احساس کردم بعضی از کاربران عزیز با نحوه امتیاز دادن آشنا نیستند و یا نمیتونن لیست محبوبیتهای خودشون یا دیگران رو ببینند. بنابراین تصمیم گرفتم به صورت تصویری توضیح مختصری ارائه کنم! 4 راه برای این کار وجود دارد که اولین راه در تاپیک های انجمن است:
مرحله اول
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله دوم
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله سوم
▧ تصویر در دسترس نیست
مرحله چهار (در صورت انتخاب 3 یا 5 در مرحله قبل)
▧ تصویر در دسترس نیست
راه دوم از پنجره پاپ آپی میباشد که با کلیک بر روی نام کاربری ظاهر میشود! راه سوم از صفحه پروفایل کاربران است! و راه چهارم از پستها در مطالب ارسالی به صفحه اصلی!
توجه:به هر کاربر در هر روز تنها یکبار میتوانید محبوبیت بدهید و بیش از یکبار خلاف قوانین سایت است
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یادمه بعد بیشتر از 1 سال که از عضویتم میگذشت تازه گیلی (یا شایدم مرجان ) بهم گفت اینو، فهمیدم یه همچین جایی هم هست ناراحت شدم که این همه بقیه بهم مثبت داده بودن ولی من بیخبر بودم و حتی 1 مثبت هم به کسی نداده بودم
واقعا لزومه این تاپیک احساس میشد امین جان ، اگه حوصلشو داشتی راجع به نقل قول هم که شیرین گفت راهنمایی کن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
احساس کردم بعضی از کاربران عزیز با نحوه امتیاز دادن آشنا نیستند و یا نمیتونن لیست محبوبیتهای خودشون یا دیگران رو ببینند. بنابراین تصمیم گرفتم به صورت تصویری توضیح مختصری ارائه کنم!
4 راه برای این کار وجود دارد که اولین راه در تاپیک های انجمن است:
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
راه سوم از صفحه پروفایل کاربران است!
و راه چهارم از پستها در مطالب ارسالی به صفحه اصلی!
توجه: به هر کاربر در هر روز تنها یکبار میتوانید محبوبیت بدهید و بیش از یکبار خلاف قوانین سایت است
نمایش یا پنهان متن
آموزش تصویری به کاربردن “ نقل قول ”آموزش استفاده از آپلود سنتر سایت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
مرسی امین جان
gilas
نخبه
نخبه
maryamlondon1
sib
هاچو هاچو
واقعا لزومه این تاپیک احساس میشد امین جان ، اگه حوصلشو داشتی راجع به نقل قول هم که شیرین گفت راهنمایی کن
بچه مثبت
یعنی خفش کنم؟
sib,
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
بندری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→