سلام به دوستان گل بوف بوفی ! دلم برای همه تنگ شده ♥ این مدتی که نمی تونستم بیام به یاد اینجا بودم و دلم تنگ روزهایی میشد که کنارتون گذرونم ! امیدوارم همه اتون شاد و سرحال و پر انرژی باشین
دفعه آخری که اومده بودم عکس چند تا دسر رو براتون گذاشتم که قرار شد دستورشم بگذارم . متاسفانه دیگه بعد اون نیومدم امیدوارم خوشتون بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم
بستنی شکلاتی یک لیتری 1 عدد خامه 200 گرم سفیده تخم مرغ 3 عدد پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری سر صاف ژله موز یک بسته موز سه عدد
خوب چون دارم ذهنی می نویسم نمی تونم خیلی ادبی بنویسم همونطور که درست میکنم میگم پودر ژلاتین و پودر ژله موز رو قاطی می کنیم و با نصف پیمانه آب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا خوب حل بشه بعد می گذاریم روی حرارت مستقیم بسیار ملایم تا کاملا ذوب و شفاف بشه بستنی رو از نیم ساعت قبل بیرون می گذاریم تا کمی از حالت انجماد خارج بشه بعد خامه رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا صاف و یک دست بشن سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر می زنیم تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه و با مخلوط خامه و بستنی قاطی می کنیم . در نهایت ژله و پودر ژلاتین رو که از حرارت افتادن به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم . بعد موزها رو نگینی خورد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم ظرف رو روی یخ می گذاریم و کمی هم میزنیم تا مایع خودش رو بگیره . در نهایت توی قالب می ریزیم و به مدت سه ساعت می گذاریم تو یخچال میشه هم مثل عکس بالا از قالب در آورد و سروش کرد فقط شما مثل من اشتباه نکنید و وقتی موز دورش می چینید حتما قبلش روی موزها کمی آب لیمو بمالید تا سیاه نشن و هم مثل عکس پایین که من از ظرف در نیاوردم میشه تو یه ظرف شیشه اش سروش کرد ببخشید اگر دستور زبانم افتضاح بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون باران جون حتما درست میکنم من عاشق دسر هستم .. این روزا سایتهای اشپزی و خانه داری زیاد سرک میکشم سایت خانوم گل هم عضو شدم عالیه سایتش یه محیط زنونه و پر از تاپیکهای جالب راستی خوش بر گشتی دل ما هم برای شما تنگ شده بود
مرسی عزیز دلم ♥ این پارافه تو مهمونی ها معمولا جزو پر طرفدار ترین دسره و همیشه همه ازم سراغش رو می گیرن امیدوارم دوست داشته باشین ♥ از طرف من روی گل دنیز رو ببوس ♥♥♥
booseh
این مدتی که نمی تونستم بیام به یاد اینجا بودم و دلم تنگ روزهایی میشد که کنارتون گذرونم !
امیدوارم همه اتون شاد و سرحال و پر انرژی باشین
دفعه آخری که اومده بودم عکس چند تا دسر رو براتون گذاشتم که قرار شد دستورشم بگذارم . متاسفانه دیگه بعد اون نیومدم
امیدوارم خوشتون بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم
بستنی شکلاتی یک لیتری 1 عدد
خامه 200 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری سر صاف
ژله موز یک بسته
موز سه عدد
خوب چون دارم ذهنی می نویسم نمی تونم خیلی ادبی بنویسم همونطور که درست میکنم میگم
پودر ژلاتین و پودر ژله موز رو قاطی می کنیم و با نصف پیمانه آب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا خوب حل بشه بعد می گذاریم روی حرارت مستقیم بسیار ملایم تا کاملا ذوب و شفاف بشه
بستنی رو از نیم ساعت قبل بیرون می گذاریم تا کمی از حالت انجماد خارج بشه
بعد خامه رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا صاف و یک دست بشن
سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر می زنیم تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه و با مخلوط خامه و بستنی قاطی می کنیم . در نهایت ژله و پودر ژلاتین رو که از حرارت افتادن به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم . بعد موزها رو نگینی خورد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم ظرف رو روی یخ می گذاریم و کمی هم میزنیم تا مایع خودش رو بگیره .
در نهایت توی قالب می ریزیم و به مدت سه ساعت می گذاریم تو یخچال
میشه هم مثل عکس بالا از قالب در آورد و سروش کرد فقط شما مثل من اشتباه نکنید و وقتی موز دورش می چینید حتما قبلش روی موزها کمی آب لیمو بمالید تا سیاه نشن
و هم مثل عکس پایین که من از ظرف در نیاوردم میشه تو یه ظرف شیشه اش سروش کرد
ببخشید اگر دستور زبانم افتضاح بود
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
ممنون خانوم وکیل ِ سرآشپز ِ خوش سلیقه
خوش برگشتی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
booseh
ممنون امین جان ♥
ژنرال
خوش اومدی
booseh
ممنون از لطفت ♥
هاچو هاچو
خیلی خوشمزه بود
booseh
ممنون گلم ♥
Kishe Mehr
booseh
مرسی از لطفتون ♥ اما این کیک نیست
نخبه
راستی خوش بر گشتی دل ما هم برای شما تنگ شده بود
Kishe Mehr
البته این اشتباه تایپی بود
sib
به به خیلی خوشمزه به نظر میاد
booseh
مرسی عزیز دلم ♥ این پارافه تو مهمونی ها معمولا جزو پر طرفدار ترین دسره و همیشه همه ازم سراغش رو می گیرن امیدوارم دوست داشته باشین ♥ از طرف من روی گل دنیز رو ببوس ♥♥♥
booseh
ممنون خانوم ♥
هاچو هاچو
نخوردیم دست مردم ولی دیدیم نون گندم
Kishe Mehr
از اثرات امتحانات پایان ترمه
بیا در بریم هاچو الان صاحاب تاپیک میاد قضیه رو حقوقی میکنه و برامون حکم صادر میکنه
baron jon
دستتون درد نکنه - خیلی خوش اومدین
جاتون خالی بود
booseh
بیا در بریم هاچو الان صاحاب تاپیک میاد قضیه رو حقوقی میکنه و برامون حکم صادر میکنه
چون تازه اومدم هنوز غریبی می کنم انشالله باشه رو فاکتورهای بعدی حساب می کنم
booseh
ممنون باران عزیز♥
arash52
ببين كي اينجاست
خيلي خوش اومدي
دسرت رو هم حتما درست مي كنم يعني ميگم درست كنند
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→