₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » دختر برزيلي بکارت خود را در اينترنت فروخت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » دختر برزيلي بکارت خود را در اينترنت فروخت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دختر برزيلي بکارت خود را در اينترنت فروخت

508 بازدید، 17 پست، نویسنده: garfild

• garfild

روند مناقصه را در تصوير دوم ميبينيم که در آخر يک مرد ژاپني با پرداخت 780,000 دلار برنده مناقصه شد. اين دختر خانم اولين همخوابي خود را قرار است در پرواز يک هواپيما از استراليا به آمريکا انجام دهد تا قانون کشوري نقض نشود. از بوسه و بازيهاي ديگر خبري نيست. استفاده از کاندوم نيز اجباري است.
    اين دختر برزيلي قصد دارد دوشيزگي خود را به قيمت ساختن يک خانه بزرگ براي فقرا بفروشد. او که يک دانش آموز است حاضر شده است در قبال دريافت پولي که قرار است براي ساختن يک خانه بزرگ براي فقراي شهرش خرج کند دوشيزگي اش را به بالاترين پيشنهاد بفروشد. "کاتارينا" 20 ساله قيمت پايه براي اين حراجي را 155 هزار دلار مشخص کرده است. او توسط يک گروه فيلمساز استراليايي براي تهيه مستندي به نام "دوشيزگي" انتخاب شده است. او انتقاداتي که مبني بر تن فروشي به او وارد کرده اند را رد کرده و ميگويد به عشق اعتقاد دارد اما او کاري را انجام ميدهد که دنياي او را تغيير خواهد داد.او دانشجوي رشته تربيت بدني است و ميگويد:درحال حاضر به اين جريان مثل يک معامله نگاه ميکنم که با پول حاصل از آن يک کار مفيد انجام خواهد شد.من معتقدم با يک بار انجام اين کار تبديل به يک خود فروش نخواهم شد درست مثل اينکه کسي که يک بار يک عکس فوق العاده ميگيرد لزوما عکاس حرفه اي نخواهد شد.

او در مصاحبه اش گفته است : اين حراجي تنها يک معامله است وگرنه من دختري کاملا احساساتي هستم و به عشق خيلي اعتقاد دارم.اين دختر که ريشه اي ايتاليايي دارد دو سال پيش در يک آگهي با اين گروه آشنا شد که به دنبال دختر دوشيزه اي بودند که در مستند آنها دوشيزگي اش را به حراج بگذارد و او هم ثبت نام کرد و پذيرفته شد."کاتارينا" براي اين فيلم مبلغ 20 هزار دلار به عنوان دستمزد خواهد گرفت و 90 درصد مبلغ کل حراجي به او تعلق خواهد گرفت.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، serpent، Life Dream، jaj، ژنرال، نخبه، بچه مثبت، mz56mz، gilas، lion1360

• Kishe Mehr

قشنگ خودشو کار خودشو توجیه کرد گذاشت کنار ، خیلی قشنگ و مجلسی :4:
    3 سپاس: serpent، Life Dream، garfild

• شهلا

وای.............چه کار بد و وقیحانه ای :22:
    3 سپاس: serpent، Life Dream، garfild

• هاچو هاچو

:4: همون پستی که قبلا تو سالگرد قبلی همین تاپیک نوشتم اینجا هم مینویسم :1:

کاش انقدر با خودش فکر میکرد که همون فقرایی که این میخواد با خودفروشی واسشون خونه بسازه حاضرن فقیر باشن ولی خودفروشی نکن! :21:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: garfild
    از بوسه و بازيهاي ديگر خبري نيست. استفاده از کاندوم نيز اجباري است.

:4: یهو بگو نم..دم دیگه :68: 351

4 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream، garfild، KuRoSh

• serpent

بیا ، حالا که یه نفر میخواد به فقرا کمک کنه ملت میگن چقدر وقیحه ، ها ها ها ها ها
    4 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream، هاچو هاچو، garfild

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    کاش انقدر با خودش فکر میکرد که همون فقرایی که این میخواد با خودفروشی واسشون خونه بسازه حاضرن فقیر باشن ولی خودفروشی نکن!

اخه ادم اینقدر روغن (!) فکر :4:

3 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، garfild

• Life Dream

لوكاس زيدان يك دلار داده اونم با فيلتر شكن اومده!! :23: :23: :23: :23: :23:

نقل قول: هاچو هاچو
    یهو بگو نم..دم دیگه

بتركي هاچو، حد اقل يه بوقي چيزي بزن! :83:

3 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، garfild

• 2 سپاس: هاچو هاچو، garfild

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    اخه ادم اینقدر روغن (!) فکر :4:

:4: میبینی جان ما؟! بر مُخُره به آدم دِگه :4:
    نقل قول: Life Dream
    بتركي هاچو، حد اقل يه بوقي چيزي بزن! :83:

داداش بوقم خرابه نمیزنه :4: برو خداتو شکر کن اول همشو کامل نوشتم بعد دیدم یه مقداری گوشش پاره است نقطه چینش کردم :4:

4 سپاس: Life Dream، Kishe Mehr، garfild، نخبه

• diver20

این خبر مال ۱ سال پیش بود و من خودم این خبر رو تو آپلودسنتر سایت ایرانمووی آپلود کرده بودم. :3:

2 سپاس: Kishe Mehr، garfild

• garfild

مرسی از نظر دوستان :46:
    دیگه ما دیر آبدیت میشیم خبر تاریخ گذشته میزازیم برای تجدید خاطر :4:

• KuRoSh

حالم بهم می خوره از این نوع آدم ها برای کار خودشون دیگران رو وسط می کشن
    1 سپاس: garfild

• نخبه

1 سپاس: garfild

• بچه مثبت

هدف، توجیه کننده وسیله نیست!
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم