سلام ماهی عزیز تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه. از دست دادن پدر بسیار سخته . خداوند صبر بده به شما و خانواده محترم . همه از خداییم و به سوی او باز گشت خواهیم کرد.
میگن : خونه بدون پدر . مثل اطاق بدون سقف است ! ماهی جان : در این دریای بی کران زندگی که شنا میکنی خدائی هست که سقف سلامتی و خوشبختی و بردباری را برای تو و خانوادهات میسازه .
از ته قلب تسلیت میگم ، امیدوارم غم آخرتان باشه . روحش شاد باد
Vai abji mahi man ba mobail omadam to bimarestanam ta omadam sait tabik ro didam vagan motaaser shodam manam dar gameton sharik bedonid va khoda beheton sabr bede game akhareton bashe
درگذشت پدر چنان سنگین و جانسوزه که به دشواری به باور مینشینه ، ولی در برابر تقدیر خداوند چارهای جز تسلیم و رضا نیست.این ماتم جانگداز را به،خانواده محترمتون صمیمانه تسلیت میگم و براشون صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات طلب میکنم.
سلام . واقعاً متأسفم . هیچ کس نبودن پدر و درک نمیکنه . مگر اینکه از دستش داده باشه ... این غم به مرور کم رنگ میشه ولی هرگز از بین نمیره . بعد از 21 سال هنوز وقتی یادش میکنم اشکام سرازیر میشن و ... بارها کنار قبر پدرم خوابیدم و احساس کردم مثل گذشته دستام و بین پاهاش گذاشتم و اونم محکم بغلم کرده . نمیشه از دست دادن پدر و توصیف کرد . نمیشه . نمیشه حرفی زد که تسکینتون بده . ولی این و بدونید که مثل سابق پدر همه جای زندگیتون حضور دارن . مطمئن باشید . رفتنشون به معنای جدائی نیست . فقط دیگه نمیتونین ببینینش . تو خواستگاری من پدرم به خواب برادرم اومدن . برادرم میگه دیدم یه کت و شلوار آبی آسمانی پوشیدن وحسابی خوش تیپ کردن و خیلی خوشحال بودن . ازشون پرسیدم بابا خوبی ؟ تو جوابش پدرم بهش گفته بودن که علی اکبر جان دارم با قطار سریع االسیر میام خونه . خیلی زود میرسم . غم از دست دادن عزیزان مثل آتیشیه که وجود انسان و گداخته میکنه و تحملش و بالاتر میبره . ماهی جان واقعاً درکتون میکنم . امیدوارم خداوند بهتون صبر عطاء کنه .
دوست عزیزم از شنیدن خبر فوت پدرتون واقعاً متأثر شدم، نمیدونم در تسلای دل غمزده و سوگوارت چی باید بگم، واقعاً چه کاری از ما برمیاد غیر از صبر؟ گفتن تسلیت خیلی سادست ولی فقط خدا میدونه الآن توی دل تو چی میگذره، با تمام وجود از خدا برات صبر می خوام، خدا پناه تو و خانوادت باشه و برای عزیز سفر کرده هم عنایت خاص خداوند رو آرزو دارم. کاش می شد الآن کنار هم باشیم لطفاً خیلی مواظب خودت باش
امام محمد باقر علیه السلام در مورد رعایت حق والدین بعد از مرگشان می فرمایند: گاهی انسان در دوران حیات پدر و مادر به آنان احسان و نیکی می کند ولی پس از مرگ آنان را فراموش نموده، دین آنها را ادا نمی کند و برای آنها از خدا طلب آمرزش نمی کند. خداوند چنین کسی را عاق والدین ثبت می کند. و گاهی انسان در دوران حیات پدر و مادر نسبت به آنان عاق شده و از هرگونه احسانی درباره آنان دریغ می ورزد. چون مرگ آنان فرا رسد، قرض آنها را ادا می کند و برای آنها از خداوند مغفرت می خواهد خداوند او را جز نیکوکاران به پدر و مادر ثبت می کند.
شهلا
تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه. از دست دادن پدر بسیار سخته .
خداوند صبر بده به شما و خانواده محترم .
همه از خداییم و به سوی او باز گشت خواهیم کرد.
sib
خدا بقیه خانواده ت رو سلامت بداره
golmangoli
serpent
carlos
خدا به شما و خانواده محترم صبر بده . انشالا غم آخرتون باشه ..
levrone
خدا بهت صبر بده.
بابک
ماهی جان : در این دریای بی کران زندگی که شنا میکنی خدائی هست که سقف سلامتی و خوشبختی و بردباری را برای تو و خانوادهات میسازه .
از ته قلب تسلیت میگم ، امیدوارم غم آخرتان باشه . روحش شاد باد
مگس
دلشاد
taha_1990
منم به سهم خودم درگذشت پدرتون رو بهتون تسلیت عرض می کنم ...
نخبه
baron jon
خدا به شما و خانواده محترمتون صبر بده .
غم اخرتون باشه
mojde
soheyla
واقعاً متأسفم .
هیچ کس نبودن پدر و درک نمیکنه . مگر اینکه از دستش داده باشه ...
این غم به مرور کم رنگ میشه ولی هرگز از بین نمیره . بعد از 21 سال هنوز وقتی یادش میکنم اشکام سرازیر میشن و ...
بارها کنار قبر پدرم خوابیدم و احساس کردم مثل گذشته دستام و بین پاهاش گذاشتم و اونم محکم بغلم کرده .
نمیشه از دست دادن پدر و توصیف کرد . نمیشه .
نمیشه حرفی زد که تسکینتون بده . ولی این و بدونید که مثل سابق پدر همه جای زندگیتون حضور دارن . مطمئن باشید . رفتنشون به معنای جدائی نیست . فقط دیگه نمیتونین ببینینش .
تو خواستگاری من پدرم به خواب برادرم اومدن .
برادرم میگه دیدم یه کت و شلوار آبی آسمانی پوشیدن وحسابی خوش تیپ کردن و خیلی خوشحال بودن . ازشون پرسیدم بابا خوبی ؟ تو جوابش پدرم بهش گفته بودن که علی اکبر جان دارم با قطار سریع االسیر میام خونه . خیلی زود میرسم .
غم از دست دادن عزیزان مثل آتیشیه که وجود انسان و گداخته میکنه و تحملش و بالاتر میبره .
ماهی جان واقعاً درکتون میکنم . امیدوارم خداوند بهتون صبر عطاء کنه .
gilas
ماهی قرمزم بهت تسلیت میگم امیدوارم غم آخرت باشه
مستانه
گفتن تسلیت خیلی سادست ولی فقط خدا میدونه الآن توی دل تو چی میگذره،
با تمام وجود از خدا برات صبر می خوام، خدا پناه تو و خانوادت باشه و برای عزیز سفر کرده هم عنایت خاص خداوند رو آرزو دارم.
کاش می شد الآن کنار هم باشیم
لطفاً خیلی مواظب خودت باش
AVINAR
arash52
گاهی انسان در دوران حیات پدر و مادر به آنان احسان و نیکی می کند ولی پس از مرگ آنان را فراموش نموده، دین آنها را ادا نمی کند و برای آنها از خدا طلب آمرزش نمی کند. خداوند چنین کسی را عاق والدین ثبت می کند.
و گاهی انسان در دوران حیات پدر و مادر نسبت به آنان عاق شده و از هرگونه احسانی درباره آنان دریغ می ورزد. چون مرگ آنان فرا رسد، قرض آنها را ادا می کند و برای آنها از خداوند مغفرت می خواهد خداوند او را جز نیکوکاران به پدر و مادر ثبت می کند.
lion1360
خداوند به شما و خانواده محترمتون صبر بده
غم آخرتون باشه خواهرم
هاشم
علیرضا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→