یه سوال خعلی جدی دارم اینکه میگن : . . . . . . . . . . . . . . سی و دو بار غذاتونو بجوین رو کی رعایت کرده؟؟! والا ما اومدیم رعایت کنیم 17_18بار جویدیم داشت حالمون بهم میخورد انگار با گوشت کوب له کردی غذارو یه استکان آبم قاتیش کردی...
اولا سی و دو بار رو با عدد نوشتن یعنی 32.. بعدشم این سی و دو نیست بلکه 2-3 بار هست که اشتباهی بهم چسبیده شدن و شده 32 بار! اینطوری که خونده بشه درست میشه خیلی هم عالی، هچ بشر هم نمیتونه حرف بزنه! اصلا دوشواری هم نداره :
سلام و سپاس . زیاد جویدن غذا برای معده خیلی خوبه . دقت کردید این روزها وقت کمی برای خوردن غذا داریم . همه تو خوردن غذا عجله میکنیم و کمتر لقمه هامون و میجویم . به همون نسبت که غذا کمتر جویده میشه سرطان معده بین مردم بیشتر شیوع پیدا میکنه . هرچقدر غذا رو بیشتر بجویم :
1 - فک و لثمون سالمتر میشن و 2 - کار معده کمتر میشه . اسید کمتری تولید میکنه و کمتر از ماهیچه هاش برای هضم غذا کار میکشه در نتیجه عمر طولانتری خواهد داشت و کمتر دچار بیماری های مختلف میشه .
به مسلمون جماعت باید بگن 32 بار تا حداقل 15 بار غذارو بجوه . اگه بگن مثلا 15 بار بجوین ما 5 بار هم نمیجویم .
koorosh kabir
اینکه میگن :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سی و دو بار غذاتونو بجوین رو کی رعایت کرده؟؟!
والا ما اومدیم رعایت کنیم 17_18بار جویدیم داشت حالمون بهم میخورد
انگار با گوشت کوب له کردی غذارو یه استکان آبم قاتیش کردی...
mahsa joon
serpent
ژنرال
خدائیش فکر نمیکردم تا این حد جدی باشه
Ahora Quien
شهلا
Kishe Mehr
Ice.Prin3ess
gilas
فکم درد میگیره
دلشاد
soheyla
زیاد جویدن غذا برای معده خیلی خوبه .
دقت کردید این روزها وقت کمی برای خوردن غذا داریم . همه تو خوردن غذا عجله میکنیم و کمتر لقمه هامون و میجویم .
به همون نسبت که غذا کمتر جویده میشه سرطان معده بین مردم بیشتر شیوع پیدا میکنه .
هرچقدر غذا رو بیشتر بجویم :
1 - فک و لثمون سالمتر میشن و
2 - کار معده کمتر میشه . اسید کمتری تولید میکنه و کمتر از ماهیچه هاش برای هضم غذا کار میکشه در نتیجه عمر طولانتری خواهد داشت و کمتر دچار بیماری های مختلف میشه .
به مسلمون جماعت باید بگن 32 بار تا حداقل 15 بار غذارو بجوه . اگه بگن مثلا 15 بار بجوین ما 5 بار هم نمیجویم
ماهی
آی...فکم
هاچو هاچو
عمرا....من اگه معدم بفهمه غذا رو بیشتر از 4-5 بار جوییدم بهش برمیخوره پس میزنه و باقی ماجرا
fgrpmm
sib
SaMaN TaJ
من بت ایمان دارم.
lion1360
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→