₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » رازهاي موفقيت ويکتوريا بکهام از زبان خودش!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » رازهاي موفقيت ويکتوريا بکهام از زبان خودش!

بدون عکس

رازهاي موفقيت ويکتوريا بکهام از زبان خودش!

213 بازدید، 4 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: امروزه همه "ويکتوريا بکهام" را نه بخاطر شهرت همسرش که به خاطر موفقيتهاي شخصي او ميشناسند. او ميگويد من هرگز اعتماد به نفس خوبي نداشتم . زمانيکه در گروه "اسپايس گرلز" فعاليت داشتم هميشه فکر ميکردم طرفداران به خاطر اعضاي ديگر گروه آنجا هستند نه به خاطر من و بعد از ازدواج هم هميشه فکر ميکردم هواداران بخاطر شهرت ديويد به سوي ما مي آيند.

تصویر در دسترس نیست

او اکنون يک طراح مد فوق العاده موفق است و در مصاحبه اش با يک مجله مد معروف ميگويد اميدوار است بچه هايش پشت کار را از او به ارث برده باشند.

او ميگويد من اجباري براي کار کردن ندارم اما واقعا احتياج فعاليت دارم و موفقيتم را مديون پشت کار خود هستم و مطمئنم اگر کسي واقعا چيزي را بخواهد با تلاش و پشتکار آن را بدست خواهد آورد.

اين خانم 38 ساله موفق ميگويد: ديگر راز موفقيتش کسب اعتماد مردم است .او ميگويد با کار و تلاش و محصول مطلوب ميتوان اعتماد ها را جلب کرد.

او اخيرا به همراه همسر و 4 فرزندش از امريکا به انگلستان بازگشتند. او سابقا در مصاحبه اش گفته بود کار کردن و ايفاي وظيفه مادري به صورت همزمان او را بسيار خسته کرده است.

4 سپاس: mahsa joon، mojde، پری سا، sib

• jaj

خسته نباشید
    1 سپاس: diver20

• mahsa joon

ازش خوشم اومد... 261

• sib

تنکیووووو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: