ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دختر برزيلي بکارت خود را در اينترنت فروخت
garfild
روند مناقصه را در تصوير دوم ميبينيم که در آخر يک مرد ژاپني با پرداخت 780,000 دلار برنده مناقصه شد. اين دختر خانم اولين همخوابي خود را قرار است در پرواز يک هواپيما از استراليا به آمريکا انجام دهد تا قانون کشوري نقض نشود. از بوسه و بازيهاي ديگر خبري نيست. استفاده از کاندوم نيز اجباري است.
اين دختر برزيلي قصد دارد دوشيزگي خود را به قيمت ساختن يک خانه بزرگ براي فقرا بفروشد. او که يک دانش آموز است حاضر شده است در قبال دريافت پولي که قرار است براي ساختن يک خانه بزرگ براي فقراي شهرش خرج کند دوشيزگي اش را به بالاترين پيشنهاد بفروشد. "کاتارينا" 20 ساله قيمت پايه براي اين حراجي را 155 هزار دلار مشخص کرده است. او توسط يک گروه فيلمساز استراليايي براي تهيه مستندي به نام "دوشيزگي" انتخاب شده است. او انتقاداتي که مبني بر تن فروشي به او وارد کرده اند را رد کرده و ميگويد به عشق اعتقاد دارد اما او کاري را انجام ميدهد که دنياي او را تغيير خواهد داد.او دانشجوي رشته تربيت بدني است و ميگويد:درحال حاضر به اين جريان مثل يک معامله نگاه ميکنم که با پول حاصل از آن يک کار مفيد انجام خواهد شد.من معتقدم با يک بار انجام اين کار تبديل به يک خود فروش نخواهم شد درست مثل اينکه کسي که يک بار يک عکس فوق العاده ميگيرد لزوما عکاس حرفه اي نخواهد شد.
او در مصاحبه اش گفته است : اين حراجي تنها يک معامله است وگرنه من دختري کاملا احساساتي هستم و به عشق خيلي اعتقاد دارم.اين دختر که ريشه اي ايتاليايي دارد دو سال پيش در يک آگهي با اين گروه آشنا شد که به دنبال دختر دوشيزه اي بودند که در مستند آنها دوشيزگي اش را به حراج بگذارد و او هم ثبت نام کرد و پذيرفته شد."کاتارينا" براي اين فيلم مبلغ 20 هزار دلار به عنوان دستمزد خواهد گرفت و 90 درصد مبلغ کل حراجي به او تعلق خواهد گرفت.
Kishe Mehr
شهلا
هاچو هاچو
کاش انقدر با خودش فکر میکرد که همون فقرایی که این میخواد با خودفروشی واسشون خونه بسازه حاضرن فقیر باشن ولی خودفروشی نکن!
نمایش یا پنهان متن
serpent
Kishe Mehr
اخه ادم اینقدر روغن (!) فکر
Life Dream
بتركي هاچو، حد اقل يه بوقي چيزي بزن!
Life Dream
هاچو هاچو
داداش بوقم خرابه نمیزنه
diver20
این خبر مال ۱ سال پیش بود و من خودم این خبر رو تو آپلودسنتر سایت ایرانمووی آپلود کرده بودم.
garfild
دیگه ما دیر آبدیت میشیم خبر تاریخ گذشته میزازیم برای تجدید خاطر
KuRoSh
نخبه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
garfild
نخبه,
بچه مثبت,
gilas
garfild