₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » زیبایی نارسیس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زیبایی نارسیس

268 بازدید، 13 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

تصویر در دسترس نیست

نارسیس جوان زیبایی بود. همه روزه برای دیدن زیبایی خود به دریاچه آبهای شیرین در وسط جنگل میرفت.
    آنچنان شتابان از میان مردم می گریخت که مبادا کسی او را ببیند و از زیبایی اش لذت ببرد,
    آنچنان شتابان از میان درختان می گریخت که مبادا اوریاد ها الهه جنگل ها او را ببیند و از زیبایی اش لذت ببرد.

وقتی به دریاچه می رسید آرام می گرفت و ساعتها در سکوت دریاچه محو زیبایی خود می شد,آنچنان محو تماشای خود می شد که اصلا نمی فهمید روز کی به پایان می رسد و شب همگام دزدانه به خانه اش باز می گشت تا مبادا کسی او را ببیند و از زیبایی اش لذت ببرد!
    یک روز همچنان که نارسیس دوان دوان آمد تا خود را به دریاچه برساند
    و مثل هر روز از زیبایی اش لذت, ببرد پایش به سنگی خورد و به دورن دریاچه افتاد و مرد....
    از مکانی که نارسیس به درون دریاچه افتاد گل نیلوفری شکفت , دریاچه نام او را به یاد نارسیس , نارسیس گذاشت.

دریاچه همهء روز برای برای نارسیس می گریست تا اینکه روزی اوریادها الهه جنگل ها آمدند
    و تمام آب های شیرین دریاچه را با اشک های دریاچه شور کردند و به او گفتند :
    هان , ای دریاچه هرگز مپندار که گریستن تو برای نارسیس می تواند ما را بترساند یا وادار به گریستن کند
    چرا که او در هر حال زیبا ترین بود و ما در هر حال همیشه در جنگل ها به دنبالش دوان بودیم تا او را ببینیم
    اما او همیشه در میان جنگل از ما فراری بود و ما هرگز او را ندیده بودیم وا ز زیبایی اش لذت نبردیم
    تنها تو بودی که او را دیده ای و از رزیبایی اش لذت برده ای حال هم خود برایش گریه کن.

دریاچه با تعجب اشکهایش را پاک کرد و پرسید: مگر, نارسیس زیبا هم بود؟!
    اوریادها با تعجبی دو چندان پاسخ دادند: آری , او زیبا بود, زیبا ترین بود ولی چگونه ممکن است که تو این راندانی؟!
    تو او را از هر کسی بیشتر دیده بودی, از خودش هم بیشتر
    اصلا تو تنها کسی بودی که او را میدیدی چگونه ممکن است که نفهمیده باشی او زیباست؟!

دریاچه که کاملا گیج شده بود پاسخ داد: نارسیس همه روزه ساعت ها بر حاشیه من می نشست اما من هرگز نفهمیدم او زیباست
    زیرا هر روز که او به سراغ من می آمد من در عمق چشمانش محو تماشای زیبایی خود می شدم
    و اکنون که مرده از این می گریم که دیگر نمیتوانم زیبایی ام را ببینم!!!
    میبینید ؟گاهی وقتا اونقدر محو "خود" میشیم که دیگه از دوست که هیچ فاصله ای با ما نداره غافل میشیم!!!

میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست
    تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز

The beauty of being a narcissist is that even when disaster stares you in the face, you feel neither doubt nor remorse. In a study, researchers asked a pair of participants to undertake a task that was rigged to fail. Most people tend to protect their partner, sharing either the credit or the blame. “But the narcissists would say, ‘It’s totally the other person’s fault.’ They’re completely willing to step on someone,” says narcissism researcher Keith Campbell, associate professor of social psychology at the University of Georgia.

Intensely narcissistic people often live tumultuous lives, as few people can tolerate them for long. But having a milder version of the personality type comes with many side benefits. Subclinical narcissists are happy. They are less likely to be depressed, sad or anxious, and rate their subjective well-being more highly. They’re less reactive to stress, and recover more rapidly from it.

Mild narcissism also seems to help people recover from accidents or other trauma—it gives them an unrealistic sense of their own invulnerability, and they believe that they will be able to handle whatever else life throws at them. As one researcher put it, being somewhat narcissistic is like driving a huge SUV: You’re having a great time, even while you hog the road, suck up extra resources and put other drivers at higher risk.

A narcissist can be hard to identify, in part because he is likely to be much more fascinating than you would expect for someone so self-absorbed, and in part because you wouldn’t think someone with such self-regard could be so defensive and needy.

• • •

As bad as narcissistic behavior can be in a coworker, golf buddy or relative, it’s worse in a romantic partner. Male or female, narcissists are the quintessential sharks: Self-confidence and charm make them highly appealing in the early stages of attraction. Since narcissists are very concerned about appearance, they’re likely to be well-groomed and fashionable. “He was into nice things, the best brand names. Everything was about treating himself well,” says Lynn, a 30-year-old consultant in San Diego, about her ex-boyfriend. “And he was totally charismatic. After we were going out for a while, I could see him turn it on and off when he wanted something.”

• • •

Obviously, most narcissists aren’t killers, but they do tend to be very unsatisfying mates. If he’s had a string of relationships, if he can’t stop talking about how much people admire him, if he gets easily riled when he doesn’t get what he wants—he may not be just another commitment-phobic man. He’s a narcissist.

Unfortunately, anyone can be seduced by a narcissist. One misconception is that only those with low self-esteem date someone who’s so self-centered, but people with normal self-respect can also end up involved with a narcissist. They have decisive, take-charge personalities in a society that shuns wishy-washiness
    .

15 سپاس: jaj، serpent، بندری، taha_1990، mohamad70، mz56mz، Life Dream، chelchele، mahsa joon، sib، شهلا، lion1360، arash52، نخبه، gilas

• jaj

نقل قول: KuRoSh
    پایش به سنگی خورد و به دورن دریاچه افتاد و مرد....

دست و پا چلفتی

2 سپاس: serpent، KuRoSh

• jaj

نکته اخلاقی:
    برخی افراد دارای خصوصیات نارسیسیم هستند افرادی خود خواه که تنها به خود توجه کرده و همه چیز را برای خود می خواهند
    میزان متوسطی از نارسیسیم خوب است اما بیش از حد آن برای اطرافیان میتواند آزار دهنده باشد
    تنها افرادی که دارای شخصیت متعادل هستند می توانند از این افراد مغرور دوری کنند

2 سپاس: Life Dream، KuRoSh

• serpent

1 سپاس: KuRoSh

• mz56mz

متاسفانه يا خوشبختانه من برعكس هستم همه رو ميبينم و در خدمتشونم جز خودم ,گاهى دلم براى خودم تنگ ميشه :2:
    2 سپاس: Life Dream، KuRoSh

• Life Dream

خيلي زيبا بود :65:

• mahsa joon

مرسي كوروش جان 826

• 1 سپاس: KuRoSh

• lion1360

:72:

• gilas

داستان فارسی اینو به گل نرگس نصبت میدن :1:

• KuRoSh

نقل قول: jaj
    نکته اخلاقی:برخی افراد دارای خصوصیات نارسیسیم هستند افرادی خود خواه که تنها به خود توجه کرده و همه چیز را برای خود می خواهندمیزان متوسطی از نارسیسیم خوب است اما بیش از حد آن برای اطرافیان میتواند آزار دهنده باشدتنها افرادی که دارای شخصیت متعادل هستند می توانند از این افراد مغرور دوری کنند

این نظر شخصی شماست و جالب
    نقل قول: mz56mz
    متاسفانه يا خوشبختانه من برعكس هستم همه رو ميبينم و در خدمتشونم جز خودم ,گاهى دلم براى خودم تنگ ميشه

مثل منی کاکو هیچ وقت برای خودم ارزش قائل نبودم و همش به فکر دیگران بودم :2: اگر برای شما گاهی هست برای من همیشه هست
    نقل قول: gilas
    داستان فارسی اینو به گل نرگس نصبت میدن

نمی دونستم سپاس خانوم533

1 سپاس: gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: