دیلی میل: ورود عروسکهايي با دامنهاي کوتاه، آرايشهاي غليظ و لباسهاي نامناسب براي دختران کوچک به بازار انتقاد روانشناسان حوزه کودک را در پي داشته است.
▧ تصویر در دسترس نیست
همه روزه شاهد ورود عروسکهاي جديد برندهاي مختلف به بازار هستيم که مادران را ترغيب ميکند تا براي دختران کوچک خود يکي از آنها را تهيه کنند. طبق تحقيقات پژوهشگران بزرگترين دغدغه زنان امروز زيبايي است از طرفي حضور چنين عروسکهايي در بازار دختران بسيار کم سن و سال را با پديده اي به نام زيبايي هاي مصنوعي و آرايشي آشنا ميکند. اين کارشناسان معتقدند اين تجارت جديد تنها يک پيامد دارد و آن از بين بردن کودکي دختران خردسال است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
آقاي "استيو بيدلوف" روانشناس کودک در اين رابطه ميگويد: من متوجه يک افزايش پيشرو در مشکلات روحي و رواني رايج در ميان دختران در سن 5 تا 9 سال شدم . بسياري از اين دختران از خانواده هاي طبقه متوسط هستند و از سطح بالايي از اضطراب رنج ميبرند و دچار اختلالات غذايي هستند و اين تنها يک دليل دارد و آن همزاد پنداري اين دختران با عروسکاي زيبا و بزک شده موجود در بازار است . او اضافه ميکند در مقايسه دختران خردسال دهه هاي اخير با دختران همين سن در نسلهاي گذشته مشخص شد امروزي ها بيش از پيش نگران مسائلي چون زيبايي و تناسب اندام هستند.
من از عروسکی که تو تصویر دومه میخوام . چقدر ناز و دوست داشتنیه . عروسکهای تو مغازه رو نخریم ، بچه که آرایش عروسکهای زنده ی تو خیابون و میبینه . مادرش و ... میبینه . تو ماهواره و حتی تلوزیون ایران هم میبینه . همه رو چطوری از بچه دور کرد !!!؟؟؟ ماها بودیم که تو مغازه عروسک و میدیم و میخواستیم و با یه جواب عزیزم اونا فروشی نیستن قانع میشدیم . وروجکای امروزی و میشه قانع کرد ؟ باز من اومدم و جائی که نباید نظر میدادم نظر دادم . یکی نیست بهم بگه تو که بچه نداری و خدا هم بهت نمیده چرا میای تو تاپیکائی که مربوط به مادراست و تازه نظرم میدی ...
خوب راست میگه یعنی چی که دختر بچه یاد بگیره آرایش چیه من با اینکه دارم به مرز 30 سالگی میرسم هنوز فرق مانیکور رو با پدیکور و با سایه نمیدونم ولی دختر 4-5 ساله میدونه
من یادمه بچه که بودم و از این چیزا نبود از گلای لاله عباسی توی حیاط خونه به عنوان رژلب و رژ گونه استفاده می کردم بعدشم رو میزی توری رو روی سرم می انداختم و عروس میشدم به هر حال این نیاز دختر بچه ست به نظرم سرکوب کردن نیاز مشکلی رو حل نمیکنه
ای که وگفتی یعنی چه؟ حالا شما یه قدم جلوتر از من هستید.. چون من اصلا نمیدونم اینا چین؟
نقل قول: ماهی
به هر حال این نیاز دختر بچه ست به نظرم سرکوب کردن نیاز مشکلی رو حل نمیکنه
ماهی جان ، بحث سرکوب کردن نیست! هر چیزی یک موقعی داره مثلا میشه با یک بچه ی 8 ساله راجع به جامله شدن حرف زد؟! وقتی دختر بزرگ شد اون موقع میشه راجع به ارایش کردن و نکردن حرف زد!
ماهی جان ، بحث سرکوب کردن نیست! هر چیزی یک موقعی داره مثلا میشه با یک بچه ی 8 ساله راجع به جامله شدن حرف زد؟! وقتی دختر بزرگ شد اون موقع میشه راجع به ارایش کردن و نکردن حرف زد!
