تو را دوست دارم در این باران میخواستم تو در انتهای خیابان نشسته باشی من عبور کنم سلام کنم لبخند تو را در باران میخواستم میخواهم تمام لغاتی را که می دانم برای تو به دریا بریزم دوباره متولد شوم دنیا را ببینم رنگ کاج را ندانم نامم را فراموش کنم دوباره در آینه نگاه کنم ندانم پیراهن دارم کلمات دیروز را امروز نگویم خانه را برای تو آماده کنم برای تو یک چمدان بخرم تو معنی سفر را از من بپرسی لغات تازه را از دریا صید کنم لغات را شستشو دهم آنقدر بمیرم تا زنده شوم… ( احمدرضا احمدی بیرجندی )
اگه یه روز فرزندی داشتی بیشتر از هر اسباببازی دیگهای براش بادکنک بخر. بازی با بادکنک خیلی چیزا رو به بچه یاد میده. بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک، تا بتونه بالاتر بره
بهش یاد میده که چیزای دوست داشتنی میتونن توی یه لحظه، حتی بدون هیچ دلیلی و بدون هیچ مقصری از بین برن، پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه.
و مهمتر از همه: بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و بهش فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده، چون ممکنه برای همیشه از دستش بده
اگه یه روز فرزندی داشتی بیشتر از هر اسباببازی دیگهای براش بادکنک بخر. بازی با بادکنک خیلی چیزا رو به بچه یاد میده. بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک، تا بتونه بالاتر بره
بهش یاد میده که چیزای دوست داشتنی میتونن توی یه لحظه، حتی بدون هیچ دلیلی و بدون هیچ مقصری از بین برن، پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه.
و مهمتر از همه: بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و بهش فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده، چون ممکنه برای همیشه از دستش بده
نقل قول: hs.kavir
چه جالب ممنون فکر کنم اولین تاپیکت باشه اولین تاپیکت مبارک
hs.kavir
از چشم یا آسمان
فرقی نمیکند
باران که بر زمین افتاد
دیگر باران نیست ...
(شاهین سادات ناصری)
█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستت دارم
تو را دوست دارم
در این باران
میخواستم تو
در انتهای خیابان نشسته باشی
من عبور کنم
سلام کنم
لبخند تو را در باران میخواستم
میخواهم
تمام لغاتی را که می دانم برای تو
به دریا بریزم
دوباره متولد شوم
دنیا را ببینم
رنگ کاج را ندانم
نامم را فراموش کنم
دوباره در آینه نگاه کنم
ندانم پیراهن دارم
کلمات دیروز را
امروز نگویم
خانه را برای تو آماده کنم
برای تو یک چمدان بخرم
تو معنی سفر را از من بپرسی
لغات تازه را از دریا صید کنم
لغات را شستشو دهم
آنقدر بمیرم
تا زنده شوم…
( احمدرضا احمدی بیرجندی )
█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
▧ تصویر در دسترس نیست
بادکنک
اگه یه روز فرزندی داشتی بیشتر از هر اسباببازی دیگهای براش بادکنک بخر.
بازی با بادکنک خیلی چیزا رو به بچه یاد میده.
بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک، تا بتونه بالاتر بره
و مهمتر از همه:
بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و بهش فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده، چون ممکنه برای همیشه از دستش بده
MAJID ART
دوست گلم محتوای تاپیک شما ،کوتاه و شامل تاپیک های تک عکسی می باشد
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستمشاهده قوانین سایت
من هر 3 تا تاپیک شما را یکجا جمع کردم ، فقط اگر متن یا خود تاپیک را خواستین خودتان ویرایشش کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
mahsa joon
واااااااااااااااااااااااااي عاشق بادكنكم.
jaj
والا ما هم بادکنک بازی هم کردیم ولی به این چیزا توجه نداشتیم
نه ابتکارمون این بود که بادکنک رو روی فرش مالش بدیم بچسبونیم به دیوار
نخبه
و مهمتر از همه:
بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و بهش فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده، چون ممکنه برای همیشه از دستش بده
و مهمتر از همه:
چه جالب ممنون فکر کنم اولین تاپیکت باشه اولین تاپیکت مبارک
lion1360
gilas
sib
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→