₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زنی که تمام عمر و زندگی اش را به پای گربه هایش گذاشت!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زنی که تمام عمر و زندگی اش را به پای گربه هایش گذاشت!

بدون عکس

زنی که تمام عمر و زندگی اش را به پای گربه هایش گذاشت!

217 بازدید، 8 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: اين زن 64 ساله که "مارين هوز" نام دارد 50 سال از عمرش را در خدمت گربه ها سپري کرده است. او ميگويد من برده گربه هايم هستم و هرکاري که بتوانم براي آنها انجام ميدهم. او هنگاميکه مادرش در سال 2004 درگذشت گربه هايش را به داخل منزل آورد . بنابر گزارشات او حدود 700 پوند درماه خرج گربه هاي خود که همگي از نژاد "پرشين" هستند ميکند.

تصویر در دسترس نیست

او ميگويد براي گربه هايم هر کاري ميکنم . آنها بهترين غذاها را ميخورند و در بهترين بسترها ميخوابند . وي گربه هايش را در نمايشگاهها و مسابقات مختلف شرکت ميدهد و تا کنون جوايز زيادي کسب کرده است.

تصویر در دسترس نیست

وي ميگويد مادرش شفاها" به او وصيت کرده است که تمام ثروتش را براي گربه ها خرج کندو او هم بايد طبق اين وصيت عمل کند.

تصویر در دسترس نیست

اين گربه ها حتي مبلمان مخصوص به خود دارند که هنگام بازي کردن بتوانند از آن استفاده کنند. او قصد دارد هميشه زندگي لوکسي براي اين گربه ها فراهم کند.

تصویر در دسترس نیست

وي اولين گربه را زمانيکه هفت ساله بود از مادرش هديه گرفت و از همانجا علاقه به گربه ها در او به وجود آمد. جالب است بدانيد هنگاميکه همسرش از اينکه وي تمام وقتش را با گربه ها سپري ميکند ناراحت شده و ازاو خواست بين او و گربه ها يکي را انتخاب کند ، او سريعا از همسرش جدا شد.

تصویر در دسترس نیست

همه اين گربه ها اسم دارند و او همه آنها را به اسم ميشناسد. او معتقد است انتخابش اشتباه نبوده چرا که گربه ها همه زندگي او هستند.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

5 سپاس: sib، gilas، mz56mz، Ahora Quien، leila2013

• serpent

1 سپاس: diver20

• sib

گربه عشق منه

• 1 سپاس: diver20

• mohamad70

گربه شناساش بهتر میدونن ولی تا جایی که من دیدم و اطلاع دارم اینا خیلیاشون گربه های نژاد پرشین بودن..
    اشتباه میگم..؟ :37:

• mz56mz

عجب گربه هاى خشگلى بودند

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: