ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
استفاده از شمع براي کاهش تهوع صبحگاهي کیت مدیلتون!
diver20
دیلی میل: "کيت ميدلتون" که اين روزها بازهم حال چندان مساعدي ندارد از نوعي شمع استفاده ميکند تا تهوع صبحگاهي اش را از بين ببرد.
اين نوع شمع از يک روغن گياهي ناياب که در افريقاي جنوبي ميرويد ساخته شده است. گفته ميشود روشن کردن اين شمع به مدت 2 تا 4 ساعت در روز به بهبود علائم بيماري از جمله تهوع صبحگاهي کمک ميکند.
"کيت ميدلتون" به قدري از تهوع رنج ميبرد که دسامبر سال گذشته چند روزي را در بيمارستان بستري شد. شنيده ميشود که او از اين نوع شمع در منزلش در کاخ کينگستون استفاده ميکند.
به گفته پزشکان عطر اسانس قوي اين شمع باعث بهتر شدن حال او شده است .از اين گياه در افريقاي جنوبي براي درمان بيماريهاي گوارشي استفاده ميشود.
"کيت ميدلتون" از ابتداي بارداري اش از تهوع رنج ميبرد به طوريکه به درمانهاي طبيعي پرداخت و گفته ميشود خانواده سلطنتي از راه کارهايي مثل استفاده از بيسکويت زنجبيلي و کباب بوقلمون وسس انجير براي بهبودي وي استفاده کرده اند.
بهتر است بدانيد اين نوع شمع هنوز رسما وارد بازارهاي انگليس نشده است اما قرار است به زودي و به قيمت 39.5 پوند براي هر عدد وارد بازار شود.
gilas
jaj
اگر به سبک فیلم های ایرانی بود می گفتن باید چند قلو بزاد
یا اینکه داره خودشو لوس میکنه آخه زن هم اینقدر نازنازی
من اگه جای شوهرش بودم طلاقش میدادم راحت البته بعدش مثل سگ پشیمون میشدم ها
شهلا
mojde
sib
دقیقا میخواستم همینو بگم
mahsa joon
Kishe Mehr
zrnznn
شما بشین و پاتو دراز کن
نمایش یا پنهان متن
mahsa joon
من که حالت تحول دارم از چه چیزی استفاده کنم؟
برقصي خوب ميشي
Kishe Mehr
شما زنگ اخر وایسا من کار ات دارم
می ترسم که حالت تحولم بیشتر بشه و بجای تحول صبح گاهی ، به شب گاهی و حتی ظهر گاهی هم برسه
jaj
توی ایران که شمع 4 تا 1000 تومنه
maryamlondon1
بابا من میگم دختر داره والله بالله راست میگم چرا هیچکس گوش نمیده
jaj
میگن اگر یه زن در دوران بارداری حالت خمودی و تنبلی زیادی داشته باشه بچش دختره ولی اگر زرنگ باشه و جنب و جوش زیادی داشته باشه بچه پسره
اینجوری که به نظر میاد بچه دختره
mahsa joon
می ترسم که حالت تحولم بیشتر بشه و بجای تحول صبح گاهی ، به شب گاهی و حتی ظهر گاهی هم برسه
نه هيچي نميشه با يه آهنگه تركي برقصي حله..
serpent
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→