ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اعتراض عجیب زنان خشمگين استراليايي به يک شبکه تلويزيوني!
diver20
دیلی میل: مادران شيرده استراليايي بعد از اينکه يک مجري تلويزيوني اعلام کرد زناني که در ملاء عام فرزندان خود را شير ميدهند مادران درجه يکي نيستند در حرکتي اعتراض آميز مقابل استوديوي اين شبکه تلويزيوني جمع شدند و همانجا به شيردادن فرزندان خود پرداختند.
اين زنان که تعداد آنها به حدود 100 نفر ميرسيد در دفاع از حقوق خود در تغذيه نوزادانشان با شير مادر در مکانهاي عمومي مقابل استاديوي ضبط برنامه در سيدني تجمع کرده و خواستار عذرخواهي رسمي اين مجري شدند.
آقاي "کاچ" ميزبان يکي از محبوبترين برنامه هاي صبحگاهي تلويزيون در کانال 7 استرالياست.
او در مقابل اين واکنشها پاسخ داد : من صد در صد با تغذيه نوزادان در مکانهاي عمومي موافق هستم اما فکر ميکنم اين مسئله کمي بي احتياطي به همراه دارد و مادران را از نظر توجه به ايمني فرزندشان در سطح پايين تري قرار ميدهد..
يکي از اين معترضان ميگويد :بسياري از زنان از شيردادن به نوزاد خود در مقابل ديگران شرم دارند و اين مسائل و صحبتها باعث ميشود آنان ديگر هرگز به نوزاد خود شير ندهند. چرا که ميترسند مورد قضاوت قرار گيرند.
اما اين گوينده تلويزيوني همچنان تاکيد ميکند در بعضي موارد مثل معابر پر تردد ، کنار استخرها و يا خيابانهاي پر ترافيک تغذيه با شير مادر باعث ايجاد خطراتي براي نوزاد خواهد بود و خطر او راتهديد ميکند.
او ميگويد براي يک زن مهمترين چيز آگاهي از پيرامون خود هنگام شيردادن به نوزاد است و اصلا وجه ظاهري خوبي ندارد که در هر گوشه از خيابان زني در حال شيردادن به نوزادش ديده شود.
او اعلام کرد از اين عکس العمل مادران واقعا شگفت زده شده است و فکر نميکرد که عقيده شخصي وي اين جنجال را به راه بياندازد.
Ahora Quien
serpent
soheyla
منم اعتقاد دارم که اگه مادری چند لحظه ای تأمل کنه میتونه بهترین جارو برای شیر دادن به دلبندش پیدا کنه
بهتره وقتی هم این کار و میکنن یه چیزی رو سینه شون بکشن .
مخصوصاً تو کشور ما خیلی زننده است که یه خانم برای شیر دادن بچه اش اندامش و بیرون بریزه . همه نگاش میکنن . اینطوری ...
یکی نیست به من بگه که اینجا چیکار میکنم ؟ منکه بچه ندارم !!! اومدم و نظرم میدم ...
فکر کنم همین طرز فکرم باعث شده خدابهم بچه نداده
gilas
mz56mz
ماهی
Kishe Mehr
اگه شما چیزی نمیگید من با اجازه تون یه جوک میگم
یارو به زنه میگه خانم این چه وضعشه؟ چرا ( به قول رئیس جمهورمون ) ممه تون بیرونه؟
نمایش یا پنهان متن
همش تقصیره ماهیهKishe Mehr
اگه شما چیزی نمیگید من با اجازه تون یه جوک میگم
یارو به زنه میگه خانم این چه وضعشه؟ چرا ( به قول رئیس جمهور ِ بلاد ِ کفر
نمایش یا پنهان متن
همش تقصیره ماهیهsib
ماهی
تو اگه جوک نگی قند خونت از تنظیم خارج میشه ...من بیچاره رو بهونه می کنی؟
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
کاش اعتراضشون به تخلیه ادرار در اماکن عمومی رو هم نشون میدادنبمیرم
Kishe Mehr
من هر موقع جوک میگم اعصاب و روان و سیستم سمپاتیکم ( سمپاتیک چیه؟
mohamad70
Life Dream
اعتراض خفني كردن
انشالله خدا بهتون بچه بده اونم چندتا، اميدتون به خدا باشه
منم ياد يه جوك بيتربيتي افتادم كه نميشه گفت!
يه لحظه فكشو بكن اگه اينطور اعتراض كنن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→