چرا که نشه حرف زد؟ مگه وقتی خاله بازی می کردیم واقعا مامان و بابا میشیدم؟ والا من یادمه سراغ چمدون مامانم هم زیاد می رفتم ولی خیلی با استرس و یواشکی اگه دختر داشتم خودم باهاش آرایش بازی می کردم یا از این چیز میزایی که می دونم براش رویایی هست می گرفتم..ولی تضمین نمی کنم چی از آب در می اومد بچه....
diver20
دیلی میل: ورود عروسکهايي با دامنهاي کوتاه، آرايشهاي غليظ و لباسهاي نامناسب براي دختران کوچک به بازار انتقاد روانشناسان حوزه کودک را در پي داشته است.
همه روزه شاهد ورود عروسکهاي جديد برندهاي مختلف به بازار هستيم که مادران را ترغيب ميکند تا براي دختران کوچک خود يکي از آنها را تهيه کنند. طبق تحقيقات پژوهشگران بزرگترين دغدغه زنان امروز زيبايي است از طرفي حضور چنين عروسکهايي در بازار دختران بسيار کم سن و سال را با پديده اي به نام زيبايي هاي مصنوعي و آرايشي آشنا ميکند. اين کارشناسان معتقدند اين تجارت جديد تنها يک پيامد دارد و آن از بين بردن کودکي دختران خردسال است.
آقاي "استيو بيدلوف" روانشناس کودک در اين رابطه ميگويد: من متوجه يک افزايش پيشرو در مشکلات روحي و رواني رايج در ميان دختران در سن 5 تا 9 سال شدم . بسياري از اين دختران از خانواده هاي طبقه متوسط هستند و از سطح بالايي از اضطراب رنج ميبرند و دچار اختلالات غذايي هستند و اين تنها يک دليل دارد و آن همزاد پنداري اين دختران با عروسکاي زيبا و بزک شده موجود در بازار است . او اضافه ميکند در مقايسه دختران خردسال دهه هاي اخير با دختران همين سن در نسلهاي گذشته مشخص شد امروزي ها بيش از پيش نگران مسائلي چون زيبايي و تناسب اندام هستند.
Ahora Quien
soheyla
من از عروسکی که تو تصویر دومه میخوام . چقدر ناز و دوست داشتنیه .
عروسکهای تو مغازه رو نخریم ، بچه که آرایش عروسکهای زنده ی تو خیابون و میبینه . مادرش و ... میبینه . تو ماهواره و حتی تلوزیون ایران هم میبینه .
همه رو چطوری از بچه دور کرد !!!؟؟؟
ماها بودیم که تو مغازه عروسک و میدیم و میخواستیم و با یه جواب عزیزم اونا فروشی نیستن قانع میشدیم . وروجکای امروزی و میشه قانع کرد ؟
باز من اومدم و جائی که نباید نظر میدادم نظر دادم
یکی نیست بهم بگه تو که بچه نداری و خدا هم بهت نمیده چرا میای تو تاپیکائی که مربوط به مادراست و تازه نظرم میدی ...
jaj
یعنی چی که دختر بچه یاد بگیره آرایش چیه
من با اینکه دارم به مرز 30 سالگی میرسم هنوز فرق مانیکور رو با پدیکور و با سایه نمیدونم ولی دختر 4-5 ساله میدونه
gilas
sib
ماهی
Kishe Mehr
ای که وگفتی یعنی چه؟
ماهی جان ، بحث سرکوب کردن نیست! هر چیزی یک موقعی داره
ماهی
چرا که نشه حرف زد؟ مگه وقتی خاله بازی می کردیم واقعا مامان و بابا میشیدم؟
والا من یادمه سراغ چمدون مامانم هم زیاد می رفتم
ولی خیلی با استرس و یواشکی
اگه دختر داشتم خودم باهاش آرایش بازی می کردم یا از این چیز میزایی که می دونم براش رویایی هست می گرفتم..ولی تضمین نمی کنم چی از آب در می اومد بچه....
Kishe Mehr
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→