ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
"نامه یک زن ایرانی به مرد هموطنش"
Life Dream
serpent
نخبه
بس که مردا ازار و اذیت کردن از همون قدیم و ندیم واسه همین زنهای امروزی یاد گرفتن با هر مردی عین خودش بر خورد کنن.. من نمیگم که کار درستی میکنن یا نمیکنن تو شرایط هیچ کدوم از اون ادمها هم نیستم که نظر بدم ولی اینو میدونم که خیلی از مردهای قدیمی با رفتارشون زنها رو ازار میدن وای که چقدر بدم میاد وقتی مرد فکر میکنه صاحب زنه یه نمونه تو فامیل داریم که دلم میخاد سر به تنش نباشه با اینکه ادم تحصیل کرده ایه ولی تو ی خونه یه ذره شعور نداره که بازنش درست برخورد کنه و از تحقیر دیگران لذت میبره اه یادش افتادم خونم به جوش اومد
baron jon
Life Dream
باز اين تيربار به دست اومد، هر جا ميري اسلحتم همراته!
خوب منم گفتم قديما اينطور بود، الان بر عكس شده، مردا مظلومن و زنا ظالم!
نخبه
بله بله اگه این همراهم نباشه اصلا نمیشه نخبه بدون اسلحه دیدی؟
نخیر اصلا هم بر عکس نشده تازه الان شدن عین هم والا من تا حالا مرد مظلوم ندیدم .. مردا هم زیر زیرکی شدن زنها هم همینطور
lion1360
جالب بود
KuRoSh
چی میشه گفت هستند این گونه افراد و خواهند بود
هر کس به انسانیت برسه برای جنس مقابلش ارزش و احترام زیادی قائل هست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→