• مرد متاهل با منشی خود رابطه داشت. یک روز باهم به خانه منشی رفتند و تمام بعد از ظهر باهم بودند بعد از خستگی به خواب رفتند !
• ساعت هشت شب مرد از خواب بیدار شد، به سرعت مشغول پوشیدن لباس شد و در همین حال از معشوقه اش خواست تا کفشهایش را بیرون ببرد و روی چمنهای باغچه بمالد تا کثیف به نظر برسد.
• بعد از پوشیدن کفشها به سرعت راهی خانه شد !
• در خانه همسرش باعصبانیت فریاد زد: تا حالاکجا بودی؟
• مرد پاسخ داد: من نمی توانم به تو دروغ بگویم، من با منشیم رابطه دارم و ما تمام بعد از ظهر را با هم بودیم !!
• زن به کفشهای او نگاه کرد و گفت: دروغگوی پست فطرت من میدانم که تو تمام بعد از ظهر را مشغول بازی گلف بودی!!
• مرد سر به زیر افکند و در دل شادمان از اینکه او مردیست که هرگز به همسر خود دروغ نگفته و نخواهد گفت !!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شمارهشو از محمود بگیر. منم خیلی گلف دوست دارم با یه ضربه از 1000 متری میندازیم تو سوراخ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
mz56mz
• ساعت هشت شب مرد از خواب بیدار شد، به سرعت مشغول پوشیدن لباس شد و در همین حال از معشوقه اش خواست تا کفشهایش را بیرون ببرد و روی چمنهای باغچه بمالد تا کثیف به نظر برسد.
• بعد از پوشیدن کفشها به سرعت راهی خانه شد !
• در خانه همسرش باعصبانیت فریاد زد: تا حالاکجا بودی؟
• مرد پاسخ داد: من نمی توانم به تو دروغ بگویم، من با منشیم رابطه دارم و ما تمام بعد از ظهر را با هم بودیم !!
• زن به کفشهای او نگاه کرد و گفت: دروغگوی پست فطرت من میدانم که تو تمام بعد از ظهر را مشغول بازی گلف بودی!!
• مرد سر به زیر افکند و در دل شادمان از اینکه او مردیست که هرگز به همسر خود دروغ نگفته و نخواهد گفت !!
هاچو هاچو
sib
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
بچه مثبت,
دیگه هچى امين جان , فقط چشم سیب عزيز روشن شد
arash52
بچه مثبت
بچه مثبت
gilas
mz56mz
امين جان فكر كنم خودت بايد يه كلاس تشكيل بدى
Life Dream
serpent
mahsa joon
غلط كرده كه با منشيش رابطه داره
اه اه حالم از اين جور مردا به هم ميخوره .
boof divoone
ممکنه منشی مرد بوده باشه
واسه همین زنه خیلی راحت از کنار قضیه گذشته
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→