستند.

تصویر در دسترس نیست

خانم مورنينگ ميگويد: ميخواهم با بيان تجربياتم مردم را در سراسر جهان آگاه کنم و بگویم چرا اکثر مردم فکر ميکنند اين اتفاقات تنها در کشورهاي فقير و جهان سوم رخ ميدهد.

وي اضافه ميکند وقتي ديگر از اين جريان خسته شده بودم به پليس مراجعه کردم و خود را از شر مسئله اي که عذابم ميداد راحت کردم.

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: ماهی، behnam25، بندری، gilas، Life Dream، mohamad70، soheyla، sib، levrone، jaj، Kishe Mehr، arash52

• gilas

واااا خوب از همون اول می رفت پیش پلیس

نقل قول: diver20
    وي اضافه ميکند وقتي ديگر از اين جريان خسته شده بودم به پليس مراجعه کردم

وقتی خسته شده تشریف بردن پیش پلیس
    245

3 سپاس: Life Dream، jaj، diver20

• mahsa joon

1 سپاس: diver20

• Life Dream

نقل قول: diver20
    وقتي ديگر از اين جريان خسته شده بودم به پليس مراجعه کردم و خود را از شر مسئله اي که عذابم ميداد راحت کردم.

خوب براش چي كار كردن اونوقت؟! :43:

2 سپاس: jaj، diver20

• sib

چی بگم والا!!!

• 1 سپاس: diver20

• ttaha

غرامت سنگین گرفتن که کمتر سرویس بده

• jaj

پس چرا تا حالا من فیلماشو ندیدم :7:

• 1 سپاس: diver20

• بابک

چی شده خانم ، پول کم آوردی ؟ از این راه میخوای غرامت سنگین بگیری ؛ خر خودتی ما که خوب میدونیم این روزها یه مد شده ، که تعدادی از زنها شوهرشان را و دختر هادوست پسر یا نامزدشان را به اتهام تجاوز به دادگاه میکشندو چهارتا قطره اشگ هم از توبره حقه بازیشون در میارن که پول خوبی عایدشان بشه ، مخصوصأ در کشورهای اسکاندنویائی رواج پیدا کرده و موقعییت اون زن بیچاره ای هم که حقیقتأ مورد تجاوز قرار گرفته اند را خراب کرده .
    خودت هم مثل اینکه بدت نیامده بود ، فقط یه خورده خسته شده بودی ، مگه کافی بریک نداشتی ؟یه خورده دیگه بیشتر حالشو میبردی بعد وجود مبارکتان را به پلیس معرفی میکردی
    عزیز جون !!!!!!!!! 868

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: