ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عذر خواهي پاپ استار معروف ژاپنی با موهای تراشیده و چشماني اشکبار!
diver20
دیلی میل: معذرت خواهي رسمي با چشماني اشکبار و سري تراشيده مجازات پاپ استار معروف ژاپني.
اين پاپ استار معروف 20 ساله که "مينامي مينه گشي" نام دارد مجبور شد به دليل اينکه تصاويرش هنگام خروج از خانه دوست پسرش منتشر شده است با سري تراشيده و چشماني اشکبار از مردم عذرخواهي کند.
او در يک ويدئوي 4 دقيقه اي منتشر شده در يوتويوب که تا کنون بيش از 5 ميليون بازديد کننده داشته است طبق سنت رسمي و قديمي ژاپني با موهاي تراشيده از مردم عذرخواهي ميکند.
او ميگويد به محض مشاهده تصاويرش در مجله اينترنتي که او را هنگام خروج از خانه دوست پسر 19 ساله اش نشان ميدهد در حاليکه ماسکي بر چهره و يک کلاه تنيس بر سر دارد سريعا موهاي بلندش را کوتاه کرده است.
گروهي که وي در آن عضويت دارد هر نوع رابطه عاشقانه يا جنسي را براي اعضاي آن ممنوع اعلام کرده است و بعد از انتشار اين خبر درجه اين خواننده محبوب در اين گروه به شدت تنزل پيدا کرده است.
او اعلام ميکند که اين کار را از روي ناداني انجام داده است و بسيار نادم و پشيمان است.
او ميگويد اشتباه بزرگي کردم و فقط تقاضاي بخشش دارم. من ميدانم که براي اعضاي تازه وارد الگو هستم و اين کارم به همه چيز لطمه وارد ميکند اما اميدوارم که مرا ببخشيد
اين گروه موسيقي يکي از بزرگترين گروههاي موسيقي ژاپني است که محبوبيت و شهرت فراواني دارد و در سال 2011 حدود 126 ميليون پوند از فروش آلبومهايش درآمد داشته است.
serpent
gilas
mahsa joon
چه مسخره ، چرا باید از نعمت بزرگ دوست پسر محروم باشه ?
دوست پسر كجاش نعمت بزرگيه؟؟؟؟؟
Life Dream
mahsa joon
به چي ميخنديييييييييييييييييييييييي
jaj
دوست پسر خوب واقعا از نعمت های بزرگ الهیه که خداوند فقط به بندگان خاصش مرحمت می کند
حتی در برخی روایات اومده که دوست بسر ار الطاف خفیه الهی است
علیرضا
چه رسم و رسوم و اعتقادات جالبی دارن ژاپنی ها. معذرت خواهی بخش مهمی از فرهنگشونه فکر کنم و برای اون هم آداب و رسوم خاصی دارن.
علیرضا
Life Dream
هيچي خو
zrnznn
mahsa joon
دوست پسر خوب واقعا از نعمت های بزرگ الهیه که خداوند فقط به بندگان خاصش مرحمت می کند
حتی در برخی روایات اومده که دوست بسر ار الطاف خفیه الهی است
نه والا خدا از اين نعمتاش نصيب بنده هاش نميكنه..
mahsa joon
mz56mz
serpent
خیلی هم عالیه ، ناراحتی نداره که ، خب نیست ولی هست ، هه هه هه هه
mahsa joon
iهه هه هه نداره
بعدشم من ناراحت نيستم
serpent
کاملا معلومه ، شما بگو من چیکار کنم که عصبانی نباشی ???
هاچو هاچو
sib
وای
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→