ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
serpent
روزگاریست که شیطان فریاد میزند : ادم پیدا کنید ، سجده خواهم کرد
ساعت ها را بگزارید بخابند ، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
زخمی بر پهلویم است ، روزگار نمک میپاشد ، من پیچ و تاب میخورم و همه گمان میکنند که میرقصم .
در دشمنی دو رنگی نیست ، کاش دوستانم هم در موقع خود چون دشمن بی ریا بودند.
اگر نمیتوانی خود را بالا ببری پس مانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود.
به سه چیز تکیه نکن :غرور ، دروغ ، عشق ، ادم با غرور میتازد ، با دروغ میبازد و با عشق میمیرد.
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به خاطرشان خطور نکرده .
ای که جامه ابراهیم بر تن کرده ای ، اینان تو را به اسماعیل پرستی میکشانند تا خود بر تو چیره شوند ، سرت را به بند ارند ، خیبت را خالی کنند و عقلت را فلج سازند و به سیاهی کشانند.
در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه اعدام دو عاشق نگاه میکنند تا به صحنه اعدام ، زیستن با این مردمان دردناک است.
چه فاجعه ای است که باطل به دستی عقل را شمشیر میگیرد و به دستی شرع را سپر.
شهید انسانی است که در عصر نتوانستن و غلبه نیافتن ، با مرگ خویش بر دشمن پیروز میشود و اگر دشمن را نمیکشد ، رسوا میکند
KuRoSh
هستند ادم یا انسان باید گشت هر چند که خیلی اندک هستند
دقیقن اگر دوستان هم این گونه بودن غمی نبود چون زخمی که می خوردی از دشمن می خوردی نه از دوستی که بهش انقدر اعتماد داشتی
sib
taha_1990
سلام دوست عزیزم فکر میکنم این یکی رو اشتباه نوشتی...
مردم کشور من با نفرت بیشتری به " بوسیدن " دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه اعدام یک انسان ...!!!
عجب قصه ایست ماجرای بیسوادی و سنت !!!
مرسی عزیزم
serpent
مرسی از نظرت ، اره اشتباه از من بود ، به بزرگی خودتون ببخشید
gilas
serpent
مرسی
baron jon
تشکر . زیبا بود
serpent
خواهش میکنم . قابل شما رو نداشت
آخرین ورود: امروز, 07:39