₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عاقبت خيانت يک زن پليس به همسرش!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عاقبت خيانت يک زن پليس به همسرش!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عاقبت خيانت يک زن پليس به همسرش!

408 بازدید، 15 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: اين خانم 24 ساله يک مامور پليس امريکايي بود که بعد از باردار شدن از معشوق خود که يک معلم مدرسه است تصميم به خودکشي گرفت.

تصویر در دسترس نیست

او که مادر يک فرزند است از سه سال پيش با اين مرد آشنا شده بود. او زمانيکه متوجه شد باردار است با فرستادن يک پيام مشابه با مضمون " ميخواهم بميرم، متاسفم" براي معشوق و همسرش خود را دار زد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

جنازه او در حالي پيدا شد که او در اتاق خوابش با لباسهاي فرم پليس خود را به دار آويخته بود.

تصویر در دسترس نیست

اين زن در سال 2009 ازدواج کرد و از ابتداي زندگي با همسر خود دچار اختلاف شده و به گفته همکارانش اين امر باعث شد تا او به همسرش خيانت کند.

تصویر در دسترس نیست

آقاي لوئيس معشوق اين زن ميگويد : من ميدانستم که او متاهل است . او از مشکلات زندگي و ازدواجش با من صحبت ميکرد و احساس ميکرد ميتواند به من اعتماد کند. او اضافه ميکند ما بارها سعي ميکرديم اين رابطه پايان يابد اما هربار يکي از ما ديگري را قانع ميکرد که اين رابطه بايد ادامه پيدا کند.

معشوق او ميگويد وقتي او متوجه شد باردار است قصد داشت اين جنين را از بين ببرد اما از فرداي آن روز ديگر او را نديدم تا اينکه پيام او را دريافت کردم و ساعتي بعد فهميدم که او خودکشي کرده است.

14 سپاس: jaj، ژنرال، gilas، علیرضا، mohamad70، Life Dream، levrone، serpent، garfild، شهلا، هاچو هاچو، Kishe Mehr، sib، lion1360

• jaj

چرا اینجوری کرده نادون
    خوب می تونستند جدا بشند
    یه دونه هم از این کیک هایی که من گذاشتم بخرند و تا آخر عمر به خوبی و خوشی زندگی کنند

4 سپاس: علیرضا، Life Dream، serpent، diver20

• ژنرال

خیلی تراژیک بود :4:
    2 سپاس: serpent، diver20

• jaj

من نمی دونم چرا صورت بچه رو شطرنجی کردند
    :7:
    تصویر در دسترس نیست

• 2 سپاس: serpent، diver20

• mohamad70

تو ایرانم از این اتفاقا زیاد میوفته.. همین ماه پیش بود که دوستم و دوست زنش که بچه و شوهر داره.. زنه از دوستم باردار شد.. ولی دکترش خیلی راحت سقطش کرد.. اما تو ایران نمودش انقد اینترنتی نیس...!!!

• Life Dream

خجالت داره واقعاً از اين طور آدما متنفرم، خيانت كردن براشون عين ابخوردنه!! :frustrated:

• serpent

1 سپاس: diver20

• garfild

خیانت همه جورش بده :21:

• شهلا

• Kishe Mehr

دوست دختر غضنفر میخواسته از اون جدا بشه ، غضنفر میگه من از تو حامله ام 1117
    2 سپاس: jaj، diver20

• sib

• jaj

نقل قول: mohamad70
    تو ایرانم از این اتفاقا زیاد میوفته.. همین ماه پیش بود که دوستم و دوست زنش که بچه و شوهر داره.. زنه از دوستم باردار شد.. ولی دکترش خیلی راحت سقطش کرد.. اما تو ایران نمودش انقد اینترنتی نیس...!!!

میگم آدرس دکتره رو داری بهم بدی :7:
    میگن اگه یه دکتر خوب!! داشته باشی برای روز مبادا ضرر نداره

• jaj

من اعتراف میکنم زنه حق داشته
    زن خیلی خوشگله

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: