₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » راز ناگفته بيانسه در مورد اولين تجربه بارداري!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » راز ناگفته بيانسه در مورد اولين تجربه بارداري!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

راز ناگفته بيانسه در مورد اولين تجربه بارداري!

280 بازدید، 5 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: بيانسه يکي از محبوبترين چهره ها در ميان خوانندگان هاليوودي است که طرفداران فوق العاده زيادي دارد. اين خواننده محبوب 31 ساله اخيرا در مورد اولين بارداري خود صحبتهايي داشته است که باعث شوکه شدن هوادارانش شد. او اعلام کرد قبل از اينکه دخترش "بلو ايوي" متولد شود او يک بار ديگر بارداري را تجربه کرده است که متاسفانه به سقط جنين منجر شد.

تصویر در دسترس نیست

او ميگويد وقتي براي سونوگرافي رفته بود پزشک صداي قلب جنينش را براي او پخش کرد و اين زيباترين موسيقي دنيا براي او بوده است . او ميگويد من حتي براي او اسم انتخاب کرده بودم و اصلا انتظار نداشتم اين اتفاق رخ دهد.

تصویر در دسترس نیست

او اعلام کرد علت اين سقط هرگز مشخص نشد اما هنگاميکه براي چک آپ به دکتر مراجعه کرد متوجه شدند که قلب جنين او ديگر نمي تپد.

تصویر در دسترس نیست

او ميگويد اين بدترين اتفاق زندگي اش بوده است و تنها موسيقي به او کمک کرد تا بتواند دوباره به زندگي اش باز گردد. او ميگويد به همين مناسبت خود او يک آهنگ ساخته است که اولين ترانه ساخت دست اوست اما وي نامي از آهنگ مورد نظر نبرده است.

تصویر در دسترس نیست

وي ميگويد وقتي دوباره باردار شدم به قدري خوشحال بودم که نميتوانستم اين خبر را پيش خود نگه دارم. او ميگويد بارداري بهترين تجربه اي است که هر زني ميتواند در زندگي اش داشته باشد و آنرا براي هر زني آرزو ميکنم.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: jaj، gilas، sib، zrnznn، lion1360

• jaj

نقل قول: diver20
    او ميگويد بارداري بهترين تجربه اي است که هر زني ميتواند در زندگي اش داشته باشد و آنرا براي هر زني آرزو ميکنم.

:72:
    اتفاقا برای مرد ها هم بهترین تجربه زندگی است

1 سپاس: diver20

• 1 سپاس: diver20

• 2 سپاس: diver20، serpent

• serpent

1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: