₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اسید پاشی روی صورت مدل مشهور ویکتوریا سکرت!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اسید پاشی روی صورت مدل مشهور ویکتوریا سکرت!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اسید پاشی روی صورت مدل مشهور ویکتوریا سکرت!

360 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: اسيد پاشي به صورت يکي از مدلهاي معروف برند تجاري "ويکتوريا سکرت"

تصویر در دسترس نیست

يکي از مدلهاي برند معروف تجاري لباسهاي زير زنانه " ويکتوريا سکرت" از سوي يک فرد ناشناس نقاب پوش مورد حمله اسيد پاشي واقع شد.

"نائومي اوني" 20 ساله از ناحيه صورت ، سر ، گردن، بازوها و قمستي از پاهايش دچار سوختگي شديد شد. او تا حدود زيادي بينايي چشمهايش را نيز از دست داده است و عليرغم انجام جراحي هاي فراوان آثار سوختگي شديد همچنان در صورت او خودنمايي ميکند.

گفته ميشود فرد اسيد پاش با نقاب بر چهره به اين مدل جوان حمله کرده است و به همين دليل هنوز شناسايي نشده است.

پليس در جستجوي عامل اين اسيد پاشي و علت وانگيزه وي از انجام اين کار است . او ميگويد شب حادثه تا دير وقت سرکار بودم و هنگام بازگشت زني را ديدم که به سوي من مي آمد.

تصویر در دسترس نیست

زماني به خود آمدم که احساس کردم او چيزي روي صورت من پاشيد. به شدت ترسيده بودم و فرياد زنان از سوزش بدنم به سمت خانه دويدم. مادر بزرگم با پليس تماس گرفت و من ديگر چيزي نفهميدم.

او ميگويد : اين اتفاق همه زندگي و آينده مرا تباه کرده است و فقط اميدوارم شخص مجرم هرچه سريعتر دستگير شود. من هنوز نميدانم چرا اين اتفاق براي من افتاده است.

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: jaj، gilas، mz56mz، mojde، sib، serpent، lion1360

• jaj

دیگه باید مواظب خانم هایی که چادری هم هستند و از روبرو میان هم باشیم
    از پشت هم که موتور سوار با قمه میاد
    از توی خیابون هم که ممکنه کامیون رد بشه و بهمون بزنه لهمون کنه
    خوب یکباره یه صاعقه هم از اسمون بزنه خلاصصصصصصصصصصصصمون کنه

3 سپاس: mojde، diver20، serpent

• 3 سپاس: mojde، diver20، serpent

• mz56mz

عجبا اونجا هم از اينكارها ميكنند :14:
    3 سپاس: mojde، diver20، serpent