₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » سخنان زیبای دکتر شریعتی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » سخنان زیبای دکتر شریعتی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سخنان زیبای دکتر شریعتی

2016 بازدید، 9 پست، نویسنده: serpent

• serpent

در بیکرانه زندگی دو افسونم کرد : 1-ابی دریا که میبینم و میدانم نیست و خدایی که نمیبینم و میدانم هست.
    روزگاریست که شیطان فریاد میزند : ادم پیدا کنید ، سجده خواهم کرد
    ساعت ها را بگزارید بخابند ، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
    زخمی بر پهلویم است ، روزگار نمک میپاشد ، من پیچ و تاب میخورم و همه گمان میکنند که میرقصم .
    در دشمنی دو رنگی نیست ، کاش دوستانم هم در موقع خود چون دشمن بی ریا بودند.
    اگر نمیتوانی خود را بالا ببری پس مانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود.
    به سه چیز تکیه نکن :غرور ، دروغ ، عشق ، ادم با غرور میتازد ، با دروغ میبازد و با عشق میمیرد.
    درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به خاطرشان خطور نکرده .
    ای که جامه ابراهیم بر تن کرده ای ، اینان تو را به اسماعیل پرستی میکشانند تا خود بر تو چیره شوند ، سرت را به بند ارند ، خیبت را خالی کنند و عقلت را فلج سازند و به سیاهی کشانند.
    در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه اعدام دو عاشق نگاه میکنند تا به صحنه اعدام ، زیستن با این مردمان دردناک است.
    چه فاجعه ای است که باطل به دستی عقل را شمشیر میگیرد و به دستی شرع را سپر.
    شهید انسانی است که در عصر نتوانستن و غلبه نیافتن ، با مرگ خویش بر دشمن پیروز میشود و اگر دشمن را نمیکشد ، رسوا میکند

5 سپاس: KuRoSh، sib، taha_1990، gilas، baron jon

• KuRoSh

نقل قول: serpent
    روزگاریست که شیطان فریاد میزند : ادم پیدا کنید ، سجده خواهم کرد

هستند ادم یا انسان باید گشت هر چند که خیلی اندک هستند

دقیقن اگر دوستان هم این گونه بودن غمی نبود چون زخمی که می خوردی از دشمن می خوردی نه از دوستی که بهش انقدر اعتماد داشتی
    در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه اعدام دو عاشق نگاه میکنند تا به صحنه اعدام ، زیستن با این مردمان دردناک است.

:28:

1 سپاس: serpent

• sib

• taha_1990

سلام دوست عزیزم فکر میکنم این یکی رو اشتباه نوشتی...

مردم کشور من با نفرت بیشتری به " بوسیدن " دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه اعدام یک انسان ...!!!
    عجب قصه ایست ماجرای بیسوادی و سنت !!!

مرسی عزیزم :46:

• serpent

taha_1990,
    مرسی از نظرت ، اره اشتباه از من بود ، به بزرگی خودتون ببخشید

1 سپاس: taha_1990

• gilas

جملات خوبی بود :1:

• baron jon

تشکر . زیبا بود :46:

• serpent

baron jon,
    خواهش میکنم . قابل شما رو نداشت :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: