₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اعتراض عجیب زنان خشمگين استراليايي به يک شبکه تلويزيوني!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اعتراض عجیب زنان خشمگين استراليايي به يک شبکه تلويزيوني!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اعتراض عجیب زنان خشمگين استراليايي به يک شبکه تلويزيوني!

565 بازدید، 15 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: مادران شيرده استراليايي بعد از اينکه يک مجري تلويزيوني اعلام کرد زناني که در ملاء عام فرزندان خود را شير ميدهند مادران درجه يکي نيستند در حرکتي اعتراض آميز مقابل استوديوي اين شبکه تلويزيوني جمع شدند و همانجا به شيردادن فرزندان خود پرداختند.

تصویر در دسترس نیست

اين زنان که تعداد آنها به حدود 100 نفر ميرسيد در دفاع از حقوق خود در تغذيه نوزادانشان با شير مادر در مکانهاي عمومي مقابل استاديوي ضبط برنامه در سيدني تجمع کرده و خواستار عذرخواهي رسمي اين مجري شدند.

تصویر در دسترس نیست

آقاي "کاچ" ميزبان يکي از محبوبترين برنامه هاي صبحگاهي تلويزيون در کانال 7 استرالياست.
    او در مقابل اين واکنشها پاسخ داد : من صد در صد با تغذيه نوزادان در مکانهاي عمومي موافق هستم اما فکر ميکنم اين مسئله کمي بي احتياطي به همراه دارد و مادران را از نظر توجه به ايمني فرزندشان در سطح پايين تري قرار ميدهد..

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

يکي از اين معترضان ميگويد :بسياري از زنان از شيردادن به نوزاد خود در مقابل ديگران شرم دارند و اين مسائل و صحبتها باعث ميشود آنان ديگر هرگز به نوزاد خود شير ندهند. چرا که ميترسند مورد قضاوت قرار گيرند.

اما اين گوينده تلويزيوني همچنان تاکيد ميکند در بعضي موارد مثل معابر پر تردد ، کنار استخرها و يا خيابانهاي پر ترافيک تغذيه با شير مادر باعث ايجاد خطراتي براي نوزاد خواهد بود و خطر او راتهديد ميکند.

تصویر در دسترس نیست

او ميگويد براي يک زن مهمترين چيز آگاهي از پيرامون خود هنگام شيردادن به نوزاد است و اصلا وجه ظاهري خوبي ندارد که در هر گوشه از خيابان زني در حال شيردادن به نوزادش ديده شود.

تصویر در دسترس نیست

او اعلام کرد از اين عکس العمل مادران واقعا شگفت زده شده است و فکر نميکرد که عقيده شخصي وي اين جنجال را به راه بياندازد.

16 سپاس: maryamlondon1، Ahora Quien، serpent، soheyla، gilas، mz56mz، ماهی، sib، علیرضا، ژنرال، هاچو هاچو، arash52، بهونه، mohamad70، بندری، lion1360

• Ahora Quien

حالا خوبه یا بد؟ چی شد؟
    2 سپاس: diver20، serpent

• serpent

این الان خشمگینه ?
    2 سپاس: Ahora Quien، diver20

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    منم اعتقاد دارم که اگه مادری چند لحظه ای تأمل کنه میتونه بهترین جارو برای شیر دادن به دلبندش پیدا کنه 286.
    بهتره وقتی هم این کار و میکنن یه چیزی رو سینه شون بکشن .
    مخصوصاً تو کشور ما خیلی زننده است که یه خانم برای شیر دادن بچه اش اندامش و بیرون بریزه . همه نگاش میکنن . اینطوری ... 452

یکی نیست به من بگه که اینجا چیکار میکنم ؟ منکه بچه ندارم !!! اومدم و نظرم میدم ...
    453
    فکر کنم همین طرز فکرم باعث شده خدابهم بچه نداده :99: . دیده لیاقتش و ندارم و میخوام گشنه اش نگه دارم .

5 سپاس: gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، diver20، Life Dream

• 3 سپاس: soheyla، هاچو هاچو، diver20

• mz56mz

به نظر من از نظر بهداشتى هم بهتر كه توى امكان عمومى و پر ترافيک اين كار انجام نشه
    3 سپاس: soheyla، Kishe Mehr، diver20

• ماهی

چه می دونم والله...چی بگم :heehee:
    1 سپاس: diver20

• Kishe Mehr

نقل قول: ماهی
    چه می دونم والله...چی بگم

اگه شما چیزی نمیگید من با اجازه تون یه جوک میگم :4:
    یارو به زنه میگه خانم این چه وضعشه؟ چرا ( به قول رئیس جمهورمون ) ممه تون بیرونه؟ :14: زنه میگه وای خاک به سرم شد 314 بچه رو توی اتوبوس جا گذاشتم ::13:

نمایش یا پنهان متنهمش تقصیره ماهیه :44: اگه اون چیزی میگفت من جوک رو نمی گفتم :79:

5 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، mohamad70، diver20، Life Dream

• Kishe Mehr

چه می دونم والله...چی بگم

اگه شما چیزی نمیگید من با اجازه تون یه جوک میگم :4:
    یارو به زنه میگه خانم این چه وضعشه؟ چرا ( به قول رئیس جمهور ِ بلاد ِ کفر :4: ) ممه تون بیرونه؟ :14: زنه میگه وای خاک به سرم شد 314 داشتم به بچه شیر می دادم بچه رو توی اتوبوس جا گذاشتم :13:

نمایش یا پنهان متنهمش تقصیره ماهیه :44: اگه اون چیزی میگفت من جوک رو نمی گفتم :79:

2 سپاس: ماهی، diver20

• sib

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    همش تقصیره ماهیه :44: اگه اون چیزی میگفت من جوک رو نمی گفتم

تو اگه جوک نگی قند خونت از تنظیم خارج میشه ...من بیچاره رو بهونه می کنی؟ :4:

3 سپاس: Kishe Mehr، diver20، Life Dream

• هاچو هاچو

خیلی حرکته زشتیه انصافا...
    نمایش یا پنهان متنکاش اعتراضشون به تخلیه ادرار در اماکن عمومی رو هم نشون میدادن :4:

نقل قول: soheyla
    یکی نیست به من بگه که اینجا چیکار میکنم ؟ منکه بچه ندارم !!! اومدم و نظرم میدم ...

بمیرم :10: امان از حکمت خدا....

4 سپاس: Kishe Mehr، Ahora Quien، diver20، Life Dream

• Kishe Mehr

تو اگه جوک نگی قند خونت از تنظیم خارج میشه ...من بیچاره رو بهونه می کنی؟ :4:

من هر موقع جوک میگم اعصاب و روان و سیستم سمپاتیکم ( سمپاتیک چیه؟ 403 ) تنظیم میشه :41:

2 سپاس: هاچو هاچو، diver20

• mohamad70

اعتراضم اعتراض این خارجکیا.. والا...[b][/b] :16:

• Life Dream

diver20,
    اعتراض خفني كردن :4:
    نقل قول: soheyla

انشالله خدا بهتون بچه بده اونم چندتا، اميدتون به خدا باشه :48:
    نقل قول: هاچو هاچو
    کاش اعتراضشون به تخلیه ادرار در اماکن عمومی رو هم نشون میدادن

منم ياد يه جوك بيتربيتي افتادم كه نميشه گفت! :4:
    يه لحظه فكشو بكن اگه اينطور اعتراض كنن :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: