ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تاثیر فضای سبز و درختان در وزن بدن
شهلا
کودکانی که در همسایگی آنها مناطق سرسبز وجود دارد کمتر دچار چاقی و اضافه وزن میشوند. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا این تحقیق را روی 3 هزار و 800 کودک بین 3 تا 18 سال انجام دادند.
کودکانی که در مناطق سرسبزتر زندگی میکردند، بدون در نظر گرفتن سن، نژاد و جنس، بدن آنها به طور آرامتری حجم میگرفت و این حجم گیری آهسته خطر ابتلا به چاقی در بلندمدت را در آنها کمتر میکرد.
درختان و دیگر گیاهان، چشم انداز محیط را زیبا کرده، آلودگی را کاهش میدهند و در تابستان محیط را خنک نگه میدارند، همه اینها کودکان را تشویق میکند در بیرون از خانه بازی کنند، راه بروند و بدوند.
فعال بودن، خطر چاقی را که باعث بروز بسیاری از بیماریها از جمله دیابت نوع دوم، آسم، فشار خون بالا و رنجها و مشکلات احساسی میشود کاهش میدهد.
هم اکنون چاقی به یک مشکل عمومی تبدیل شده است که نیازمند همکاری مسئولان سلامت، والدین و دیگر کمیتههاست .
serpent
شهلا
سریع جواب می دم.
چرا به حق چیزهای نشنیده ؟ ..............
مسلمه که در فضای سبز و هوای پاک که بچه ها باشند می رن سراغ دویدن و بازی و در واقع ورزش و از وزنشون کم می شه. مگه شما شک داشتید در این مورد.
امتحان کنید
Kishe Mehr
شهلا
تشکر از نظرتون
KuRoSh
قبول باشه
از نظر عقلانی هم همین طوره جا هایی که سرسبز و تمیز باشه انرژی درونی انسان رو فعال می کنه و باعث تحرک بیشتر میشه برای همین هم کالری بیشتر می سوزونه و چاقی بهمراه نداره
sib
شهلا
نقل قول: شهلا
داشتم می رفتم برای نماز که نظرتون رو دیدم.
قبول باشه
از نظر عقلانی هم همین طوره جا هایی که سرسبز و تمیز باشه انرژی درونی انسان رو فعال می کنه و باعث تحرک بیشتر میشه برای همین هم کالری بیشتر می سوزونه و چاقی بهمراه نداره
-------------------
جواب:
قبول حق...
با نظر شما هم موافقم آقای کورش. ممنونم
شهلا
taha_1990
شهلا
شهلا,
--------------
جواب :
taha_1990
نمی دونم شاید شما درست میگی ...
شهلا
شهلا,
جواب :
نمی دونم شاید شما درست میگی ...
---------------
آخه من نمی دونم سوال شما چی هست
ژنرال
همش آهن و سیمان و آسفالت
taha_1990
آخه من تا اونجایی که شنیدم مناطق سرسبز و طبیعت باعث افزایش اشتها و به طبع اون موجب چاقی میشه ؟؟؟
gilas
شهلا
فضای سبز نداریم اطرافمون
همش آهن و سیمان و آسفالت
------------------------
آخه من نمی دونم سوال شما چی هست
آخه من تا اونجایی که شنیدم مناطق سرسبز و طبیعت باعث افزایش اشتها و به طبع اون موجب چاقی میشه ؟؟؟
--------------------------
چه جالب انگیز ناک
------------------------
جواب من : با تشکر از دوستان عزیز
درسته ژنرال
----------------
جواب به آقا طاها
این مطلب من در مورد روحیه آدمهاست که اگر در چنین جاهایی باشند بهتر می تونند تفریح کنند و مشغول بازی و سر گرمیهای ورزشی بشن.
-----------------------
و با تشکر از گیلاس عزیز
taha_1990
مرسی
من فکر کردم منظور شما این بود:
در ضمن من که گفتم :
شاید شما درست میگی...
شهلا
کودکانی که در همسایگی آنها مناطق سرسبز وجود دارد کمتر دچار چاقی و اضافه وزن میشوند.
در ضمن من که گفتم :
شاید شما درست میگی...
-------------------
سلام آقا طاها
تشکر از توضیح مجددتون. منم ایت تحقیق رو قبول دارم. مثلا اهالی شما ل ایران که در جای سبز و خرم و با صفا و هوای پاک زندگی می کنند خیلی خوش اشتها هستند
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→