ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ نتیجه مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑
arash52
دانلود
gilas
Kishe Mehr
یره خوب شد شعر منو نخوندی
نمایش یا پنهان متن
ولی دمت گر خیلی باحال بودتنها
از اول شدن تو بیشتر از دوم شدن خودم خوشحال شدم عزیزم
آقا مرتضی به شما هم تبریک میگم مبارکتون باشه
تو همه مسابقه ها برنده شدیااااااا
اگه تو این مسابقه شرکت کرده بودم خودم برنده میشدم شرکت نکردم که شما برنده بشی
zrnznn
Kishe Mehr,
آخه چرا به هاچو میخندید این که خیلی خوب خونده
.
.
.
هاچویی عالی خوندی..دمت گرم
[spoiler]حالا خواستم جلو دیگران ازت طرفداری کنم...جو نگیردت.....خیلی هم خوب نخوندی
[spoiler]شوخیدم
[/spoiler]
.
.
.
[/spoiler]تنها,
محبت داری عزیزم
Kishe Mehr
به داداشت بگو یه برنامه بذار تا نبینمش
نمایش یا پنهان متن
garfild
یعنی از خدا میخوام این روزهای خوب رو هیچ وقت ،هیچ وقت ازم نگیره ...
خدا دلت همتون رو شاد کنه که دل یک سرباز گشنه و خسته رو شاد میکنید
فردا تو رژه با این روحــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــه چه پایـــــــــــــــــی بکوبم من
اول از همه از همه دوستان که زحمت کشیدن این مسابقه ها رو طراحی کردن و اجرا کردن تشکر میکنم
و از همه دوستان هم که تبریک گفتن نیز تشکر میکنم و اینکه ببخشید تک تک جوابت رو ندادم
ایندفعه رو دور شانس بودم دو تا جایزه برنده شدم
اگه همینطوری بهم روحیه بدین و هوامو داشته باشین با همین صدای نخراشیده سال دیگه میرم آکادمی گوگوش
نمیدونم دیگه چی بگم ....خیلی خوشحالم....همه خستگیم دود شد رفت هوا ...ولی در کنار این خبر خوبی که شنیدم ،در کنارش خیلی هم ناراحت شدم از شنیدم خبر حال آقا بهروز
در زبده الدعوات روایت کرده است که رسول خدا (ص) به خانه حضرت فاطمه (س) آمد. امام حسن را بیمار یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد. جبرئیل نازل شد و گفت: یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از ناخوشی خلاص گردد، پس خواند:
“ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “
” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “
پس حضرت این دعا را خواند و دست خود را بر پیشانی امام حسن (ع) گذاشت و شفا یافت.
خداوند همه ی مریضها رو شفای عاجل عنایت کنه و سلامتی رو بهشون برگردونه
هاچو هاچو
gilas,
Kishe Mehr,
zrnznn,
حورا
نمایش یا پنهان متن
دست همه خواننده ها درد نکنه مبارک برنده های محترم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→