₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » احساس و افکار زنان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » احساس و افکار زنان
1 2 3

بدون عکس

احساس و افکار زنان

332 بازدید، 41 پست، نویسنده: شهلا

• شهلا

سلام و شب بخیر آقا مجید.
    تشکر از نظرتون.
    کامنت شما هم فرم زیبایی داشت. ممنونم. :1: :46:

1 سپاس: MAJID ART

• soheyla

سلام و سپاس کجا بود ؟
    سلام و کلی شکایت از همتون که اینطوری من و محکوم کردید 242 .

نقل قول: mz56mz
    سهيلا جان وخالههههههههههههههههه دلتون مياد ببينيد منو !!!!!

آقا محمود عزیز ، کامنت من یه شوخی بود . همه ی آقایون سایت گل هستن . مهربون و عزیز و دوست داشتنی 282 . از خواهرتون این شوخیارو بپذیرید 1211 .

نقل قول: شهلا
    انگار شما میونه زیاد خوبی با مردان ندارید.

شهلا جان داشتیم !!!
    چرا تا این حد به یه همجنس اینقدر فشار میارید که مجبور میشه اعتراف کنه : بابا ای مردم 368 ، من با چه زبونی بگم ، ما ترک هستیم . همسر عزیزم از محل کارش همه ی تاپیکها و کامنتهامو کنترل میکنه . من مجبورم برای اینکه زنده بمونم ، بجز همسرم از همه ی آقایون بد بگم :4: .

نقل قول: Life Dream
    پست سهيلا خانم هم خيلي جالب بود ايشون به غير از همسرشون با بقيه مردها مشكل دارن!

ای خدا ازتون نگذره 453 .
    یادتون نمیاد اون تاپیکی که من اونهمه از آقایون تعریف و تمجید کردم . اون موقع هیشکی ازم تشکر نکرد ولی حالا همه متهمم کردن که دختر پشت کوهی هستم . از اونائیکه چشمشون و باز میکنن و شوهراشون و میبینن و وقتی مرد دیگه ای میبینن صورتاشون و اینطوری میکنن 501 .
    تو همون تاپیکی که من طرف آقایون محترم و گرفتم وقتی همسرم اومد خونه این شکلی بود . 589
    بگذریم از شوخی .
    من همه ی بچه های سایت دوست دارم . همشون دوست داشتنی هستن . چه خانمها چه آقایون همه باشخصیت و مهربونن :8: .
    واقعاً سپاسگزارم که قابلم میدونید و به کامنتهام اهمیت میدید ... :46: :46: :46:

4 سپاس: نخبه، شهلا، jaj، Life Dream

• نخبه

زنی که دستهای لطیف دارد نشان کم کاریش در امور خانه است و زنی که زیبایی دستهایش را با کار از دست داده بوسه زدن بر آن ترجیح دارد تا بر دستهای زیبا...

پس من دستمو بگیرم هی ماچ کنن ملت :23: اغونه داغونه بس که همیشه در حال سابیدن بیدم هم خونه ننه ام هم خونه خودم .. :19:

2 سپاس: شهلا، Life Dream

• soheyla

سلام و سپاس کجا بود ؟
    سلام و کلی شکایت از همتون که اینطوری من و محکوم کردید 242 .

آقا محمود عزیز ، کامنت من یه شوخی بود . همه ی آقایون سایت گل هستن . مهربون و عزیز و دوست داشتنی 282 . از خواهرتون این شوخیارو بپذیرید 1211 .

شهلا جان داشتیم !!!
    چرا تا این حد به یه همجنس اینقدر فشار میارید که مجبور میشه اعتراف کنه : بابا ای مردم 368 ، من با چه زبونی بگم ، ما ترک هستیم . همسر عزیزم از محل کارش همه ی تاپیکها و کامنتهامو کنترل میکنه . من مجبورم برای اینکه زنده بمونم ، بجز همسرم از همه ی آقایون بد بگم :4: .

پست سهيلا خانم هم خيلي جالب بود ايشون به غير از همسرشون با بقيه مردها مشكل دارن!

ای خدا ازتون نگذره 453 .
    یادتون نمیاد اون تاپیکی که من اونهمه از آقایون تعریف و تمجید کردم . اون موقع هیشکی ازم تشکر نکرد ولی حالا همه متهمم کردن که دختر پشت کوهی هستم . از اونائیکه چشمشون و باز میکنن و شوهراشون و میبینن و وقتی مرد دیگه ای میبینن صورتشون و اینطوری میکنن 501 .
    تو همون تاپیکی که من طرف آقایون محترم و گرفتم وقتی همسرم اومد خونه این شکلی بود . 589
    بگذریم از شوخی .
    من همه ی بچه های سایت دوست دارم . همشون دوست داشتنی هستن . چه خانمها چه آقایون همه باشخصیت و مهربونن :8: .
    واقعاً سپاسگزارم که قابلم میدونید و به کامنتهام اهمیت میدید ... :46: :46: :46:

• نخبه

نقل قول: soheyla
    تو همون تاپیکی که من طرف آقایون محترم و گرفتم وقتی همسرم اومد خونه این شکلی بود .

من باید بیام این شوهر تو رو از نزدیک ببینم :4: اقای شوهر سهیلا الان داری کامنتمو میخونی اینجوری نکنیا 802
    اصلا بیا سلام و احوالپرسی کنیم
    به به سلام اقای شوهر سهیلا خوبین خوشین سلامتین بچه ها خوبن خانواده خوبن همسایه ها خوبن خودتون چطورین :4:

2 سپاس: شهلا، soheyla

• شهلا

soheylaامروز, 09:44 24
    سلام و سپاس کجا بود ؟
    سلام و کلی شکایت از همتون که اینطوری من و محکوم کردید .

آقا محمود عزیز ، کامنت من یه شوخی بود . همه ی آقایون سایت گل هستن . مهربون و عزیز و دوست داشتنی . از خواهرتون این شوخیارو بپذیرید .

شهلا جان داشتیم !!!
    چرا تا این حد به یه همجنس اینقدر فشار میارید که مجبور میشه اعتراف کنه : بابا ای مردم ، من با چه زبونی بگم ، ما ترک هستیم . همسر عزیزم از محل کارش همه ی تاپیکها و کامنتهامو کنترل میکنه . من مجبورم برای اینکه زنده بمونم ، بجز همسرم از همه ی آقایون بد بگم .

ای خدا ازتون نگذره .
    یادتون نمیاد اون تاپیکی که من اونهمه از آقایون تعریف و تمجید کردم . اون موقع هیشکی ازم تشکر نکرد ولی حالا همه متهمم کردن که دختر پشت کوهی هستم . از اونائیکه چشمشون و باز میکنن و شوهراشون و میبینن و وقتی مرد دیگه ای میبینن صورتشون و اینطوری میکنن .
    تو همون تاپیکی که من طرف آقایون محترم و گرفتم وقتی همسرم اومد خونه این شکلی بود .
    بگذریم از شوخی .
    من همه ی بچه های سایت دوست دارم . همشون دوست داشتنی هستن . چه خانمها چه آقایون همه باشخصیت و مهربونن .
    واقعاً سپاسگزارم که قابلم میدونید و به کامنتهام اهمیت میدید ...

----------------------------------
    سلام سهیلا جان
    خدا نکنه ما با شما بد بشیم و ازتون گله کنیم. دوستان هم شوخی کردند که این حرفها رو زدند وگرنه شما یکی از دوستان خوب ما هستید. :1:
    از نظر من هم همینه . همیشه توی هر قشری خوب و بد هست چه زن و چه مرد . اما یه خصوصیاتی خانمها دارند که خیلی متفاوته با مردها و در افراد مذکر این رفتارها دیده نمی شه.
    خوش بحال همسرت که خانم به این خوبی داره :4: :46:

3 سپاس: Life Dream، soheyla، نخبه

• شهلا

نقل قول: نخبه
    نخبهامروز, 09:41 23
    زنی که دستهای لطیف دارد نشان کم کاریش در امور خانه است و زنی که زیبایی دستهایش را با کار از دست داده بوسه زدن بر آن ترجیح دارد تا بر دستهای زیبا...

پس من دستمو بگیرم هی ماچ کنن ملت اغونه داغونه بس که همیشه در حال سابیدن بیدم هم خونه ننه ام هم خونه خودم ..

-----------------
    وای شیرین عزیز و دوست داشتنی حتما که وظیفۀ همسرتونه هر روز دستت رو ببوسه . از همین جا ما اعلام می کنیم. چه خانم کدبانویی. آفرین :4: :46:

1 سپاس: نخبه

• شهلا

نخبهامروز, 09:41 23

پس من دستمو بگیرم هی ماچ کنن ملت :23: اغونه داغونه بس که همیشه در حال سابیدن بیدم هم خونه ننه ام هم خونه خودم .. :19:

-----------------
    وای شیرین عزیز و دوست داشتنی حتما که وظیفۀ همسرتونه هر روز دستت رو ببوسه . از همین جا ما اعلام می کنیم. چه خانم کدبانویی. آفرین :4: :46:

• شهلا

نخبهامروز, 09:53 25
    من باید بیام این شوهر تو رو از نزدیک ببینم اقای شوهر سهیلا الان داری کامنتمو میخونی اینجوری نکنیا
    اصلا بیا سلام و احوالپرسی کنیم
    به به سلام اقای شوهر سهیلا خوبین خوشین سلامتین بچه ها خوبن خانواده خوبن همسایه ها خوبن خودتون چطورین

--------------------------
    شیرین جان مراقب خودت باش با این احوال پرسی ها ... :4:

• jaj

شیرین جان مراقب خودت باش با این احوال پرسی ها ...

فکر کنم اگه یه بار دیگه متن اصلی تایپک رو بخونی متوجه میشی چرا داره از این نوع احوالپرسی ها میکنه قسمت حیله و نیرنگ 964

2 سپاس: شهلا، نخبه

• sib

این چی بود الان؟چه جوری یک زن میتونه درباره خودش و همجنسانش همچین چیزایی رو بنویسه؟!
    آرایش را بسیار دوست دارند زیرا از نظر اسلام جهاد زن رسیدگی به زیبائیش است.

چه ربطی داره؟یعنی چون اسلام گفته باید به خودمون برسیم؟اگه اسلام نمیگفت باید ژولیده پولیده بودیم؟ذهن و روح انسان گرایش به زیبایی داره ربطی به آموزه های دینی هم نداره

یعنی ملاک یک زن خوب بودن کار خونه کردنه و اگه کار خونه زیاد نکنه ارزش کمتری داره؟کم کاری در امو خانه یعنی چی؟مگه وظیفه ست؟

نمیدونم چی بگم واقعا!!!

2 سپاس: Life Dream، شهلا

• Life Dream

نقل قول: sib
    کم کاری در امو خانه یعنی چی؟مگه وظیفه ست؟

كار امور خانه خانمها به همون اندازه وظيفه هست كه كار كردن بيرون خانه آقايون وظيفه حساب ميشه!!! :buff:
    نمایش یا پنهان متنببقچيد بانوي پاكدامن دبام نكنيد :68:

2 سپاس: sib، شهلا

• sib

كار امور خانه خانمها به همون اندازه وظيفه هست كه كار كردن بيرون خانه آقايون وظيفه حساب ميشه!!!

:43: :4:
    نخییییییر وظیفه نیست.توی دین اسلام هم که شهلا خانم ازش صحبت کردن هم گفته شده زن میتونه برای کارهایی که در منزل انجام میده از شوهرش پول طلب کنه.حالا ما لطف میکنیم و از روی خیرخواهی انجام میدیم.دقت داشته باش للللللطف میکنیم:4:
    بعدشم بحث من این نبود بلکه ارزش گذاری بود که شهلا خانم کردن.کسی اگه برای وجود خودش به عنوان یک زن ارزش قائل باشه چنین چیزایی نمیگه چون زن بودن به کار خونه کردن نیست.هر زنی هم عاشق طلا جواهر و آرایش کردن نیست.زنی که شهلا خانم بهش اشاره کردن موجود سطح پایین و حقیری بود به نظر من

• شهلا

نقل قول: jaj
    jajامروز, 10:26 30
    شیرین جان مراقب خودت باش با این احوال پرسی ها ...
    فکر کنم اگه یه بار دیگه متن اصلی تایپک رو بخونی متوجه میشی چرا داره از این نوع احوالپرسی ها میکنه قسمت حیله و نیرنگ

-------
    جواب: نمی دونم والله ممکنه اگر من فکر شما رو قبول کنم دیگه خانمهای سایت با من صدر درصد دشمن خواهند شد. :28:

• شهلا

sibامروز, 22:42 33
    كار امور خانه خانمها به همون اندازه وظيفه هست كه كار كردن بيرون خانه آقايون وظيفه حساب ميشه!!!

نخییییییر وظیفه نیست.توی دین اسلام هم که شهلا خانم ازش صحبت کردن هم گفته شده زن میتونه برای کارهایی که در منزل انجام میده از شوهرش پول طلب کنه.حالا ما لطف میکنیم و از روی خیرخواهی انجام میدیم.دقت داشته باش للللللطف میکنیم
    بعدشم بحث من این نبود بلکه ارزش گذاری بود که شهلا خانم کردن.کسی اگه برای وجود خودش به عنوان یک زن ارزش قائل باشه چنین چیزایی نمیگه چون زن بودن به کار خونه کردن نیست.هر زنی هم عاشق طلا جواهر و آرایش کردن نیست.زنی که شهلا خانم بهش اشاره کردن موجود سطح پایین و حقیری بود به نظر من

----------------------
    جواب: با تشکر از آقا مازیار و ساناز عزیز
    ساناز جان من کلی حرف زدم و در این میان استثنا هم هست. اینکه گفتم اسلام موافقه که زن به زیبایی خودش برسه این نیست که زنان اصلا به خودشون توجه ندارند.
    توجه دارند ضمن اینکه اسلام هم موافقه که مثلا زن از طلا و زیور آلات استفاده کنه و لباس خوب و زیبا بپوشه البته برای همسرش نه جلب توجه مردان دیگه.
    و اینکه در مورد دستهای زنها گفتم مسلما زنی که هم کار خونه می کنه و هم در بیرون کار می کنه حتما که دستهاش فرق می کنه با زنی که به قول معروف دست به سیاه و سفید نمی زنه . این زنها قابل ستایش هستند و باید دستشون رو بوسید .
    از نظر اسلام درسته ... خانمها می تونند مستخدم هم بگیرند و وظیفه مرد هست که حتی بهشون دست مزد بده اما این مال دوران پیامبر بوده که زندگیها ساده بوده نه حالا که خانمها همه جور وسایل زندگی می خوان و خرج زندگی کمر شکنه و مرد به تنهایی از عهده اونها بر نمیاد .
    بهر حال ممنونم از توجه شماها و حرفهای مخالف و موافقی که زدید. :46:

3 سپاس: Life Dream، sib، نخبه

• Ahora Quien

با زن فقط می شود مشورت کرد اما تصمیم نهایی با مرد است.

اوههههههههه بزن دک و پوزش رو بیار پایین :94:
    :10:

• شهلا

تشکر گلی جان
    ناراحت نباش . این حرف مال زمان مولا علی علیه اسلام بوده.
    فعلا که اوضاع بر عکس شده
    با مردها باید مشورت کرد و بعد خود خانم تصمیم نهایی رو می گیره . :4:

1 سپاس: Life Dream

• شهلا

تشکر گلی جان
    ناراحت نباش . این حرف مال زمان مولا علی ( ع) بوده.
    فعلا که اوضاع بر عکس شده
    با مردها باید مشورت کرد و بعد خود خانم تصمیم نهایی رو می گیره . :4:

• Life Dream

زن میتونه برای کارهایی که در منزل انجام میده از شوهرش پول طلب کنه

:4:

اون نفقه هست ربطي به كار نداره! :4:
    نمایش یا پنهان متنمن ديگه اين دورو ورا پيدام نميشه ميدونم خونم مباح شد! 351

• شهلا

ممنون اقا مازیار
    البته نفقه فکر کنم همون خرجی خانه است اما برای کار زن می شه مستخدم هم گرفت که خدای نکرده بدنش فرسوده نشه :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: