₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » پزشک ایرانی جان یک پسر بچه آمریکایی را از مرگ نجات داد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » پزشک ایرانی جان یک پسر بچه آمریکایی را از مرگ نجات داد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پزشک ایرانی جان یک پسر بچه آمریکایی را از مرگ نجات داد!

266 بازدید، 11 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

یک پزشک ایرانی در آمریکا جان یک کودک آمریکایی در حال مرگ را نجات داد. امیر یزدان که یک پزشک ایرانی ساکن کالیفرنیا آمریکاست هنگام عبور از جاده ای در در جنوب کارولینا ناگهان متوجه یک مادرشد که با جیغ و فریاد از مردم درخواست کمک می کرد تا فرزندش را نجات دهند،وی سریعا دست به کار شد و با انجام چند کار پزشکی این پسر را از مرگ نجات داد.پسر ۱۱ ساله این زن که دچار نوعی بیماری تنفسی است در آن لحظه به مادرش می گوید که نمی تواند نفس بکشد و به گفته مسئولان اگر امیر یزدان آن نزدیکی ها نبود این پسر دیگر نمی توانست حرفی بزند و جانش را از دست می داد.

تصویر در دسترس نیست

امیر یزدان به خبرنگاران گفت:لحظه ای که من به کنار این پسر رسیدم او کاملا جانش را از دست داده بود و قلبش دیگر کار نمی کرد.من اصلا فکر نمی کردم که این پسر دوباره به زندگی بازگردد.

تصویر در دسترس نیست

خبر این اقدام پزشک ایرانی در رسانه های آمریکایی بازتاب گسترده ای داشت.

7 سپاس: Ahora Quien، gilas، sib، دلشاد، Life Dream، mojde، ژنرال

• diver20

رفتار ناشایست بيمارستانهاي کاتوليک با زنان قربانی تجاوز !

دیلی میل: يک بيمارستان کاتوليک متهم شده است که رفتار خوبي با يک زن قرباني تجاوز جنسي که دچار بارداري ناخواسته شده بود نداشته است.

اين زن 25 ساله که در اثر مصرف مواد مخدر در حال طبيعي نبوده است مورد تجاوز جنسي قرار گرفته و دچار بارداري ناخواسته شده بود. او براي معاينه به اين بيمارستان کاتوليک در يکي از شهرهاي آلمان مراجعه کرد اماپزشکان برخورد بدي با او داشته و او را از بيمارستان اخراج کردند. وي ناچارا به بيمارستان ديگري مراجعه کرد و اکنون پزشک آن بيمارستان در حمايت از اين زن از بيمارستان کاتوليک شکايت کرده است.

تصویر در دسترس نیست

گفته ميشود اکثر پزشکان و کارمندان اين بيمارستان که تحت انجمن کليساي کاتوليک فعاليت ميکنند به شدت نگران موقعيت شغلي خود ميباشند و به همين دليل از معاينه و رويايي با اين زن سر باز زدند. چرا که طبق آ‌ئين مذهبي خود خواهان رويايي با زناني که دچار بارداري غير شرعي باشند نيستند. آنها اعلام کردند به خاطر مسائل مذهبي خود هيچگونه بيماراني که در اثر رابطه هاي نامشروع دچار بيماري و يا بارداري شده اند نمي پذيرند.

تصویر در دسترس نیست

يک پزشک خانم به نام " ايرمگارو مايورم" به خاطر اين حرکت ناشايست از سوي بيمارستان ازآنها شکايت کرده و آنها را متهم ساخته است.

وکيل اين بيمارستان در دادگاه اعلام کرد: طبق قوانين ما اينگونه بيماران را معاينه نميکنيم آنها ميتوانند براي درمان به مراکز ديگري مراجعه کنند.

7 سپاس: jaj، Ahora Quien، gilas، sib، دلشاد، mojde، ژنرال

• jaj

توی ایران که اگه سالم باشی و بخوای برای عیادت بری بیمارستان حتما مریض میشی
    اگه مریض باشی که دیگه الفاتحه

2 سپاس: Life Dream، diver20

• Ahora Quien

اولی کارش قابل سپاس بود

دومی .. زنه سنش به 25 نمیخوره :37:

1 سپاس: diver20

• serpent

• gilas

دستش درد نکنه :1:

• sib

• AVINAR

هرچی میکشیم از دست همین دینه که در خیلی از موارد انسان بودن فراموش میشه

• Life Dream

نقل قول: AVINAR
    هرچی میکشیم از دست همین دینه که در خیلی از موارد انسان بودن فراموش میشه

دين مشكل نداره، دين داران مشكل دارن :24:

3 سپاس: ژنرال، AVINAR، diver20

• mojde

نقل قول: Ahora Quien
    دومی .. زنه سنش به 25 نمیخوره

دقيقا

• AVINAR

دین مشکل نداره. دین داران مشکل دارن :24: Life Dream,همون دین باعث شده که اون دین داران مشکل دار بشن. اگر من به اسلام معتقد باشم 3/3 میلیارد مسیحی باید برن جهنم:اگر من به مسیحیت معتقد باشم 1/5 میلیارد مسلمان باید برن جهنم ولی اگر به هیچ کدوم اعتقاد نداشته باشم دیگه لازم نیست کسی بره جهنم.(دوستان این اعتقاد شخصی منه من از همه ادیان دوست و رفیق دارم و به همشون احترام میزارم.با تشکر)
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: