ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کیم کارداشیان مدل مجله عربی Hia شد
aac198000
کیم کارداشیان، مدل و سلبریتی آمریکایی، که تاکنون تصاویرش بر روی جلد مجلات مد متعددی در کشورهای مختلف دنیا منتشر شده، این بار با قرار گرفتن بر روی جلد مجلهی مد عربی «هِیَ» (Hia)، بازار تازهای را برای خود باز کرده است.
کیم در مطلبی که در همین ارتباط روز چهارشنبه (۱۶ ژانویه-۲۷ دی) در وبلاگش منتشر کرده نوشته است که از این اتفاق بسیار هیجانزده است: «”هِیَ” یک مجلهی سبک زندگی پیشروی لوکس برای زنان عرب به شمار میرود و از اینکه تصویر من بر روی جلد آن قرار گرفته افتخار میکنم.»
او اضافه کرده است: «تصویربرداری برای این مجله نسبت آنهایی که من قبلا تجربه کرده بودم بسیار متفاوت بود. من باید یکی از طرحهای به طرز باورنکردنی فریبنده خیاط بزرگ، استفان رولاند را میپوشیدم. و البته از تصویری که در نهایت بر روی جلد مجله منتشر شده بسیار راضیام.»
در این تصاویر، مدل ۳۳ ساله که اخیرا خبر بارداریاش را نیز به طور رسمی اعلام کرده، چند لباس مختلف از جمله یک پیراهن سفید سکسی را که تا نافش باز است بر تن دارد. کارداشیان ارمنیتبار، همچنین در بعضی از تصاویر، پوششی نیز بر سرش قرار داده است
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 10 تصویر این بخش در دسترس نیست
Ahora Quien
هاچو هاچو
sib
serpent
aac198000
این خلاقیت و آرزوهای زیبات من را شیفته ات کرده
mahsa joon
کی بشه بیاد ایران عکسشو پشت مجله خانواده بزنن
خدا نكنه بياد ايران مهدي جان اه اه
gilas