قران از تو شرمنده ام قران!من شرمنده تو ام اگر از تو اواز مرگی ساخته ایم که هر وقت در کوچه ماناوازت بلند میشود همه از هم میپرسند (چه کسی مرده است) چه غفلت بزرگی است که میپنداریم که خدا تو رت برای مردگان ما نازل کرده است. قران من شرمنده تو ام اگرتو را از یک نسخه علمی به افسانه ای موزه نشین تبدیل کرده ایم، یکی زوق میکند که تو را بر روی برنج نوشته و دیگری از این که تو را فرش کرده . قران من شرمنده تو ام اگر حتی انان که تو را میخوانند و میشنوند ، انچنان به پایت مینشینند که خلایق پای موسیقی های روزمره ، اگر یک ایه از تو را یک نفس بخوانند ، مستمعین فریاد میزنند ( احسنت ) گویی مسابقه نفس است. خوشا به حال ان که دلش رحلی است برای تو انان که وقتی تو را میخوانند چنان حظ میکنند که گویی قران همین الان بر ایشان نازل شده است . انچه ما با قران کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیده ایم قران را سالهاست که به اتش کشیده ایم )دکتر شریعتی)[center][/center]
serpent
قران!من شرمنده تو ام اگر از تو اواز مرگی ساخته ایم که هر وقت در کوچه ماناوازت بلند میشود همه از هم میپرسند (چه کسی مرده است) چه غفلت بزرگی است که میپنداریم که خدا تو رت برای مردگان ما نازل کرده است.
قران من شرمنده تو ام اگرتو را از یک نسخه علمی به افسانه ای موزه نشین تبدیل کرده ایم، یکی زوق میکند که تو را بر روی برنج نوشته و دیگری از این که تو را فرش کرده .
قران من شرمنده تو ام اگر حتی انان که تو را میخوانند و میشنوند ، انچنان به پایت مینشینند که خلایق پای موسیقی های روزمره ، اگر یک ایه از تو را یک نفس بخوانند ، مستمعین فریاد میزنند ( احسنت ) گویی مسابقه نفس است.
خوشا به حال ان که دلش رحلی است برای تو
انان که وقتی تو را میخوانند چنان حظ میکنند که گویی قران همین الان بر ایشان نازل شده است .
انچه ما با قران کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیده ایم
قران را سالهاست که به اتش کشیده ایم
)دکتر شریعتی)[center][/center]
شهلا
شرمنده ایم قرآن
serpent
سلام ، مرسی ، حالا اینقدر هم نمیخواد شرمنده باشی ، متاسفانه چیزیه که داره اتفاق می افته
mz56mz
تكرارى
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→