₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » "نامه یک زن ایرانی به مرد هموطنش"
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » "نامه یک زن ایرانی به مرد هموطنش"

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

"نامه یک زن ایرانی به مرد هموطنش"

2359 بازدید، 28 پست، نویسنده: booseh

• Life Dream

قديما اينطور بود ولي امروزه خانما يييييييييك مارمولكي شدن هفت خط روزگار كه روزي هزار مرد رو ميبرن سر چشمه تشنه برشون ميگردونن!! ميبينيم توو اجتماع! :buff:
    3 سپاس: serpent، booseh، هاچو هاچو

• serpent

من واقعا موافقم ، بهتون پیشنهاد میکنم کتاب " زن " دکتر شریعتی رو بخونید ، واقعا عالیه
    2 سپاس: booseh، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    قديما اينطور بود ولي امروزه خانما يييييييييك مارمولكي شدن هفت خط روزگار كه روزي هزار مرد رو ميبرن سر چشمه تشنه برشون ميگردونن!! ميبينيم توو اجتماع!

بس که مردا ازار و اذیت کردن از همون قدیم و ندیم واسه همین زنهای امروزی یاد گرفتن با هر مردی عین خودش بر خورد کنن.. من نمیگم که کار درستی میکنن یا نمیکنن تو شرایط هیچ کدوم از اون ادمها هم نیستم که نظر بدم ولی اینو میدونم که خیلی از مردهای قدیمی با رفتارشون زنها رو ازار میدن وای که چقدر بدم میاد وقتی مرد فکر میکنه صاحب زنه یه نمونه تو فامیل داریم که دلم میخاد سر به تنش نباشه با اینکه ادم تحصیل کرده ایه ولی تو ی خونه یه ذره شعور نداره که بازنش درست برخورد کنه و از تحقیر دیگران لذت میبره اه یادش افتادم خونم به جوش اومد :94:

2 سپاس: booseh، هاچو هاچو

• baron jon

مرسی باران جان :90:
    1 سپاس: هاچو هاچو

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    :94:

باز اين تيربار به دست اومد، هر جا ميري اسلحتم همراته! :83:
    خوب منم گفتم قديما اينطور بود، الان بر عكس شده، مردا مظلومن و زنا ظالم! :68:

3 سپاس: نخبه، booseh، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    باز اين تيربار به دست اومد، هر جا ميري اسلحتم همراته

بله بله اگه این همراهم نباشه اصلا نمیشه نخبه بدون اسلحه دیدی؟:4:
    نخیر اصلا هم بر عکس نشده تازه الان شدن عین هم والا من تا حالا مرد مظلوم ندیدم .. مردا هم زیر زیرکی شدن زنها هم همینطور :25:

2 سپاس: هاچو هاچو، Life Dream

• lion1360

نقل قول: booseh
    "نامه یک زن ایرانی به مرد هموطنش"

جالب بود :72:

• KuRoSh

کجای بوسه جان دلمون برات تنگ شده

چی میشه گفت هستند این گونه افراد و خواهند بود
    هر کس به انسانیت برسه برای جنس مقابلش ارزش و احترام زیادی قائل هست

پاسخ سریع   پاسخ