₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » حساسيت عجیب و مرگبار يک زن 25 ساله به ميوه و سبزيجات!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » حساسيت عجیب و مرگبار يک زن 25 ساله به ميوه و سبزيجات!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

حساسيت عجیب و مرگبار يک زن 25 ساله به ميوه و سبزيجات!

226 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: معمولا پزشکان همه را تشويق ميکنند که روزانه 5 واحد ميوه مصرف کنند اما "شارلوت جفرسون" 25 ساله بايد ميوه ها و سبزيجات را به دقت انتخاب کند چرا که انتخاب غلط يک ميوه ممکن است باعث مرگ او شود.

تصویر در دسترس نیست

اين زن که مادر يک فرزند است دچار نوعي حساسيت شديد و کمياب به ميوه ها و سبزيجات است که باعث ايجاد خارش، سوزش در اندامها، هذيان و حتي استفراغ خون شود. اين حساسيت که به "ساليسيلات" موجود در ميوه ها و سبزي ها واکنش نشان ميدهد تا کنون باعث شده است وي بارها راهي بيمارستان شود.

با خوردن بعضي ميوه ها گلوي او به شدت متورم شده و تنفس براي وي سخت ميشود . او يک بار با خوردن يک گوجه فرنگي به سردرد شديدي مبتلا شد که او را راهي بيمارستان کرد و حتي نزديک بود او به کما برود.

اين زن 25 ساله ميگويد : اين خيلي ترسناک است که خوردن يک ميوه باعث حساسيت در حد مرگ ميشود . من مجبورم رژيم غذايي خاصي را پيروي کنم که بسيار خسته کننده است.

تصویر در دسترس نیست

اين حساسيت از نوجواني در او ايجاد شده است و ميگويد حتي از زمان کودکي نيز برخي علائم را داشته است . اگرچه هنوز درماني براي بيماري او پيدا نشده است اما او اميدوار است روزي بتواند مثل همه مردم عادي ميوه بخورد.

7 سپاس: zrnznn، jaj، gilas، mz56mz، sib، serpent، lion1360

• jaj

نقل قول: diver20
    اين زن 25 ساله ميگويد

من که آخر نفهمیدم سن این خارجی ها چطوری تعیین میشه هر چقدر که به 30 سال نزدیک میشن سنشون بیشتر نشون داده میشه ولی از 34 که رد میشن به سمت جوونی میرن :37: :50:

2 سپاس: diver20، serpent

• 2 سپاس: diver20، serpent

• mz56mz

چه بيماريهاى تو دنيا پيدا ميشه!! اميدوارم يه روزى بتونه هر ميوه اى كه دوست داره بخوره

• sib

اینجوریشو ندیده بودم!

• serpent

والا ما که میخوریم چی شدیم که بقیه بشن ???
    1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: