قبل از گذاشتن دستور از کیفیت ضعیف عکس معذرت میخوام ! با موبایل گرفتم و نور کم بود
و دیگه ام اینکه من این دستور رو کمی دستکاری کردم و با سالاد ماکارانی های معمولی کمی تفاوت داره اما به نظر خودم خیلی خوشمزه است و گزینه خوبی برای مهمونی ها
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم :
ماکارانی فرمی ترجیحا هرچه ریزتر بهتر یک بسته
کنسرو ذرت شیرین یک قوطی
کنسرو نخود فرنگی یک قوطی
ژامبون مرغ 250 گرم
فیله مرغ گریل شده یا بخار پز شده سه عدد ( فیله مرغ با سینه مرغ فرقداره این رو واسه آقایون میگم وگرنه خانما که خودشون استادن )
کاهو خیلی ریز خرد شده 500 گرم
خیار شور ریز خرد شده 100 گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه خامه دو قاشق غذا خوری سس مایونز دو پیمانه ماست شیرین ترجیحا چکیده یک پیمانه نمک فلفل پودر پاپریکا بر طبق ذائقه پودر پنیر پارمسان 100 گرم
خوب طرز تهیه اش خیلی ساده است ماکارانی رو کاملا در آب ، نمک و کمی روغن می پزیم و آب کش می کنیم و زیر آب سرد نشاسته ی روش رو کاملا می شوریم ! و می گذاریم تا کاملا سرد بشه ! ژامبون مرغ و فیله مرغ رو نگینی خرد می کنیم و به همراه ذرت نخود فرنگی کاهو و خیارشور به ماکارانی اضافه می کنیم ! و برای درست کردن سس ماست خامه مایونز روغن زیتون نمک فلفل و پاپریکا رو کاملا میکس می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم حدود یکی دو ساعت توی یخچال می گذاریم تا کاملا مواد به خورد ماکارانی بره و بعد موقع سرو پنیر پارمسان رو بهش اضافه می کنیم ! اگر بی بی کورن داشتیم می تونیم جای ذرت شیرین از کنسرو بی بی کورن استفاده کنیم
یه توصیه به ظاهر ساده اما مهم اینکه برای خوب شدن طعم سالادهایی که توش ذرت یا نخود فرنگی و مایونز داره حتما برای خریدن اونها به سراغ بهترین مارک ها برید و از خریدن مارکهای ناشناخته که به ظاهر قیمت مناسبی دارن اما طعم غذای شما رو خراب می کنند یا بوی خوشش رو از بین می برند جدا خود داری کنید
ممنون باران جان اطراف ظرف رو با چی تزئین کردی؟ البته ما آقایون میدونیم واسه خانوما بگو
نقل قول: booseh
کنسرو ذرت شیرین یک قوطی
نقل قول: booseh
ماست شیرین ترجیحا چکیده یک پیمانه
الان شیرین سر و کلهش پیدا میشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهترین مارک ها برید و از خریدن مارکهای ناشناخته که به ظاهر قیمت مناسبی دارن اما طعم غذای شما رو خراب می کنند یا بوی خوشش رو از بین می برند جدا خود داری کنید
کاملا موافقم بعضی از مارکهای شناخته شده هم زیادی نمک دارن بعضیاشونم حالت ترش دارن..شای تو سالاد فصل خیلی متوجه نشه ادم ولی وقتی تو سالاد الویه و یا سالاد ماکارونی میریزی یه مزه بدی میگیره
ممنون از اموزش دفعه بعدی پنیر پارمسان بریزم ببینم چه جوری میشه
ای وای قار و قور شکمم دراومد. عاشق سالاد ماکارانیم٬ با هر جور مخلفاتی که باشه
من دوست دارم که زنم همه این غذاها رو بلد باشه. دخترا که اکثرا نیمرو هم بلد نیستند. من خودم واسه تازه عروس ها یخچالشون رو آماده میکنم. در هر صورت اگر کسی همه این غذاها رو بلد هست ما رو خبر کنه
booseh
و دیگه ام اینکه من این دستور رو کمی دستکاری کردم و با سالاد ماکارانی های معمولی کمی تفاوت داره اما به نظر خودم خیلی خوشمزه است و گزینه خوبی برای مهمونی ها
مواد لازم :
ماکارانی فرمی ترجیحا هرچه ریزتر بهتر یک بسته
کنسرو ذرت شیرین یک قوطی
کنسرو نخود فرنگی یک قوطی
ژامبون مرغ 250 گرم
فیله مرغ گریل شده یا بخار پز شده سه عدد ( فیله مرغ با سینه مرغ فرقداره این رو واسه آقایون میگم وگرنه خانما که خودشون استادن )
کاهو خیلی ریز خرد شده 500 گرم
خیار شور ریز خرد شده 100 گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
خامه دو قاشق غذا خوری
سس مایونز دو پیمانه
ماست شیرین ترجیحا چکیده یک پیمانه
نمک فلفل پودر پاپریکا بر طبق ذائقه
پودر پنیر پارمسان 100 گرم
خوب طرز تهیه اش خیلی ساده است ماکارانی رو کاملا در آب ، نمک و کمی روغن می پزیم و آب کش می کنیم و زیر آب سرد نشاسته ی روش رو کاملا می شوریم ! و می گذاریم تا کاملا سرد بشه !
ژامبون مرغ و فیله مرغ رو نگینی خرد می کنیم و به همراه ذرت نخود فرنگی کاهو و خیارشور به ماکارانی اضافه می کنیم !
و برای درست کردن سس ماست خامه مایونز روغن زیتون نمک فلفل و پاپریکا رو کاملا میکس می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم
حدود یکی دو ساعت توی یخچال می گذاریم تا کاملا مواد به خورد ماکارانی بره و بعد موقع سرو پنیر پارمسان رو بهش اضافه می کنیم !
اگر بی بی کورن داشتیم می تونیم جای ذرت شیرین از کنسرو بی بی کورن استفاده کنیم
یه توصیه به ظاهر ساده اما مهم اینکه برای خوب شدن طعم سالادهایی که توش ذرت یا نخود فرنگی و مایونز داره حتما برای خریدن اونها به سراغ بهترین مارک ها برید و از خریدن مارکهای ناشناخته که به ظاهر قیمت مناسبی دارن اما طعم غذای شما رو خراب می کنند یا بوی خوشش رو از بین می برند جدا خود داری کنید
بچه مثبت
اطراف ظرف رو با چی تزئین کردی؟ البته ما آقایون میدونیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
booseh
در دانایی شما که شکی نیست
یه مدل اسنک هست که بهش میگین چیپس مثلثی یا اسنک ناخنی با اونا
serpent
نخبه
کاملا موافقم بعضی از مارکهای شناخته شده هم زیادی نمک دارن بعضیاشونم حالت ترش دارن..شای تو سالاد فصل خیلی متوجه نشه ادم ولی وقتی تو سالاد الویه و یا سالاد ماکارونی میریزی یه مزه بدی میگیره
ممنون از اموزش دفعه بعدی پنیر پارمسان بریزم ببینم چه جوری میشه
gilas
هم خوشمزه هم خوشمل
mahsa joon
واااااااااااااااااي بارون جونم
من عاشقه سالاد ماكارونيم دلم خواااااااااااااااااااست
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
booseh
هاچو هاچو
sib
diver20
ای وای قار و قور شکمم دراومد.
عاشق سالاد ماکارانیم٬ با هر جور مخلفاتی که باشه
من دوست دارم که زنم همه این غذاها رو بلد باشه. دخترا که اکثرا نیمرو هم بلد نیستند. من خودم واسه تازه عروس ها یخچالشون رو آماده میکنم. در هر صورت اگر کسی همه این غذاها رو بلد هست ما رو خبر کنه
baron jon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→