ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زن ۲۶ ساله انگلیسی طی ۹ ماه دو بار زایمان کرد!
diver20
دیلی میل: یک زن ۲۶ ساله طی نه ماه دو بار زایمان کرد و یک پسر و یک دختر به دنیا آورد و این در حالی است کە نوزادان دوقلو نیستند.
کلیر اورمرود اهل ولز کە آلیس را باردار بود در هفته بیست و پنجم از بارداری خود در ۶ دسامبر ۲۰۱۱ طی یک عمل سرازین فارق شد. آلیس در آن زمان تنها یک پوند و ۳ اونس(۰٫۶ یعنی کمتر از یک کیلوگرم) وزن داشت و پزشکان از زنده ماندن او ناامید بودند.
اما آلیس زنده ماند و اورمورود ۷ هفته بعد با اینکه قرصهای جلوگیری از بارداری مصرف میکرد، دوباره باردار شد. گرت نوزاد پسر بە وزن ۲ پوند برابر با ۰٫۹ کیلوگرم در هفته بیست و نهم سپتامبر ۲۰۱۲ بە دنیا آمد.
پسر و دختر خانم Claire Ormrod مطمئنا در یک کلاس درس می خوانند.
نکته جالب توجه اینجاست که خانم اورموند با وجود عوارض خطرناک در هر دو بارداری، بچه های سالمی به دنیا آورد. نوزاد دختر ۱۵ هفته و نوزاد پسر نیز ۱۱ هفته قبل از موعد به دنیا آمد.
اورمورود در مصاحبه با تلگراف گفت: من وقتی متوجه شدم باردارم کە کاملاً سنگین شده بودم. دکترم بە من گفت کە من نباید بارداری دیگری داشته باشم.
او همچنین افزود: این در نهایت بە مرگ من و نوزاد منتهی میشود. فکر نمیکنم این منصفانه باشد ولی من رک بە دکترم گفتم نه.
خانم Claire Ormrod گفت: هنگامی که متوجه شدم دوباره باردار هستم بسیار شگفت زده شدم و تصمیم گرفتم آن را سقط کنم اما خودم را متقاعد کردم که آن یک نوزاد زودرس است و از موقع سقط کردن آن نیز گذشته است. اکنون بسیار خوشحالم که هر دو آنها هنوز با ما هستند.
jaj
خبریه نکنه خبریه
zrnznn
Kishe Mehr
mahsa joon
من ني ني دوست دارم
sib
maryamlondon1
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→