₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » استيسي کيمبلر قهرمان کشتي کج زنان در راه دوچرخه سواري!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » استيسي کيمبلر قهرمان کشتي کج زنان در راه دوچرخه سواري!

بدون عکس

استيسي کيمبلر قهرمان کشتي کج زنان در راه دوچرخه سواري!

528 بازدید، 10 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: "استيسي کيمبلر" يکي از موفقترين زنان در رشته کشتي حرفه اي بود. او قرار است به زودي ميزبان يک رقابت دوچرخه سواري که با نيت خيرخواهانه برگزار ميشود باشد و همين مسئله او را تبديل به يک سوژه داغ رسانه اي کرده است .

تصویر در دسترس نیست

او معشوق هنرپيشه معروف هاليوودي "جرج کلوني" است . عوايد اين حرکت بشردوستانه به نفع جامعه بيماران سرطاني امريکا خرج خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

اين کشتي گير معروف 33 ساله با لباس بنفش خود در حال تمرين دوچرخه سواري سوژه عکاسان شد.

تصویر در دسترس نیست

او سالها در مسابقات تفريحي کشتي زنان به عنوان يک ستاره فعاليت داشت و اکنون بعد از مدتي دوري از ورزش با اين برنامه به جامعه ورزش بازگشته است.

تصویر در دسترس نیست

جالب است بدانيد که در سال 2006 نيز در برنامه مشهورر"رقص با ستارگان" حضور داشت. او ميگويد 8 سال تمام به دليل رقابتهاي جهاني کشتي به دور دنيا سفر کرده است و طرفدارانش در سراسر دنيا را بسيار دوست دارد .ا و عنوان کرده است علاقه اي به بيان جزئيات رابطه اش با هنرپيشه معروف هاليوودي ندارد و معتقد است زندگي شخصي هرکس بايد خصوصي باقي بماند و دليلي ندارد که يک نفر به خاطر شهرتش هميشه زير ذره بين باشد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

وي ميگويد در حال حاضر همه تلاشش تنها براي اجراي خوب برنامه اي است که به او واگذار شده است.

9 سپاس: taha_1990، soheyla، mahsa joon، علیرضا، هاچو هاچو، levrone، lion1360، sib، serpent

• diver20

حضور موفق دختر 17 ساله امريکایی در مسابقات اسکيت!

دیلی میل: اگرچه "اشلي واگنر"موفق شد مدال طلاي رقابتهاي قهرماني ايالات متحده را بدست آورد. اما همه جا صحبت از نفر دوم مسابقات "گريس گلد" است.

تصویر در دسترس نیست

اين دختر 17 ساله اهل نبرسکا موفق شد با بالاترين امتياز مقام دوم اين رقابتها را بدست آورد و نقطه عطف زندگي خود را رقم زد. او با حضور موفقش در اين رقابتها همه چشمها را متوجه خود ساخت.

او موفق شد از رنکينگ اين رشته از رتبه نهم به رتبه دوم برسد و به گفته کارشناسان در المپيک 2014 بيشتر از او خواهيم شنيد. او تنها 2 امتياز با نفر اول فاصله داشت . اکثر کارشناسان ميگويند اين ستاره 17 ساله شايستگي دريافت مدال طلاي اين مسابقات را داشت.

تصویر در دسترس نیست

او موفق به دريافت امتياز 132.49شد اين در حالي است که امتياز "ساشا جوهن" نفر اول مسابقات جهاني در سال 2006 با امتياز 134.03 به اين مقام رسيد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

تماشاچيان با شوق و اشتياق فراواني او را تشويق ميکردند و همچنين به گفته رسانه ها داوران از حرکات زيباي او متحير شده بودند.

8 سپاس: taha_1990، soheyla، mahsa joon، علیرضا، lion1360، sib، serpent، behnam25

• jaj

من ورزشکار نیستم ولی ورزشکارا را دوس دارم به خصوص از نوع خانمش :4:
    2 سپاس: diver20، serpent

• mahsa joon

نقل قول: diver20

بي ادب با اون طرزه لباس پوشيدنش :30:

ميخوام 100 سال قهرمان نشه. 315

• 2 سپاس: diver20، serpent

• levrone

"استيسي کيمبلر" يکي از موفقترين زنان در رشته کشتي حرفه اي بود

من حاضرم ازش کتک بخورم.

• lion1360

:7:

حضور موفق دختر 17 ساله امريکایی در مسابقات اسکيت!

:78:

• sib

• sib

• serpent

استغفر الله ... ، اقا من بلیط گرفتم برم ارشادش کنم ، اگه پایه اید یاعلی
    1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: