ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
راز ناگفته بيانسه در مورد اولين تجربه بارداري!
diver20
دیلی میل: بيانسه يکي از محبوبترين چهره ها در ميان خوانندگان هاليوودي است که طرفداران فوق العاده زيادي دارد. اين خواننده محبوب 31 ساله اخيرا در مورد اولين بارداري خود صحبتهايي داشته است که باعث شوکه شدن هوادارانش شد. او اعلام کرد قبل از اينکه دخترش "بلو ايوي" متولد شود او يک بار ديگر بارداري را تجربه کرده است که متاسفانه به سقط جنين منجر شد.
او ميگويد وقتي براي سونوگرافي رفته بود پزشک صداي قلب جنينش را براي او پخش کرد و اين زيباترين موسيقي دنيا براي او بوده است . او ميگويد من حتي براي او اسم انتخاب کرده بودم و اصلا انتظار نداشتم اين اتفاق رخ دهد.
او اعلام کرد علت اين سقط هرگز مشخص نشد اما هنگاميکه براي چک آپ به دکتر مراجعه کرد متوجه شدند که قلب جنين او ديگر نمي تپد.
او ميگويد اين بدترين اتفاق زندگي اش بوده است و تنها موسيقي به او کمک کرد تا بتواند دوباره به زندگي اش باز گردد. او ميگويد به همين مناسبت خود او يک آهنگ ساخته است که اولين ترانه ساخت دست اوست اما وي نامي از آهنگ مورد نظر نبرده است.
وي ميگويد وقتي دوباره باردار شدم به قدري خوشحال بودم که نميتوانستم اين خبر را پيش خود نگه دارم. او ميگويد بارداري بهترين تجربه اي است که هر زني ميتواند در زندگي اش داشته باشد و آنرا براي هر زني آرزو ميکنم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
اتفاقا برای مرد ها هم بهترین تجربه زندگی است
gilas
sib
serpent
آخرین ورود: امروز, 07:39